HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CMT Association CMT-Level-I 問題集

CMT-Level-I

試験コード:CMT-Level-I

試験名称:CMT Level 1 Exam

最近更新時間:2026-07-09

問題と解答:全409問

CMT-Level-I 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CMT-Level-I 資格取得

質問 1:
Dylan Toscano, CMT, works for Shrader Securities and is writing a research report. Toscano uses a section of a report issued by his former assistant, Terrence Wingo, CMT. Wingo recently left Shrader to start his own firm. Toscano does not provide attribution to Wingo in the report, as it was issued by his direct report and is property of Shrader Securities. Toscano also uses a quote without attribution from Tyler Pinto, an analyst with a competing firm. With respect to the MTA Code of Ethics, Toscano's actions are:
A. Not in violation of the Code
B. In violation with respect to Pinto's work, but are not in violation with respect to Wingo's work
C. In violation with respect to both Wingo and Pinto's work
D. In violation with respect to Wingo's work, but are not in violation with respect to Pinto's work
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
When an economic crisis begins, investors generally buy ____ securities for their relative safety and sell ____ securities.
A. Corporate, treasury
B. Treasury, corporate
C. Commercial papers, corporate
D. Corporate, TIPS
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Identify the candlestick pattern highlighted in the chart (Chart showing a small body with long lower shadow after a decline):
A. Hammer
B. Evening star
C. Inverted hammer
D. Hanging man
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
At least _______ touches of each trend line are required for a valid rectangle.118119
A. Two122123
B. Four126127
C. One120121
D. Three124125
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
The white or black portion of a candlestick is also referred to as the:
A. Real body
B. Doji
C. Spinning top
D. Shadow
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
The stochastic oscillator was created utilizing which basic observation?
A. As prices decline, the trading range tends to narrow
B. Existing oscillators were limited to a range of 0 to 100
C. Prices tend to be closer to the upper end of the trading range during an uptrend
D. Volume precedes price
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Violated support levels typically:
A. Become resistance
B. Lose importance after three weeks
C. Lose importance after three months
D. Indicate an imminent price reversal
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
ADX has _______ number of lines indicating the overall direction in which a trade should be taken.
A. 2
B. 3
C. 2 or 3
D. 4
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
According to Efficient Market Hypothesis, Prices accurately summarise:
A. All the publicly and privately known information about the stock
B. All future expectations from the stock
C. The sentiment about the stock in public
D. All the past information about the stock
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCMT Association CMT-Level-Iをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCMT Association CMT-Level-Iをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCMT Association CMT-Level-Iを持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCMT-Level-I問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCMT Association CMT-Level-Iを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料CMT Association CMT-Level-Iサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CMT-Level-Iサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCMT-Level-I問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CMT-Level-I試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCMT-Level-I問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のCMT Association CMT-Level-Iを利用すれば試験に合格できます

弊社のCMT Association CMT-Level-Iは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCMT-Level-I問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CMT-Level-I無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCMT Association CMT-Level-Iを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にCMT-Level-Iの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

CMT Association CMT Level 1 認定 CMT-Level-I 試験問題:

1. An inverse head and shoulders pattern is:

A) A reversal pattern2122
B) Generally unreliable1920
C) A and B2324
D) A topping pattern


2. A method to detrend data to determine if a cycle exists is to:

A) Plot a linear regression line through the data midpoint
B) Divide the current prices by a moving average of those prices
C) Apply volume weighting to both high and lows in the data
D) Multiply price by volume


3. A REASONABLE price objective once a stock has completed a head and shoulders pattern is:

A) 100% of the previous trend
B) Derived using the Fibonacci Ratio
C) Depends on the action of the accompanying volume5152
D) Equivalent to the distance between the head and neckline


4. The resistance level of a price trend refers to:

A) The boundaries of the trading range of the trend
B) The target price indicated by the count
C) The level under the market where buying interest is sufficiently strong to overcome selling pressure
D) The level over the market where selling pressure is sufficiently strong to overcome buying pressure and a price advance is expected to be turned back


5. Manuel Luscher, CMT, is meeting with a potential client. Luscher tells the potential client that "My biggest client, Tom Cardazo, is a good friend of yours and has been very happy with his compound annual return of over 10%." Luscher also tells the potential client that "I will make sure that your transactions are completed before trading for my family's accounts." With respect to the MTA Code of Ethics, Luscher's actions are:

A) In violation of the Code with respect to the priority of transactions, but not with respect to disclosing client information
B) In violation of the Code with respect to both disclosing client information and the priority of transactions
C) Not in violation of the Code
D) In violation of the Code with respect to disclosing client information, but not with respect to the priority of transactions


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: D

CMT-Level-I 関連試験
CMT-Level-II - CMT Level II Exam
CMT-Level-III - CMT Level III Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。