HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-1050-23 問題集

1Z0-1050-23

試験コード:1Z0-1050-23

試験名称:Oracle Payroll Cloud 2023 Implementation Professional

最近更新時間:2025-10-05

問題と解答:全86問

1Z0-1050-23 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-1050-23 資格取得

質問 1:
What are three important considerations when you create your batch data to initialize employee balances?
A. You must include all balances for one employee within one batch.
B. You must create your batches by Legislative Data Group.
C. You must use the same date for all batch detail lines.
D. You must initialize balances before you run any payroll processes.
正解:B,C,D

質問 2:
You notice that the Cost Center segment, which is defined using Manage Department Costing, has not been populated for an element in the costing results.
What are two reasons for this?
A. The costing type on the element is defined as "Fixed Costed".
B. The costing type is defined as Distributed for the element.
C. There is no costing option defined for the element.
D. Element is at Payroll relationship level and the costing type is defined as "Costed".
正解:A,B

質問 3:
You have a requirement to stop the new entries from being created for an element and to continue the existing entries. How do you achieve this?
A. You cannot achieve this requirement because you need to continue the existing element entries.
B. Change the effective date to the required date and select the "Closed for entry" check box.
C. Delete the element definition and re-create it with a different effective date.
D. End date the element definition.
正解:D

質問 4:
You want to give a user to access to run a specific shipped payroll process or report.
Which three actions should you perform?
A. Regenerate the data role attached to the user.
B. Define a payroll flow security profile that includes the flow for the specific process or report, and then assign it to the data role attached to the user.
C. Give the user the functional privilege to run the specific process or report through a job or abstract role.
D. Enable the process or report on the Mange Payroll Flow Pattern page.
正解:A,C,D

質問 5:
Which legislative data group (LDG) description is incorrect?
A. An LDG can be associated to multiple cost allocation key flexfield structures.
B. An LDG marks a legislation in which payroll is processed.
C. An LDG is associated with a legislative code and currency.
D. An LDG can contain many legal entities that act as payroll statutory units.
正解:B

質問 6:
A person has one Payroll Relationship and two assignments. Each assignment has two different departments. Each department is associated with a different cost center. You would like to transfer all the costs of this period to one cost center only.
Which two options achieve this requirement?
A. Define payroll costing with the cost center required.
B. Define element entry level costing for all elements for this person with the required cost center.
C. You cannot achieve this because the cost center is automatically picked up from the manage department costing.
D. Define the Person - Payroll Relationship level costing with the required cost center so that all costs are changed to the same cost center.
正解:B

質問 7:
A worker's payroll frequency changes from weekly to monthly. What action should you take?
A. End the weekly payroll record to the worker and add a new monthly payroll record.
B. Transfer the worker from the weekly payroll to the monthly payroll.
C. Update the weekly payroll definition and change the calendar to a weekly frequency.
D. Terminate the worker's assignment record associated to the weekly payroll. Create a new assignment record and associate it to the monthly payroll.
正解:B

質問 8:
Which statement accurately describes how you create a tax reporting unit (TRU)?
A. When you identify a legal entity as a legal employer, the application transfers the legal reporting units that are associated with that legal employer to HCM as tax reporting units.
B. When you identify a legal entity as a payroll statutory unit, the application transfers the legal reporting units that are associated with that legal entity to HCM as tax reporting units.
C. If you identify a legal entity as a payroll statutory unit, you will have the option to identify the payroll statutory unit as a tax reporting unit.
D. You can identify a legal entity as a tax reporting unit.
正解:C

TopExamは君に1Z0-1050-23の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Z0-1050-23問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-1050-23を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のOracle 1Z0-1050-23を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1Z0-1050-23は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-1050-23問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Z0-1050-23無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-1050-23を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1Z0-1050-23をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-1050-23をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-1050-23を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-1050-23問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Oracle 1Z0-1050-23サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-1050-23サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-1050-23問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Z0-1050-23試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

Oracle Payroll Cloud 2023 Implementation Professional 認定 1Z0-1050-23 試験問題:

1. You are using a third-party time product and want to import time to Fusion Payroll using the time interface.
What steps should you take?

A) Import element entries using the Batch Loader task in the Payroll Administration work area.
B) Import time card entries by submitting the load Time Card Batches process from the Payroll Checklist or Payroll Administration work areas
C) Import time entries using the Batch Loader task in the Payroll Administration work area.
D) Import time card entries by submitting the Load Time Card process from the Time and Labor work area.


2. Which two statements regarding the relationship between legal entities, legal employers, and payroll statutory units (PSU) are correct?

A) PSUs are legal entities responsible for payroll tax and social insurance reporting.
B) Legal employers are legal entities responsible for paying workers.
C) A legal employer can be associated with multiple PSUs.
D) A legal entity cannot be both a legal employee and a PSU.


3. You notice that the Cost Center segment, which is defined using Manage Department Costing, has not been populated for an element in the costing results.
What are two reasons for this?

A) The costing type on the element is defined as "Fixed Costed".
B) The costing type is defined as Distributed for the element.
C) There is no costing option defined for the element.
D) Element is at Payroll relationship level and the costing type is defined as "Costed".


4. Your customer is using HCM Cloud Absence Management and wants to transfer absence information to Cloud Global Payroll so that it can be processed.
Aside from creating your absence plan, which two steps do you need to complete in Cloud Global Payroll?

A) Create your absence elements
B) Create an Absence Calculation Card to store the absence details
C) Manually enter the absence units in the employees' element entry
D) Create element eligibility for each absence element


5. A customer wants to distribute the costs of a benefits element, which is at payroll relationship level, to employee earnings.
How should you define the costing rules to meet this requirement?

A) Create a distribution group with earnings elements and create the distributed costing on relationship level element.
B) Create the costing of type "Costed" and because it is a relationship level element, it automatically distributes the costs over earnings elements.
C) you cannot distribute the costs of an element.
D) Create the costing as Fixed Costed on payroll relationship level element, because the element is at relationship level. It automatically distributes costs for earnings elements, which are at assignment level.


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: B、C
質問 # 3
正解: A、B
質問 # 4
正解: A、D
質問 # 5
正解: C

1Z0-1050-23 関連試験
1z0-1050-22 - Oracle Payroll Cloud 2022 Implementation Professional
1Z1-1050 - Oracle Payroll Cloud 2019 Implementation Essentials
1z0-1050-20 - Oracle Payroll Cloud 2020 Implementation Essentials
1Z0-1050-21 - Oracle Payroll Cloud 2021 Implementation Essentials
1Z1-1013 - Oracle Payroll Cloud 2018 Implementation Essentials
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。