HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_S4CWM_2111 問題集

C_S4CWM_2111

試験コード:C_S4CWM_2111

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Warehouse Management Implementation

最近更新時間:2026-07-30

問題と解答:全82問

C_S4CWM_2111 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_S4CWM_2111 資格取得

質問 1:
Which types of datasets are required for predictive scenarios? Note: There are 2 correct Answers to this question.
A. Training Dataset
B. Testing Dataset
C. Active Dataset
D. Apply Dataset
正解:A,D

質問 2:
You want to transfer stock between two SAP EWM-managed storage locations according to SAP Best Practice SAP EWM Integration - Stock Transport Orders (2VL). Which documents are created during the picking process in the SAP EWM system? Note: There are 2 correct Answers to this question.
A. Outbound delivery
B. Stock transfer order
C. Warehouse order
D. Warehouse task
正解:C,D

質問 3:
How are expected goods receipt notifications pushed from S/4HANA Cloud to EWM?
A. Using a SOAP web service
B. Manually by the end user
C. Using cXML
D. In a background job
正解:A

質問 4:
When is an inspection lot created in the SAP Best Practice Quality Management in Warehousing (3M0)?
A. When the handling unit is created
B. When the warehouse task is created
C. When the inbound delivery is created
D. When the goods receipt is posted
正解:D

質問 5:
At what point in the Warehouse Inbound Processing scenario (3BR) are Handling Units (HUs) created?
A. During the creation of the putaway tasks
B. Before the post goods receipt
C. After the post goods receipt
D. After the confirmation of the putaway tasks
正解:B

質問 6:
Where do you enable a customer-specific field to be available for UIs and reports relevant for the same business context?
A. In the Runtime Authoring mode
B. In the Custom Fields and Logic app
C. In the Extensibility Cockpit app
D. In the Maintain SAP Business Technology Platform Extensions app
正解:C

質問 7:
Which adjustments can be made using Custom Analytical Queries? Note: There are 3 correct Answers to this question.
A. Copy a query from an SAP-delivered standard query
B. Modularize your custom code for use in queries
C. Trace development objects in a query
D. Convert unit measures for fields in the Data Source
E. Suppress rows or columns containing zeros
正解:A,B,D

質問 8:
Which predefined print forms does SAP S/4HANA Cloud Warehouse Management offer? Note: There are
3 correct Answers to this question.
A. Warehouse task lists
B. Resource lists
C. Putaway lists
D. Loading lists
E. Inventory lists
正解:A,C,D

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_S4CWM_2111問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_S4CWM_2111を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のSAP C_S4CWM_2111を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_S4CWM_2111は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_S4CWM_2111問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_S4CWM_2111無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_S4CWM_2111を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_S4CWM_2111をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_S4CWM_2111をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_S4CWM_2111を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_S4CWM_2111問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料SAP C_S4CWM_2111サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_S4CWM_2111サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_S4CWM_2111問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_S4CWM_2111試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にC_S4CWM_2111の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

SAP C_S4CWM_2111 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: 入庫プロセス11%~20%- 品質検査との連携
- 保管配置戦略
- 入庫処理
- 荷扱い単位管理
トピック 2: 倉庫内業務・在庫管理プロセス11%~20%- 倉庫内在庫移動
- 実地棚卸の手順
- 倉庫内作業の管理
- 在庫補充
トピック 3: 導入とシステム連携<10%- 標準機能への適合性分析
- 他のクラウドモジュールとの連携
- SAP Activateの手法
- 拡張機能の選択肢
トピック 4: 出庫プロセス11%~20%- 梱包と積み込み
- 出庫記帳
- ピッキングと出庫前の配置
- 出庫納品の作成
トピック 5: 倉庫のモニタリングと分析10%~20%- 組み込み型分析とレポート機能
- 業績評価指標
- 倉庫モニタ
トピック 6: 倉庫管理の概要とマスタデータ11%~20%- 保管種別、保管区画、保管棚
- SAP S/4HANA Cloud 倉庫管理の基礎知識
- 組織構造
- マスタデータ

SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Warehouse Management Implementation 認定 C_S4CWM_2111 試験問題:

1. In SAP Best Practice SAP EWM Integration - Customer Returns (2VO), which activities are carried out in the SAP EWM system? Note: There are 2 correct Answers to this question.

A) Create a material document
B) Create a posting change
C) Create a return delivery
D) Post a goods receipt


2. Which activity do you perform during the data load preparation?

A) Fill in migration templates with legacy data
B) Define specifications for data extraction on legacy system
C) Resolve data issues from the simulation process
D) Simulate data load in the new cloud system


3. Where do you maintain the default warehouse for the Warehouse Monitor app?

A) In the user defaults for warehouse management
B) In the Manage Your Solution app
C) In the business role
D) In your personal settings


4. Which of the following information is available in the Warehouse Monitor app in SAP S/4HANA Cloud Warehouse Management? Note: There are 2 correct Answers to this question.

A) Warehouse capacity
B) Shipping unit tracking
C) Planned movements
D) Stock and bin


5. When are batches created during the Warehouse Inbound Processing scenario (3BR)? Note: There are 2 correct Answers to this question.

A) Manually before inbound delivery processing
B) At the inbound warehouse task creation
C) At the inbound warehouse task confirmation
D) When posting the goods receipt for the inbound delivery


質問と回答:

質問 # 1
正解: B、D
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: C、D
質問 # 5
正解: A、D

C_S4CWM_2111 関連試験
C_SAC_2014-JPN - SAP Certified Application Associate - SAP Analytics Cloud (C_SAC_2014日本語版)
C_S4CPS_2202 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Professional Services Implementation
C_S4EWM_2020-Deutsch - SAP Certified Application Associate - Extended Warehouse Management with SAP S/4HANA (C_S4EWM_2020 Deutsch Version)
C-ARP2P-2011 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Procurement
C-BRSOM-2020 - SAP Certified Application Associate - SAP Billing and Revenue Innovation Mgmt. - Subscription Order Management
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。