HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_C4C30_1711 問題集

C_C4C30_1711

試験コード:C_C4C30_1711

試験名称:SAP Certified Development Associate – SAP Hybris Cloud for Customer 1711

最近更新時間:2025-10-02

問題と解答:全126問

C_C4C30_1711 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_C4C30_1711 資格取得

質問 1:
You have selected the Override Territory field on the Accounts overview page. What effect does this have on the territory determination?
Please choose the correct answer.
A. It removes only accounts with multiple territories from the territory realignment run.
B. It aligns the account territory determination with the territory realignment run.
C. It remove the employee from the territory realignment calculation.
D. It removes the account from the territory realignment calculation.
正解:D

質問 2:
What is a workflow rule used for?
There are 2 correct answers to this question.
A. To define and activate an approval process
B. To define and activate rules for automatic field updates ]
C. To set up the organizational work distribution
D. To set up automatic e-mail notifications
正解:B,D

質問 3:
Which of the following elements are created when an object is generated via the custom object builder? There are 2 correct answers to this question.
A. Web services
B. Page Layout
C. Data source for reporting
D. Updated relationships
正解:A,C

質問 4:
You are viewing a 360 c overview of the customer in SAP Hybris cloud for customer. Which of the following recent order details are available in this overview for your account?
There are 3 correct answers to this question.
A. Sales order ID
B. Invoke status
C. Credit status
D. Bill-to-party ID
E. Delivery status
正解:A,B,E

質問 5:
Which channel types are supported in SAP Cloud for Customer? There are 3 correct answers to this question.
A. Employee support
B. Business to consumer
C. Consumer to consumer
D. Business to business
E. Consumer to business
正解:A,B,D

質問 6:
Your customer wants to implement a multi-step approval process for sales quotes based on the account calculation. Which of the following steps are mandatory to achieve this?
There are 2 correct answers to this question
A. Assign an e-mail template for approval communication.
B. Create a copy of the default approval process and maintain the copy.
C. Define a condition in the approval process.
D. Create a new approval process.
正解:B,D

質問 7:
Which of the following objects can you integrate with SAP CRM? There are 2 correct answers to this question.
A. Social media profiles
B. Van stock
C. Opportunities
D. Vendors
E. Service requests
正解:A,C,E

質問 8:
Which of the following objects can you design as an administrator in the business analytics work center in SAP Hybris Cloud for customer?
There are 3 correct answers to this question.
A. Key figures
B. Mashups
C. KPIS
D. Data sources
E. Scorecards
正解:A,C,E

質問 9:
You enable e-mail integration with SAP C4C service request management- Which types of customers are supported by the e-mail channels? There are 2 correct answers to this question.
A. Partners
B. Individual customers
C. Accounts
D. Competitors
正解:B,C

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_C4C30_1711をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_C4C30_1711をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_C4C30_1711を持っていることを保証します。

弊社のSAP C_C4C30_1711を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_C4C30_1711は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_C4C30_1711問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_C4C30_1711無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_C4C30_1711を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_C4C30_1711問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_C4C30_1711を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料SAP C_C4C30_1711サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_C4C30_1711サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_C4C30_1711問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_C4C30_1711試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_C4C30_1711問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にC_C4C30_1711の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

SAP Certified Development Associate – SAP Hybris Cloud for Customer 1711 認定 C_C4C30_1711 試験問題:

1. Why do you create a business role? There are 3 correct answers to this question.

A) You want to make custom reports available on the home page
B) You want to set up a maintenance plan
C) You want to perform fine-tuning activities
D) You want to standardize system access
E) You want to restrict drop down list values for a specific group of users


2. Which of the following actions can you perform using the data workbench tool? There are 3 correct answers to this question.

A) Update
B) Export
C) Create
D) Import
E) Delete


3. Which of the following items can you configure in the Sales Assistant tool in SAP Hybris Cloud for Customer? There are 3 correct answers to this question.

A) Task
B) Service request
C) Visit
D) Appointment
E) Phone calls


4. In HTML5, what can you do using the field definition link? There are 2 correct answers to this question.

A) Add an extension field to a data source.
B) Hide an extension filed form the master template.
C) Add an extension field to a form template.
D) Add an extension field to the page layout.


5. You created and activated a warranty. To which object do you assign the warranty in order to determine it in the service ticket? Please choose the correct answer.

A) Individual object
B) Contract
C) Installed base
D) Registered product


質問と回答:

質問 # 1
正解: C、D、E
質問 # 2
正解: A、B、D
質問 # 3
正解: A、C、E
質問 # 4
正解: A、C
質問 # 5
正解: D

C_C4C30_1711 関連試験
C-C4H620-03 - SAP Certified Development Associate - SAP Customer Data Cloud Exam
C-S4HDEV1909 - SAP Certified Development Associate - Programming in SAP S/4HANA, for SAP NetWeaver ABAP Programmer
C-HCDEV-01 - SAP Certified Development Associate - SAP HANA Cloud 1.0
C-TAW12-750 - SAP Certified Development Associate - ABAP with SAP NetWeaver 7.50
C_TBIT44_731-JP - SAP Certified Development Associate - Process Integration with SAP NetWeaver 7.31 (C_TBIT44_731日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。