HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Citrix 1Y0-205 問題集

1Y0-205

試験コード:1Y0-205

試験名称:Citrix Virtual Apps and Desktops Administration

最近更新時間:2026-08-06

問題と解答:全67問

1Y0-205 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Y0-205 資格取得

質問 1:
Scenario: A Citrix Administrator configures the 'Auto connect client drives' user settings to map client drives within the HDX session for all published desktops. The setting is configured in a Baseline Group Policy Object (GPO) and linked to an Organizational Unit (OU) that contains all of the published desktops. When a user launches the desktop, client drives are NOT mapped. What is a possible reason?
A. The GPO needs to be linked to the User OU.
B. Desktops need to be restarted for the policy to be applied.
C. gpupdate /force needs to be executed on all of the machines.
D. Loopback processing is NOT enabled.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Scenario: A Citrix Administrator maintains a Citrix Virtual Apps and Desktops Site with local storage that contains several logical disk space locations. The administrator would like to reduce the total number of writes on the storage.
What can the administrator implement with minimal administrative effort to address these needs?
A. Citrix Provisioning
B. Storage Area Network (SAN)
C. Machine Creation Services input/output optimization
D. Personal vDisk
正解:A

質問 3:
A user calls the help desk and states that launching a pooled random desktop takes as long as five minutes. Which Citrix Director report can a Citrix Administrator review to find out what might be causing the delay?
A. Logon Performance
B. Resource Utilization
C. Load Evaluators
D. Connection Failures
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Scenario: A Citrix Administrator is enabling TLS Secure connections between the Cloud Connectors and on-premises StoreFront. After configuring the TLS certificate on all Cloud Connectors and disabling HTTP connections, the administrator finds that no resources are being enumerated.
Which extra step does the administrator need to take to allow enumeration to work between on- premises StoreFront and Citrix Cloud?
A. Change transport type to HTTPS in the StoreFront store DDC list.
B. Install Internet Information Services (IIS) on the Cloud Connector.
C. Configure Internet Information Services (IIS) on the StoreFront server to use HTTPS.
D. Configure Cloud Connectors to allow unsecured connections.
正解:D

質問 5:
On which two components must the Secure Ticket Authority (STA) server locations be configured if a Citrix Administrator wants to configure secure external access to a Citrix Virtual Apps and Desktops Site? (Choose two.)
A. NetScaler Gateway
B. Virtual Delivery Agent (VDA)
C. StoreFront
D. Delivery Controller
E. Citrix Workspace app
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Scenario: A Citrix Administrator is investigating an issue in which a user's session does NOT successfully end after closing the last published application. The administrator used Task Manager to inspect the hanging session but could NOT find any relevant information. Which tool could the administrator use to get further details on orphaned processes in the session?
A. Handle
B. Procmon
C. Process Explorer
D. Regmon
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
After creating a new machine catalog, a Citrix Administrator notices that the Virtual Delivery Agent (VDA) machines fail to register. What could the administrator have done to cause this condition?
A. Failed to take a VM snapshot prior to creating the catalog
B. Failed to run the Citrix Health Assistant
C. Selected an incompatible VDA functional level in Citrix Studio
D. Selected an invalid VM naming scheme in Citrix Studio
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

TopExamは君に1Y0-205の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のCitrix 1Y0-205を利用すれば試験に合格できます

弊社のCitrix 1Y0-205は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Y0-205問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Y0-205無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCitrix 1Y0-205を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCitrix 1Y0-205をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCitrix 1Y0-205をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCitrix 1Y0-205を持っていることを保証します。

弊社は無料Citrix 1Y0-205サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Y0-205サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Y0-205問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Y0-205試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Y0-205問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCitrix 1Y0-205を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Y0-205問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Citrix 1Y0-205 試験シラバストピック:

セクション比重目標
マシンカタログとデリバリーグループ22%- デリバリーグループとリソース割り当ての管理
- プロビジョニングとイメージの管理
- マシンカタログの作成と設定
アーキテクチャと通信20%- ネットワークおよび通信プロトコル
- コアコンポーネントと相互作用
- クラウドおよびオンプレミスのアーキテクチャ
StoreFrontおよびGatewayの設定18%- StoreFrontの導入とカスタマイズ
- 安全なアクセス環境の確保とシステム統合
- Citrix Gatewayによるリモートアクセスの構築
監視、トラブルシューティング、保守運用20%- セッションと接続に関する問題の解決
- 基盤環境の保守と更新作業
- DirectorおよびMonitorによるシステム監視
ユーザーのアクセスと利用環境20%- ポリシーとプロファイルの管理
- 認証とID基盤の統合
- HDXによる利用環境の最適化

Citrix Virtual Apps and Desktops Administration 認定 1Y0-205 試験問題:

1. When a user creates a print job from a VDA-mapped network printer, how is the print job routed?

A) Printing to a network printer is not supported with HDX.
B) Directly to the Endpoint printer, bypassing the VDA server.
C) Directly from the VDA server to the print server and then to the print device for output.
D) Through the HDX protocol from VDA to Endpoint, and then to the print server.


2. A Citrix Administrator has enabled an HDX Session printers policy within a Citrix Virtual Apps and Desktops Site. The administrator added a printer to a print server and assigned the printer to all users through a session printer policy.
In addition, several local client printers are auto-created within HDX sessions. No other printing policies are configured. How will print jobs be routed when users send print jobs to a printer managed by the print server?

A) Over the HDX virtual channel to the specified printer attached to the print server
B) Over the HDX virtual channel, through the endpoint, and then to the print server
C) Directly to the network print server and then to the specified printer
D) Directly from the session Virtual Delivery Agent (VDA) machine to the printer


3. Which machine catalog supports the deployment of image updates using Citrix Studio?

A) Citrix Provisioning
B) Manual provisioning
C) Remote PC Access
D) Machine Creation Services


4. A user calls the help desk to report that when launching any application from within their published desktop session, it takes a long time and the overall performance is poor. Which Citrix Director report can a Citrix Administrator use to initiate the investigation of the issue?

A) Load Evaluator in Trends
B) Session Data in Filters
C) Machine Utilization in Machine Details
D) Launch Failures in Trends


5. By default, what are the settings for browser content redirection and client drive mapping in Citrix Virtual Apps and Desktops?

A) Browser content redirection: Disabled, Client drive mapping: Enabled
B) Browser content redirection: Allowed, Client drive mapping: Disabled
C) Browser content redirection: Disabled, Client drive mapping: Disabled
D) Browser content redirection: Allowed, Client drive mapping: Enabled


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: メンバーにのみ表示されます
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: A

1Y0-205 関連試験
1Y0-204 - Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Administration
1Y0-204J - Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Administration (1Y0-204日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。