HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_TS422_2504 問題集

C_TS422_2504

試験コード:C_TS422_2504

試験名称:SAP Certified Associate - SAP S/4HANA Cloud Private Edition, Production Planning and Manufacturing

最近更新時間:2025-10-07

問題と解答:全89問

C_TS422_2504 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_TS422_2504 資格取得

質問 1:
You are a consultant on an SAP S/4HANA Cloud Greenfield project.
Which of the following aspects should you focus on to achieve maintain clean core data quality? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Stability
B. Efficiency
C. Accuracy
D. Timeliness
正解:A,B

質問 2:
What is the difference between coproducts byproducts?Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Only coproducts have movement type 101.
B. Only coproducts appear in the process or production order settlement rule.
C. Only coproducts have a nonzero inventory valuation.
D. Only coproducts have movement type 531.
正解:A,B

質問 3:
What are some benefits of planning with planned independent requirements for finished materials? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Option to use maketoorder production
B. Reduced times for final assembly
C. Reduced delivery times
D. Option to forecast planning for production resources
正解:B,C

質問 4:
In your plant MRP is activated.
Which options do you have to exclude a material from the MRP run? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Use a specific material status.
B. Use a specific MRP list.
C. Use a specific MRP type.
D. Use a specific material group.
正解:A,C

質問 5:
What happens when you set up detailed scheduling with the finite scheduling mode Insert Operation? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Sequencing on multiactivity resources is automatically updated.
B. Changes are automatically implemented in the complete collective order.
C. Neighboring operations can be moved in both directions in order to create a slot.
D. Scheduling of an operation takes place as close as possible to the desired date.
正解:B,D

質問 6:
Your company manufactures materials whose characteristics differ for each manufacturing process.
Which application do you have to use in SAP S/4HANA Cloud Private Edition to be able to track use this information in all areas of logistics?
A. Process order management
B. Batch management
C. Engineering change management
D. Quality management
正解:B

質問 7:
What is a work center hierarchy?
A. A group of work centers in a parallel sequence that is used to split production quantities work on them in parallel
B. A group of alternative work centers providing a cumulative available capacity for production
C. A group of alternative work centers for production structured in hierarchy levels by priorities
D. A group of work centers in a production line being used in sequence for production
正解:B

質問 8:
How can you set up the supply source for the Kanban process in SAP S/4HANA Cloud Private Edition? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Use purchase orders for external procurement.
B. Use quotations for internal external procurement.
C. Use run schedule quantities for inhouse production.
D. Use purchasing costs for automated source prioritization.
E. Use stock transfer reservations for stock transfer.
正解:A,C,E

質問 9:
You are a consultant on an SAP S/4HANA Cloud Greenfield project.
Which of the following aspects should you focus on to achieve maintain clean core data quality? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Stability
B. Efficiency
C. Accuracy
D. Timeliness
正解:A,B

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_TS422_2504問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_TS422_2504をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_TS422_2504をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_TS422_2504を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_TS422_2504問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_TS422_2504を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料SAP C_TS422_2504サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_TS422_2504サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_TS422_2504問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_TS422_2504試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にC_TS422_2504の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のSAP C_TS422_2504を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_TS422_2504は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_TS422_2504問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_TS422_2504無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_TS422_2504を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

SAP Certified Associate - SAP S/4HANA Cloud Private Edition, Production Planning and Manufacturing 認定 C_TS422_2504 試験問題:

1. You use planning strategy Finite Scheduling with Reverse want to allow scheduling in the past. How can you parameterize this in the strategy profile?

A) Specify a negative opening period.
B) Specify a negative PP/DS horizon.
C) Specify a negative offset time.
D) Specify a negative planning horizon.


2. How can a material availability check be triggered automatically for a production order? Note: There are 2 correct answers to this question.

A) By order confirmation
B) By mass processing
C) By capacity planning
D) By order release


3. Which of the following automation options can you use for production orders? Note: There are 2 correct answers to this question.

A) You can use trigger points to automatically create rework orders via confirmations.
B) You can use the production scheduling profile to automatically set orders to technically complete.
C) You can use mass processing to read PP master data for production orders.
D) You can use mass processing to set production orders to technically complete.


4. Which operations are considered in the capacity scheduling table?
Note: There are 2 correct answers to this question.

A) Only bottleneck operations
B) Operations assigned to a pacemaker work center
C) Sub-operations
D) All operations


5. For production orders cost object controlling (COC) can be carried out on an order related or product related basis. Which of the following do you have to consider?
Note: There are 2 correct answers to this question.

A) Orderrelated COC is beneficial in a flexible production environment.
B) In productrelated COC all costs are debited credited to a product cost collector.
C) Productrelated COC is used in manufacturing for coproducts.
D) In orderrelated COC individual production orders do NOT have cost segments.


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: B、D
質問 # 3
正解: A、D
質問 # 4
正解: A、C
質問 # 5
正解: A、B

C_TS422_2504 関連試験
C_TS414_2023 - SAP Certified Associate - SAP S/4HANA Cloud Private Edition, Quality Management
C-BCFIN-2502 - SAP Certified Associate - Positioning SAP Business Suite via SAP Financial Management Solutions
C-ARSCC-2404 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP Business Network for Supply Chain
C-THR84-2405 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP SuccessFactors Recruiting: Candidate Experience
C-S4CFI-2402 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP S/4HANA Cloud Public Edition - Financial Accounting
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。