HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

ASQ CRE 問題集

CRE

試験コード:CRE

試験名称:Certified Reliability Engineer (CRE)

最近更新時間:2026-07-31

問題と解答:全456問

CRE 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CRE 資格取得

質問 1:
Which of the following techniques is NOT used when derating parts to enhance their overall reliability?
Response:
A. Derating for stress.
B. Derating for temperature.
C. Use of 100% rating.
D. Lower power dissipation.
正解:C

質問 2:
The results of a designed experiment are to be analyzed using a chi-square test. There are five treatments under consideration and each treatment falls under two categories (success or failure).
The calculated value of chi-squre is compared to the tabulated chi-square with how many degrees of freedom?
Response:
A. 9
B. 10
C. 4
D. 5
正解:C

質問 3:
A certain equipment has a MTBF of m = 300 hours. Assuming an exponential distribution of time to failure, what is the maximum time of allowable operation if a reliability of 0.999 is required?
Response:
A. 0.3 hours.
B. 30 hours.
C. 300 hours
D. 0.003 hours.
正解:A

質問 4:
When performing trade-offs in evaluating parts for reliability, which of the following is LEAST important?
Response:
A. Initial parts costs.
B. Search of data part history to established reliability potential.
C. Technical comparison of new part with standard part type.
D. Process and materials compatibility.
正解:A

質問 5:
Which of the following are important elements of the concept of risk?
Ⅰ. Damage
Ⅱ. Frequency
Ⅲ. Schedule
Response:
A. I and II only
B. I and III only
C. II and III only
D. I, II, and III
正解:A

質問 6:
Feedback channels for the planning, management and assessment of product safety should include:
I. Both official and unofficial sources.
II. Phone, fax, mail and questionnaire sources.
III. Captured company process information.
Response:
A. II only
B. I and III only
C. II and III only
D. I, II and III
正解:D

質問 7:
Equivalence class partitioning is:
Response:
A. A black-box method that divides the inputs to a program into classes from which test cases can be derived.
B. A white-box method that divides control paths into dependent and independent categories for testing.
C. A white-box method that divides errors into classes to reduce the amount of testing required.
D. A black-box method that divides program functions into related groups for testing.
正解:A

質問 8:
Which of the following statements is TRUE about human factor points?
Response:
A. They are most costly to incorporate during the concept phase.
B. They are not necessary until the product has been designed and field tested.
C. They should be incorporated during the design phase.
D. They generally cause schedule slippage whenever they are incorporated.
正解:C

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCRE問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料ASQ CREサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CREサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCRE問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CRE試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCRE問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のASQ CREを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のASQ CREを利用すれば試験に合格できます

弊社のASQ CREは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCRE問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CRE無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のASQ CREを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のASQ CREをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたASQ CREをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のASQ CREを持っていることを保証します。

TopExamは君にCREの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

ASQ CRE 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: 設計・開発段階における信頼性17%- 故障の木解析(FTA)
- 故障モード影響解析(FMEA)
- 信頼性を考慮した設計
- 信頼性の予測と配分
トピック 2: 信頼性の基礎15%- 信頼性プログラムの計画と統合
- ライフサイクルにおける信頼性の概念
- 倫理と法令遵守
- リーダーシップと戦略的マネジメント
トピック 3: 信頼性試験15%- 試験計画と戦略
- 信頼性実証試験
- 加速寿命試験
- 実地データの分析
トピック 4: 信頼性のモデル化と予測15%- ソフトウェアの信頼性
- 部品・コンポーネントの信頼性
- 保全性と可用性
- システムの信頼性モデル
トピック 5: 信頼性のための確率と統計23%- 統計的推論と推定
- 統計的分布
- データの収集と分析
- 基礎確率理論
トピック 6: 故障解析と是正措置10%- FRACASの導入・運用
- 根本原因解析
- 故障解析の手法
- 是正措置と予防措置
トピック 7: 保全性と可用性5%- 保全性の概念
- 可用性のモデル化
- 保全戦略

ASQ Certified Reliability Engineer (CRE) 認定 CRE 試験問題:

1. For human factors testing, the reliability engineer should understand and consider which of the following?
I. Sight capabilities.
II. Touch capabilities.
III. Audio capabilities.
IV. Thermal capabilities.
V. Vibration capabilities.
Response:

A) I, II, III, IV, V
B) I, II, III, IV
C) I, II, III
D) II, III IV, V


2. Reliability data is rarely complete. 50 units are placed on test for 50 hours. During the test several units fail. The remaining units are removed from testing at that point.
Which of the following type(s) of censoring has (have) occurred?
I. Right censoring.
II. Single censoring.
III. Time censoring.
IV. Type I censoring.
Response:

A) I, III and IV only
B) I, II, III and IV
C) II and III only
D) I only


3. The rated breaking strength of a suspension bridge cable is 150,000 pounds. An example using this cable in a derated condition is which of the following?
Response:

A) The cable as a parallel component.
B) The cable in a 225,000 pound maximum stress application
C) The cable in a 75,000 pound maximum stress application
D) The cable in a 150,000 pound maximum stress application


4. The MOST valid source of failure rate data is:
Response:

A) The manufacturing process.
B) Operational data.
C) Environmental test data.
D) Test data obtained under very closely controlled conditions.


5. An airline maintains a fleet of 4-engine aircraft. Its maintenance records show that on the average an engine fails 3 times in 10,000 operating hours with normal preventive maintenance.
What is the Poisson distributed probability that 2 or more engines on an aircraft will fail during a typical flying period of 8 hours?
Response:

A) 0.000034
B) 0.0000034
C) 0.000029
D) 0.0000029


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: D

CRE 関連試験
CSSGB - CSSGB (Six Sigma Green Belt)
CSSBB - Six Sigma Black Belt Certification - CSSBB
CQI - ASQ Certified Quality Inspector
CQE-KR - Quality Engineer Exam (CQE Korean Version)
CQA - Quality Auditor Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。