HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_ARSUM 問題集

C_ARSUM

試験コード:C_ARSUM

試験名称:SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP Ariba Supplier Management

最近更新時間:2026-07-07

問題と解答:全83問

C_ARSUM 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_ARSUM 資格取得

質問 1:
Which solution from the SAP Ariba Supplier Management portfolio is unavailable for customers who currently subscribe to SAP Ariba Supplier Information and Performance Management?
A. SAP Ariba Network Suppllier Services
B. SAP Ariba Supplier Risk
C. SAP Ariba Supply Chain Collaboration for Buyers
D. SAP Ariba Supplier Lifecycle and Performance
正解:A,C

質問 2:
You need to invite suppliers and internal participants to the same survey but would like to restrict their views.
How do you achieve this?
A. Create internal and external surveys.
B. Map only internal sections and questions to a scorecard.
C. Invite all participants to the event and edit each section that needs to bee restricted.
D. Set up access controls on the content to restrict visibility.
正解:A

質問 3:
You create a new Supplier Performance Management project and want to display the supplier's name in the title of all future occurrences.
Where would you go to make this change?
A. To the latest occurrence of the survey
B. To the project title field
C. To the master survey
D. To the sourcing library
正解:B

質問 4:
The Evidence Collection and Risk Control Effectiveness Review phases do not contain any tasks in the supplier risk engagement project template.
Which action initiates these phases?
A. Clicking the Begin Review button on the engagement summary
B. Sending assessment questionnaires to recipients in the previous phase
C. Reviewing the inherent screening questionnaire and approving the request
D. Creating a new issue for the engagement request
正解:B

質問 5:
Your customer leaves a survey-based KPI unmapped in the Supplier Performance Management template.
How will this impact their process?
A. Scorecards will assign a grade of 0% to the KPI
B. The owner of the scorecard can enter the KPI's value manually.
C. The KPI will display a message indicating that the score is lower than the Target Grade.
D. Tasks associated with the scorecard will display an error message when completed by the owner.
正解:B

質問 6:
Which users can create engagement-level issues for control-based engagement risk assessment projects? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The engagement requesters
B. Members of the Supplier Risk Engagement Governance Analyst group
C. Decision-makers for the related risk controls
D. Approvers of the inherent risk screening questionnaire
正解:A,B

質問 7:
Which types of optional third-party content are supported in SAP Ariba Risk? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Geographic
B. Environmental and social
C. Adverse media
D. Financial
E. Compliance
正解:B,D,E

弊社のSAP C_ARSUMを利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_ARSUMは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_ARSUM問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_ARSUM無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_ARSUMを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_ARSUMをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_ARSUMをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_ARSUMを持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_ARSUM問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_ARSUMを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_ARSUM問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料SAP C_ARSUMサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_ARSUMサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_ARSUM問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_ARSUM試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にC_ARSUMの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP Ariba Supplier Management 認定 C_ARSUM 試験問題:

1. The business details questionnaire requires questions of types Commodity, Region, and Department.
Which functionalities depend upon these questions? Note: There are 2 correct answers to this question.

A) Controlling members of project groups on the Team tab when using buyer category assignments.
B) Automatically calculating the inherent risk score for the project based on answers to the questions.
C) Limiting supplier invitations and preventing award to high-risk suppliers in SAP Ariba Sourcing events.
D) Triggering the appearance of content in the inherent risk screening questionnaire.


2. You are applying changes to a Team Member Rules file in an SAP Ariba template. What range expression should you use to assign a team member to a project when the value of a specific field is 500 or greater?

A) >=500
B) 500~
C) 500*
D) 500>


3. You are a consultant on an SAP S/4HANA Cloud greenfield project. As part of their clean core journey, the customer must analyze the current IT landscape to eliminate redundant systems and establish an efficient architectural design. Which of the following can you use to do the analysis?

A) Lean IX
B) SAP Cloud ALM
C) SAP Solution Manager
D) SAP Best Practices


4. Where should you modify an existing KPI hierarchy according to SAP Ariba's best practices?

A) In your personal workspace
B) In the sourcing library
C) In a project-level master scorecard
D) In a supplier performance management project template


5. When using the template upgrade feature for Supplier Management projects, which conditions must be met? Note: There are 2 correct answers to this question.

A) Updates to project questionnaires pass a system significance check.
B) The supplier organization is active.
C) The supplier has at least one qualification.
D) None of the project's tasks have started or all of the project's tasks have completed.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A、D
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: B、D

C_ARSUM 関連試験
C-S4CS-2602 - SAP Certified - Implementation Consultant - SAP S/4HANA Cloud Public Edition, Sales
C_THR104 - SAP Certified - Positioning SAP Sustainability Solutions as part of SAP Business Suite
C_THR81 - SAP Certified - SAP SuccessFactors Employee Central Core and Position Management (C_THR81_2605)
C_TS462_2601 - SAP Certified - Implementation Consultant for SAP S/4HANA Cloud Private Edition, Sales
C_FSM_2601 - SAP Certified - SAP Field Service Management
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。