質問 1:You need to create a report with PROC REPORT where the footnote is displayed at the bottom of each page, instead of the bottom of the entire report. Which option(s) can be used to achieve this?
A.
B.
C.
D.
E.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 2:You have an Excel file named 'sales_data.xlsx' with multiple sheets. You want to import data from the sheet named 'QI _ Sales' into a SAS dataset. Which LIBNAME statement should you use to achieve this?
A.
B.
C.
D.
E.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 3:You have a SAS dataset called 'CUSTOMERS' with variables 'CustomerlD', 'Name', 'Address', 'City', 'State', 'Zip', 'Phone', and 'Email'. You need to create a new dataset called 'Customer Subset' containing only 'CustomerlD', 'Name', and 'Email' for customers residing in the state 'CA' and having a zip code starting with '902'. Which code snippet will achieve this correctly?
A.
B.
C.
D.
E.
正解:A,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 4:You want to permanently assign a label to a variable named 'Revenue' to improve the clarity of output reports. Which of the following options correctly uses the 'ATTR' statement to achieve this? Assume you have created a new variable named 'Revenue' with values.
A.
B.
C.
D.
E.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 5:You have a dataset 'CustomerData' containing 'CustomerlD', 'Age', 'Income', 'PurchaseAmount', and 'PurchaseDate'. You want to analyze the average purchase amount for customers in different age groups. You need to group customers based on their age into three categories: 'Young' (18-30), 'Middle-Aged' (31-50), and 'Senior' (51+). Which code snippet would you use to correctly group customers and calculate the average purchase amount for each age group using PROC MEANS?
A.
B.
C.
D.
E.
正解:E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 6:You are working with a SAS report generated using ODS. You need to export this report to both PDF and RTF formats. The RTF file should be named 'report.rtf' and the PDF file should be named 'report.pdf. Which of the following code snippets correctly achieves this?
A.
B.
C.
D.
E.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 7:You are working with a dataset named 'work.customer' that contains a variable called 'age' representing the age of customers. You want to create a new variable 'age_group' based on the following criteria: 'age_group' = Young' if 'age' is less than 30 'age_group' = 'Middle' if 'age' is between 30 and 50 (inclusive) 'age_group' = 'Senior' if 'age' is greater than 50 Which SAS code snippet correctly creates the 'age_group' variable?
A.
B.
C.
D.
E.
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 8:You have a dataset named 'SALES' with variables 'Region', 'Product', and 'Quantity'. You want to create a new variable 'SalesValue' based on the following logic: If 'Product' is 'A', then 'SalesValue' = 'Quantity' , 10; If 'Product' is 'B', then 'SalesValue' = 'Quantity' , 15; Otherwise, 'SalesValue' = 'Quantity' , 20. Which code snippet correctly implements this logic in the DATA step?
A.
B.
C.
D.
E.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のSASInstitute A00-215をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSASInstitute A00-215をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSASInstitute A00-215を持っていることを保証します。
弊社のSASInstitute A00-215を利用すれば試験に合格できます
弊社のSASInstitute A00-215は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はA00-215問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSASInstitute A00-215を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
TopExamは君にA00-215の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社のA00-215問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSASInstitute A00-215を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
SASInstitute A00-215 認定試験の出題範囲:
トピック | 出題範囲 |
---|
トピック 1 | - Use PROC MEANS to generate a summary report
- Use the DATA statement to create one or multiple data sets
|
トピック 2 | - Use the LIBNAME statement to read SAS data sets
- Distinguish between syntax and logic errors
|
トピック 3 | - Use PROC PRINT to generate a detail report
- Perform conditional processing
- Interpret the SAS log
|
トピック 4 | - Explain the compilation and execution process of the DATA step
- Recall general rules of DATA and PROC steps
|
トピック 5 | - Use PROC SORT to sort a report based on values of a variable
- Recognize variable types (character and numeric)
|
トピック 6 | - Explain the function of iterative DO loops
- Recognize how SAS stores missing data
- Subset observations and variables
|
トピック 7 | - Use the LIBNAME statement to import
- export an Excel file with XLSX engine
- Recall naming conventions used for SAS data sets and variables
|
トピック 8 | - Use ODS to direct reports to external files
- Explain how to create and manipulate SAS date values
|
トピック 9 | - Create an accumulating variable
- Assign permanent attributes
- Recognize SAS Functions
- Create or update variables
|
トピック 10 | - Use PROC FORMAT to define custom formats
- Use the SET statement to read a data set
|
トピック 11 | - Identify methods to enhance reports
- Control the output of observations
- Explain how to combine data sets
|
参照:https://www.sas.com/en_us/certification/credentials/foundation-tools/programming-fundamentals.html
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のA00-215問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
弊社は無料SASInstitute A00-215サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料A00-215サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのA00-215問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
A00-215試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。