HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

ServiceNow CIS-SPM 問題集

CIS-SPM
CIS-SPM日本語版
「クリックして表示

試験コード:CIS-SPM

試験名称:Certified Implementation Specialist - Strategic Portfolio Management

最近更新時間:2026-07-11

問題と解答:全115問

CIS-SPM 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CIS-SPM 資格取得

質問 1:
What is the default offset duration used to automatically calculate the red/yellow/green task status?
A. 0 days
B. 5 days
C. 24 hours
D. 3 days
正解:D

質問 2:
Which table stores daily capacity of a user?
A. User Profile.
B. Resource,Aggregate_Daily.
C. Resource_Allocation_Daily.
D. Resource_Event.
正解:B

質問 3:
What determines the resource schedule if the Schedules related list and Schedule field are both empty?
A. Default Project Management Schedule
B. Effort type
C. (Default Schedule Name (com.snc.resource_management.default_schedule) property
D. Average Daily FTE Hours/Hours Per Person Day (com.snc.resource_management.average_daily_fte) property
正解:C

質問 4:
When a demand is converted to a project, the following fields retain the start and due date:
Choose 2 answers
A. Actual start date
B. Approved end date
C. Actual end date
D. Approved start date
正解:B,D

質問 5:
Which of these items should implementers create/configure first during an SPM implementation?
A. Demand management
B. Business units
C. Dashboards
D. Lenses
正解:B

質問 6:
When creating a program, which of the following cannot be part of multiple programs? Select all that apply.
Choose 2 answers
A. Project.
B. Tasks.
C. Portfolio.
D. Demand.
正解:A,D

質問 7:
Which of the following can be used to calculate planned cost when creating a resource plan?
Choose 2 answers
A. Project rate
B. Rate card
C. Demand rate
D. Default rate
正解:A,B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
The project property to update actual effort from time card is controlled at what level?
A. Portfolio Level.
B. Program Level.
C. Project Level.
D. Application Level (Global).
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
What provides a centralized view of the resource allocations and resource requests?
A. Resource Management Workspace
B. Project Management Workspace
C. Resource Assignments
D. Capacity Planning
正解:A

弊社のServiceNow CIS-SPMを利用すれば試験に合格できます

弊社のServiceNow CIS-SPMは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCIS-SPM問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CIS-SPM無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のServiceNow CIS-SPMを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料ServiceNow CIS-SPMサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CIS-SPMサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCIS-SPM問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CIS-SPM試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCIS-SPM問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のServiceNow CIS-SPMを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のServiceNow CIS-SPMをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたServiceNow CIS-SPMをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のServiceNow CIS-SPMを持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCIS-SPM問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

ServiceNow CIS-SPM 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Privacy Management: This section covers privacy principles and regulations, privacy impact assessments, data protection techniques, and the concepts of privacy by design.
トピック 2
  • Communication and Network Security: This section covers network architecture and design, secure communication protocols, wireless network security, and strategies to defend against network attacks.
トピック 3
  • Security Operations: In this section, the focus is on security monitoring and analytics, incident response and management, forensics and investigations, and patch and vulnerability management.
トピック 4
  • Security Assessment and Testing: This section focuses on security audit principles and methodologies, penetration testing techniques, and the use of security metrics and reporting.
トピック 5
  • Security Architecture and Engineering: This section examines security models and design principles, system and application security, as well as cryptography and key management.
トピック 6
  • Regulatory Compliance and Legal Issues: This section addresses risk management and risk assessment methodologies, including threat modeling and vulnerability assessment. It also explores various risk mitigation strategies.
トピック 7
  • Asset Security: This section focuses on information and asset classification, data security controls, privacy protection measures, and intellectual property protection.
トピック 8
  • Identity and Access Management: This section explores authentication methods and technologies, authorization and access control models, and the identity management lifecycle.
トピック 9
  • Software Development Security: This section emphasizes securing the software development lifecycle, including application security testing, code review, secure coding practices, and third-party software management.

参照:https://nowlearning.servicenow.com/lxp/en/pages/now-learning-get-certified?achievement_id=d08ed977dbc27f40de3cdb85ca961988&id=amap_detail

TopExamは君にCIS-SPMの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

CIS-SPM 関連試験
CIS-SPM-JPN - Certified Implementation Specialist - Strategic Portfolio Management (CIS-SPM日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。