HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Palo Alto Networks CloudSec-Pro 問題集

CloudSec-Pro

試験コード:CloudSec-Pro

試験名称:Palo Alto Networks Cloud Security Professional

最近更新時間:2026-07-07

問題と解答:全332問

CloudSec-Pro 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CloudSec-Pro 資格取得

質問 1:
A customer has a development environment with 50 connected Defenders. A maintenance window is set for Monday to upgrade 30 stand-alone Defenders in the development environment, but there is no maintenance window available until Sunday to upgrade the remaining 20 stand- alone Defenders. Which recommended action manages this situation?
A. Find a maintenance window that is suitable to upgrade all stand-alone Defenders in the development environment.
B. Open a support case with Palo Alto Networks to arrange an automatic upgrade.
C. Upgrade a subset of the Defenders by clicking the individual Actions > Upgrade button in the row that corresponds to the Defender that should be upgraded during the maintenance window.
D. Go to Manage > Defender > Manage, then click Defenders, and use the Scheduler to choose which Defenders will be automatically upgraded during the maintenance window.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
In which two ways can Prisma Cloud images be retrieved in Prisma Cloud Compute Self-Hosted Edition? (Choose two.)
A. Retrieve Prisma Cloud images using URL auth by embedding an access token.
B. Download Prisma Cloud images from github.paloaltonetworks.com.
C. Authenticate with Prisma Cloud registry, and then pull the images from the Prisma Cloud registry.
D. Pull the images from the Prisma Cloud registry without any authentication.
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which statement is true about obtaining Console images for Prisma Cloud Compute Edition?
A. To retrieve Prisma Cloud Console images using basic auth:
1. Access registry.twistlock.com, and authenticate using `docker login'.
2. Retrieve the Prisma Cloud Console images using `docker pull'.
B. To retrieve Prisma Cloud Console images using basic auth:
1. Access registry.paloaltonetworks.com, and authenticate using `docker login'.
2. Retrieve the Prisma Cloud Console images using `docker pull'.
C. To retrieve Prisma Cloud Console images using URL auth:
1. Access registry-url-auth.twistlock.com, and authenticate using the user certificate.
2. Retrieve the Prisma Cloud Console images using `docker pull'.
D. To retrieve Prisma Cloud Console images using URL auth:
1. Access registry-auth.twistlock.com, and authenticate using the user certificate.
2. Retrieve the Prisma Cloud Console images using `docker pull'.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A developer writes a serverless application to extract a field from a file in an S3 bucket. The Lambda function is assigned the S3FullAccess managed policy.

Refer to the scenario to answer this question:
Assuming that a fix is available for the vulnerable requests library declared in the requirements.txt file, how would a user remediate this vulnerability from Cortex Cloud?
A. Click into the serverless function inventory, open the asset, then create a pull request.
B. Click on the vulnerability issue, then the Actions tab, then issue a pull request.
C. Click on the vulnerability issue, then the Actions tab, then issue a push request.
D. Click "Accept suggested changes" under the code shown in Known Usage.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which Cortex Cloud feature continuously monitors development pipelines and provides protection against the OWASP Top 10 CI/CD security risks?
A. Infrastructure as code (IaC) scanning
B. CI scans
C. Kubernetes Security Posture Management (KSPM)
D. Cloud workload protection (CWP)
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
What is the maximum number of access keys a user can generate in Prisma Cloud with a System Admin role?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 1
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Prisma Cloud supports which three external systems that allow the import of vulnerabilities and provide additional context on risks in the cloud? (Choose three.)
A. Amazon GuardDuty
B. Splunk
C. ServiceNow
D. Qualys
E. Amazon Inspector
正解:A,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
In WAAS Access control file upload controls, which three file types are supported out of the box?
(Choose three.)
A. Journal
B. Images
C. Audio
D. Text
E. Documents
正解:B,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のPalo Alto Networks CloudSec-Proをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたPalo Alto Networks CloudSec-Proをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のPalo Alto Networks CloudSec-Proを持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCloudSec-Pro問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Palo Alto Networks CloudSec-Proサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CloudSec-Proサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCloudSec-Pro問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CloudSec-Pro試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のPalo Alto Networks CloudSec-Proを利用すれば試験に合格できます

弊社のPalo Alto Networks CloudSec-Proは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCloudSec-Pro問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CloudSec-Pro無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のPalo Alto Networks CloudSec-Proを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にCloudSec-Proの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Palo Alto Networks CloudSec-Pro 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Cloud Posture Security: This domain examines the tools and practices used to assess and manage cloud security posture, spanning CSPM, KSPM, AI-SPM, and DSPM. It also covers agentless scanning, identity security, vulnerability management, unified compliance, and the role of Posture Security Management Modules.
トピック 2
  • Application Security: This domain covers security practices integrated throughout the software development lifecycle, including application security posture management, CI
  • CD pipeline security, software composition analysis, IaC security, and secrets scanning. It also explores real-world application security use cases and scan management.
トピック 3
  • Cloud Runtime Security: This domain addresses the protection of cloud workloads during active operation, covering cloud workload protection, detection and response, web application and API security, and vulnerability management. It also includes the processes involved in deploying and managing security agents.
トピック 4
  • Cortex Fundamentals: This domain focuses on the core features of the Cortex Cloud platform, including indicator types, log management, asset inventory, compliance, and data protection. It also covers how to create reports and dashboards and how data sources are ingested into the platform.
トピック 5
  • Security Operations Center (SOC) Fundamentals: This domain covers the foundational components of a SOC, including team roles, tools, and technologies used in day-to-day security operations. It also addresses how AI
  • ML and threat intelligence support incident response, categorization, and prioritization.

参照:https://www.paloaltonetworks.com/services/education/palo-alto-networks-cloudsec-professional

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCloudSec-Pro問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のPalo Alto Networks CloudSec-Proを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

CloudSec-Pro 関連試験
PCCSE - Prisma Certified Cloud Security Engineer
PCCSE-JPN - Prisma Certified Cloud Security Engineer (PCCSE日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。