HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

RSA 050-V71x-CSESECURID 問題集

050-V71x-CSESECURID

試験コード:050-V71x-CSESECURID

試験名称:RSA SecurID Certified Systems Engineer 7.1x Exam

最近更新時間:2025-09-29

問題と解答:全71問

050-V71x-CSESECURID 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集050-V71x-CSESECURID 資格取得

質問 1:
When troubleshooting a user authentication problem, if the Activity Monitor shows no activity while the user is attempting an authentication, it is likely that
A. the user is using an incorrect passcode.
B. the user's token is disabled or expired.
C. the authentication request is not reaching the Server.
D. a Replica Server has taken over authentication for this user.
正解:C

質問 2:
In an RSA Authentication Manager version 7.1 environment, data replication to provide failover capability can take place between (Choose two)
A. Security Domains
B. Authentication Agents
C. RADIUS servers
D. Database servers D.
Offline data stores
正解:C,D

質問 3:
The Adjudicator service is a process designed to
A. resolve database differences between an Authentication Manager server and Server Node.
B. prevent the same passcode from being used on different servers.
C. lock the RSA SecurID token if it is suspected stolen. B.
securely store and update the database encryption key.
正解:B

質問 4:
During RSA Authentication Manager installation, you are prompted for (Choose two)
A. the current system time of the host computer.
B. Super Admin account username and password.
C. Operating System Administrator or Root user credentials.
D. Authentication Manager digital certificate files.
E. the identity of a DHCP server, if used.
正解:B,D

質問 5:
If manual load balancing has just been set up for an Authentication Agent and it appears that the Agent is not contacting the desired servers, it might be helpful to verify the contents of the
A. sdagent.rec file.
B. sdstatus.12 file.
C. sdopts.rec file.
D. sdconf.rec file.
正解:C

質問 6:
To use an LDAP directory server as a source for user and group data in an RSA Authentication Manager database,
A. a data export can be initiated on the directory server to export users and groups to the Authentication Manager database over a secure SSL connection.
B. individual data transfer jobs can be scheduled through the Scheduled Jobs function of the Authentication Manager Security Console.
C. an Identity Source can be mapped to the LDAP directory through the Authentication Manager Operations Console.
D. a new LDAP schema is applied to the directory server to include the attribute
"cn=securid" to designate users to be transferred to Authentication Manager.
正解:C

質問 7:
Which are standard Activity Monitor menu options for RSA Authentication Manager version 7.1? (Choose three)
A. Incident
B. Authentication
C. System
D. Accounting
E. Error
F. Administrator
正解:B,C,F

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の050-V71x-CSESECURID問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のRSA 050-V71x-CSESECURIDを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君に050-V71x-CSESECURIDの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のRSA 050-V71x-CSESECURIDを利用すれば試験に合格できます

弊社のRSA 050-V71x-CSESECURIDは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は050-V71x-CSESECURID問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

050-V71x-CSESECURID無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のRSA 050-V71x-CSESECURIDを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の050-V71x-CSESECURID問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料RSA 050-V71x-CSESECURIDサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料050-V71x-CSESECURIDサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの050-V71x-CSESECURID問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

050-V71x-CSESECURID試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のRSA 050-V71x-CSESECURIDをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたRSA 050-V71x-CSESECURIDをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のRSA 050-V71x-CSESECURIDを持っていることを保証します。

RSA SecurID Certified Systems Engineer 7.1x 認定 050-V71x-CSESECURID 試験問題:

1. When planning an RSA SecurID system deployment, the Agents that will be required are dependent on

A) the type of authenticator assigned to users in the system.
B) the communication (port) configurations of any firewalls separating Agent devices and authentication servers.
C) the variety and type of entry points to a given network or protected resource.
D) the total number of users that exist in all Authentication Manager Security Domains.


2. Which of the following statements is true regarding restriction of user access by time of day?

A) Time restrictions are enforced for both restricted and unrestricted Agents.
B) Fractional times zones can be selected for setting allowed access times.
C) Time restrictions are established according to user group membership.
D) Restricted times can only be set by using an Access Time template.


3. If the RSA Authentication Manager Server does not recognize the source IP address in an authentication request packet from an Agent,

A) it will assign the source IP address to the Agent if "Auto-Resolve" is set in the Agent record.
B) it will request a second tokencode be entered by the user.
C) it will search DNS to resolve the address by Agent hostname.
D) it will ignore or reject the packet.


4. RSA Authentication Manager time synchronous calculation

A) is based on the offset between the user's local time zone and UTC (GMT) time.
B) uses UTC (GMT) time to calculate an RSA SecurID tokencode.
C) uses the NTP (Network Time Protocol) to calculate an RSA SecurID tokencode.
D) depends on an accurate time setting of the RSA Authentication Agent host computer.


5. An RSA Authentication Manager server instance can contain multiple

A) Replica servers
B) RADIUS Servers
C) Identity Sources
D) Primary servers


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: C
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: C

050-V71x-CSESECURID 関連試験
050-SEPROGRC-01 - RSA Certified SE Professional in Governance, Risk and Compliance
050-V40-ENVCSE02 - RSA enVision Certified Systems Engineer 4.0 Exam
050-RSAENVSF02 - RSA enVision Service Foundation-Level Exam
050-V5x-CAARCHER01 - RSA Archer Certified Administrator 5.x Exam
050-V60 - CSE RSA Data Loss Prevention 6.0
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。