HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-1056-24 問題集

1Z0-1056-24

試験コード:1Z0-1056-24

試験名称:Oracle Financials Cloud: Receivables 2024 Implementation Professional

最近更新時間:2026-07-07

問題と解答:全144問

1Z0-1056-24 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-1056-24 資格取得

質問 1:
Identify three activities that you can perform from the Collections Dashboard. (Choose three.)
A. Verify Customer Payments.
B. Record an activity to create a task or tasks to follow up on a delinquent customer.
C. View the Total Amount Due for delinquent customers.
D. Assign a Collector to a delinquent customer.
E. Update the work status of a work item for a delinquent customer.
正解:B,D,E

質問 2:
Which configuration step is required for processing Collections disputes?
A. Set "Send Dispute Notice" Option to "Yes" in Collections Preferences.
B. Define a "Collections" Approval Group as well as a "Billing" Approval Group in the BMP Worklist.
C. Define Aging Method to be used with disputed transactions.
D. Define Dispute Thresholds in Collections Preferences.
正解:D

質問 3:
In what three ways will changing customer information impact the collection process? (Choose three.)
A. Adding or modifying customer contact name on the Contacts tab impacts where the correspondence is sent.
B. Changing information on the Profile tab does not have an impact on the level at which collections are done.
C. Changing the Collector impacts the individual working with the delinquent customer.
D. Business-unit-level changes will not impact the display of delinquent customers on the dashboard.
E. Making changes on the Profile tab impacts the collection process.
正解:A,C,E

質問 4:
Which statement is true about Balance Forward Billing?
A. Balance Forward Bills can be created for a future date.
B. Balance Forward Bills must be enabled at each bill-to-site level.
C. The Balance Forward Bill of a previous cycle need not be generated as Final to generate the Balance Forward Bill of the current cycle.
D. Transactions included on a Balance Forward Bill can be updated.
正解:B

質問 5:
Which statement is true when you create an Implementation Project for Oracle Financials Cloud?
A. The Implementation Project is preconfigured and cannot be deleted or changed.
B. You need to make only the project name unique, and then you can perform the setup for any product family, such as Financials, Procurement, Human Capital Management, and Supply Chain Management.
C. You must plan your Implementation Project carefully because you cannot delete it or make changes later.
D. When you select the offering "Financials," it automatically allows you to perform the setup for all Oracle Financials Cloud products.
E. You must select the offering "Financials" and each individual product or option to perform the setup for each product in Oracle Financials Cloud.
正解:B

質問 6:
If the Contract Identification Rules that you defined for your customer did not group the source data into customer contracts as expected, how would you resolve the issue?
A. Run the Discard Customer Contracts program for the relevant contracts, define a new, higher-priority Contract Identification Rule, and run the Identify Customer Contracts program again.
B. Run the Discard Customer Contracts program for the relevant contracts and run the Identify Customer contracts program again.
C. Delete Contracts from the Manage Customer Contracts UI.
D. Delete the performance obligations from the relevant contracts through the Manage Customer Contracts UI.
E. Delete the source data that was imported into Revenue Management and import new source data.
正解:A

質問 7:
When a customer opts to make a payment by a credit card, this receipt is identified as a(n) _______________.
A. quick cash receipt
B. AutoLockbox receipt
C. automatic receipt
D. miscellaneous receipt
E. manual receipt
正解:C

質問 8:
Which two are Late Charge Calculation Methods?
A. Overdue Invoices Only
B. Late Payments Only
C. Credit Items and Disputed Transactions
D. Adjustment
正解:A,B

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1Z0-1056-24をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-1056-24をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-1056-24を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Z0-1056-24問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-1056-24を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君に1Z0-1056-24の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Oracle 1Z0-1056-24サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-1056-24サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-1056-24問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Z0-1056-24試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-1056-24問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のOracle 1Z0-1056-24を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1Z0-1056-24は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-1056-24問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Z0-1056-24無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-1056-24を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

Oracle Financials Cloud: Receivables 2024 Implementation Professional 認定 1Z0-1056-24 試験問題:

1. You defined a Payment Terms Threshold Policy to defer revenue recognition of 120 days. An invoice is imported with split Payment Terms, consisting of the following five installments:

What revenue amount would be deferred on this Imported Invoice?

A) 5000
B) 1000
C) 2000
D) 3000
E) 4000


2. Manage Balance Forward Billing Cycles and Payment Terms
Scenario
You are a consultant for a client who is implementing the Balance Forward Billing feature in Oracle Financials Cloud. You have been asked to define Balance Forward Billing Cycle as well as Balance Forward Billing Payment Terms so that your client can generate consolidated bills.
Task:
Create Balance Forward Billing Cycle, where:
Name of the cycle is XXCycle (Replace XX with 03. which is your allocated user ID.) Bills are generated every day Cycle is effective as Of January 1,2023


3. The method that is used to capture receipts data in mass while you are offline and upload the receipts at a later date is called ______________.

A) manual receipt entry
B) receipts creation in a spreadsheet
C) Lockbox receipts creation
D) automatic receipts creation


4. A Billing Specialist creates an adjustment for an incorrect invoice that exceeds a user's approval limit.
What is the status of the adjustment?

A) Pending Research
B) Pending Approval
C) Approval Required
D) Forwarded for Approval


5. Which four output file types are available when you run the "Print Receivables Transactions" program?

A) Word
B) JPG
C) HTML
D) PDF
E) Excel
F) Zipped PDFs


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: メンバーにのみ表示されます
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: C、D、E、F

1Z0-1056-24 関連試験
1Z1-1019 - Oracle Accounting Hub Cloud Service 2018 Implementation Essentials
1Z0-1060-20 - Oracle Accounting Hub Cloud 2020 Implementation Essentials
1z0-1054-22 - Oracle Financials Cloud: General Ledger 2022 Implementation Professional
1z1-975 - Oracle Accounting Hub Cloud Service 2017 Implementation Essentials
1z0-1054-JPN - Oracle Financials Cloud: General Ledger 2019 Implementation Essentials (1z0-1054日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。