HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_THR83_2505 問題集

C_THR83_2505

試験コード:C_THR83_2505

試験名称:SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP SuccessFactors Recruiting: Recruiter Experience

最近更新時間:2026-07-06

問題と解答:全80問

C_THR83_2505 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_THR83_2505 資格取得

質問 1:
Which of the following can you use to explore released APIs?
A. SAP Business Accelerator Hub
B. SAP Application Interface Framework
C. SAP Integration Suite
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What are the options to implement an offer approval? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. It can be implemented to be used on a mobile device.
B. It can be implemented to contain offer letter tokens.
C. It can be implemented to include a pre-configured workflow approval.
D. It can be implemented to link the offer to the candidate profile.
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
When using Interview Central what is the Hiring Manager Note used for?
A. To invite the hiring manager to the interview
B. To inform the recruiter about the hiring manager's decision
C. To save notes about the interviewee
D. To give instructions to the interviewers
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
What token should be used to direct a candidate to an online offer?
A. [[LOGIN_URL]]
B. [[CAREER_SITE_URL]]
C. [[APPLICATION_PAGE_URL]]
D. [[CANDIDATE_OFFER_URL]]
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
What needs to be enabled for an external candidate to accept an online offer without using an eSignature?
A. Enable candidate privacy in Provisioning.
B. Enable Docusign integration for eSignatures.
C. Enable an e-mail template that has the online offer token directing candidates to the Career Portal.
D. Enable role-based permissions (RBP) for candidates.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
You have granted a user with Recruiting Posting permission.
When will this user have access to post a job using Recruiting Posting?
A. Immediately
B. When an OData refresh is performed in the system
C. After the next hourly Recruiting Posting user synchronization
D. After the next daily Recruiting Posting user synchronization
正解:A

質問 7:
Which of the following are features of the clean core dashboard? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Customers can use the dashboard in the dev test and production tenants.
B. Customers can grant access to the dashboard to partners.
C. It can be accessed by using SAP For Me.
D. It can be used in all SAP S/4HANA Cloud editions.
正解:B,C

質問 8:
If a customer requires the Requisition Status field to automatically update when the Job Requisition has successfully completed the approval process (route map) which of the following needs to be configured?
A. The Form Template settings must be configured to auto-populate the picklist field in the Job Requisition.
B. The due date of the Route Map must be configured in Manage Route Maps to ensure the approval is completed on time.
C. The default Job Requisition Status when a requisition is created or approved must be configured in Manage Recruiting Settings.
D. The picklist value for the Open status must be configured as 99999.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

SAP C_THR83_2505 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Candidate Management: This section of the exam evaluates the knowledge of Recruiting Analysts in managing candidates through the recruiting process. It covers status handling, talent pools, and system behavior as candidates move through different stages.
トピック 2
  • Job Requisition Enablement: This section of the exam assesses the knowledge of Recruiting Analysts in enabling and managing job requisition templates. It focuses on permissions, fields, and configuration elements necessary for defining job openings within the system.
トピック 3
  • E-mail Notifications: This section of the exam assesses the ability of Recruiting Analysts to manage e-mail triggers and notification templates. It includes configuration of communication settings to support automated messaging during the recruiting cycle.
トピック 4
  • Application Template: This section of the exam assesses the ability of SAP Consultants to configure and maintain the application template. It includes customization of the candidate application process to ensure that data collection aligns with business requirements.
トピック 5
  • Setting Up the Instance: This section of the exam measures skills of SAP Consultants and covers the foundational steps required to configure a SuccessFactors instance for Recruiting Management. It includes understanding provisioning settings and initial system setup tasks that enable core recruiting functionality.

参照:https://learning.sap.com/certifications/sap-certified-associate-sap-successfactors-recruiting-recruiter-experience

TopExamは君にC_THR83_2505の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_THR83_2505問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料SAP C_THR83_2505サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_THR83_2505サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_THR83_2505問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_THR83_2505試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のSAP C_THR83_2505を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_THR83_2505は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_THR83_2505問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_THR83_2505無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_THR83_2505を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_THR83_2505をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_THR83_2505をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_THR83_2505を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_THR83_2505問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_THR83_2505を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

C_THR83_2505 関連試験
C-LCNC-2406 - SAP Certified Associate - Low-Code/No-Code Developer - SAP Build
C-BW4H-214 - SAP Certified Associate - Reporting, Modeling and Data Acquisition with SAP BW/4HANA
C-ARSCC-2404 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP Business Network for Supply Chain
C-S4TM-2023 - SAP Certified Associate - SAP S/4HANA Cloud Private Edition - Transportation Management
C_ARCIG_2508 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - Managed gateway for spend management and SAP Business Network
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。