HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

IBM C9510-130 問題集

C9510-130

試験コード:C9510-130

試験名称:IBM Rational ClearCase v7.1

最近更新時間:2026-09-22

問題と解答:全80問

C9510-130 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥5999 

無料問題集C9510-130 資格取得

質問 1:
The version 3 of program hello.c was delivered as part of activity A in a previous deliver operation. Which three statements are true about the activity dependencies in the next deliver operations associated to program hello.c? (Choose two.)
A. Even if activity B contains program versions from other activities, the developer is only required to satisfy version dependencies for activity
B. The developer can deliver activity B, which contains versions 4 and 5 without delivering activity C, which contains version 6.
C. The developer can deliver activity C, which contains version 6 withoutdelivering activity B, which contains versions 4 and 5.
D. To deliver Activity C, which contains version 6, the developer must also deliver Activity B, which contains the versions between 6 and the most recent delivery of hello.c.
正解:B,D

質問 2:
What is the update site location to install ClearCase Remote Client for Eclipse?
A. http://<cmserver>/teamserver/scm
B. http://<cmserver>/clearcase/update
C. http://<cmserver>/ccrc
D. http://<cmserver>/ccrc/update
正解:D

質問 3:
Which types of metadata are supported in ClearCase?
A. Pools, Branches, Elements, Views, Attributes and Labels
B. Labels, Elements, Attributes, Branches, Hyperlinks and Triggers
C. Branches, Labels, Views, Attributes, Baselines and VOBs
D. Attributes, Branches, Labels, VOBs, Elements and Triggers
E. Branches, Labels, Views, Attributes,Elements and Triggers
正解:B

質問 4:
What are two accurate descriptions of a branch type? (Choose two.)
A. centralizes administrative control of branch names
B. is used to mark configuration of a major release
C. is a user-defined name that forms a unique pathname in the version tree
D. is used to restrict parallel development
正解:A,C

質問 5:
Which statement is true about a newly created UCM dynamic view?
A. It must apply Load rules.
B. It has no configuration specification and must be edited explicitly before use.
C. It is configured by the attached stream to display the appropriate versions.
D. It has the default configuration specification (element * CHECKEDOUT, element * /main/LATEST).
正解:C

質問 6:
Which command lists all the streams associated with a UCM project? where project vob= PVOB & ucm project = uproj?
A. cleartool lsstream n uproj@\PVOBcleartool lsstream ?n uproj@\PVOB
B. cleartool lsstream vob:\PVOB
C. cleartool lsstream roject uproj@\PVOBcleartool lsstream ?roject uproj@\PVOB
D. cleartool desc project:uproj@\PVOB
正解:A

質問 7:
How is ClearCase Remote Client installed?
A. You download the ClearCase Remote Client install files from http://<cmserver>/ccrc/update and install.
B. You download the ClearCase Remote Client install files from PA site and run the install.
C. You select the checkbox of ClearCaseRemote Client during ClearCase installation.
D. ClearCase Remote Client is installed by default when installing ClearCase.
正解:B

質問 8:
Your IT decides to use NAS or SAN with a VOB server, but the filer device is often busy. Which two actions should you take to address this issue? (Choose two.)
A. keepthe VOB database files on the filer and leave the pools on the VOB server
B. keep the VOB database files on the VOB server
C. move to a Windows VOB server that utilizes the efficient SMB protocol
D. move the VOB database pools to the filer device
正解:A,C

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC9510-130問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM C9510-130を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC9510-130問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にC9510-130の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のIBM C9510-130を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM C9510-130は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC9510-130問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C9510-130無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM C9510-130を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料IBM C9510-130サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C9510-130サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC9510-130問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C9510-130試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM C9510-130をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM C9510-130をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM C9510-130を持っていることを保証します。

IBM C9510-130 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: インストールと設定20%- 初期設定
- ネットワークおよびストレージの設定
- サーバーおよびクライアントのインストール
- ライセンス管理
トピック 2: 基本的なバージョン管理操作20%- ラベルと属性
- チェックアウト、チェックイン、チェックアウトの取り消し
- 要素の履歴と差分の確認
- ブランチ作成とマージ
トピック 3: ClearCaseの概念とアーキテクチャ20%- クライアント・サーバーアーキテクチャ
- バージョン管理の原則
- 動的ビューとスナップショットビューの違い
- VOB、PVOB、ビュー、コンフィグスペック
トピック 4: 統合変更管理(UCM)25%- UCMとClearQuestの連携
- UCMのコンポーネント、プロジェクト、ストリーム
- 開発用ストリームと統合用ストリーム
- アクティビティとベースライン
トピック 5: 管理と保守運用15%- VOBの作成、バックアップ、復旧
- ユーザーおよびグループの管理
- 一般的な問題のトラブルシューティング
- パフォーマンスの調整

IBM Rational ClearCase v7.1 認定 C9510-130 試験問題:

問題 #1
A view's config spec contains an ordered set of rules used for selecting element versions. Which two statements are true about config specs? (Choose two.)

A. The config spec rules are evaluated on a bottom to top order.
B. An individual config spec is stored as source and compiled formats.
C. In a dynamic view, a user invokes an update operation toselect versions from the VOBs.
D. Catcs, setcs, and edcs are ClearCase commands used to manipulate config specs.


問題 #2
Which statement is true about ClearCase snapshot view?

A. The main branch always has the latest version of elements.
B. Update View is required to load the most recent version of elements.
C. Hijack is used to get the LATEST version of elements.
D. Load Ruleis set to LATEST to get the most recent version of elements.


問題 #3
Which three objects are stored in PVOB? (Choose three.)

A. Activities
B. Projects
C. Streams
D. Derived Objects
E. Views


問題 #4
Which types of metadata are supported in ClearCase?

A. Pools, Branches, Elements, Views, Attributes and Labels
B. Labels, Elements, Attributes, Branches, Hyperlinks and Triggers
C. Branches, Labels, Views, Attributes, Baselines and VOBs
D. Attributes, Branches, Labels, VOBs, Elements and Triggers
E. Branches, Labels, Views, Attributes,Elements and Triggers


問題 #5
ClearCase includes automated merge facilities for handling most merge scenarios. Which two statements are true about merging? (Choose two.)

A. During the UCM deliver operation, a special element type can be used to copy the source version over the target version.
B. Binary_delta_file and compressed_file element types are joined by creating a new merged copy.
C. Text file, html archives and Microsoft Word documents can be automatically merged.
D. ClearCase is able to merge XML, directory and rose element types.


解説:

問題 #1
正解: B、D
問題 #2
正解: B
問題 #3
正解: A、B、C
問題 #4
正解: B
問題 #5
正解: A、D

C9510-130 関連試験
C4090-958 - Enterprise Storage Technical Support V3
C4120-781 - PureFlex Technical Support V1
C9030-644J - IBM z Systems Technical Support V7 (C9030-644日本語版)
C4060-156J - System x Server Family Technical Support V1 (C4060-156日本語版)
C4090-959 - Enterprise Storage Sales V3
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。