HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Salesforce Comm-Dev-101 問題集

Comm-Dev-101

試験コード:Comm-Dev-101

試験名称:Salesforce Certified B2C Commerce Cloud Developer

最近更新時間:2026-07-04

問題と解答:全210問

Comm-Dev-101 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Comm-Dev-101 資格取得

質問 1:
A Digital Developer needs to add logging to the following code:

Which statement logs the HTTP status code to a debug-level custom log file?
A. Logger.getLogger('profile').debug("Error retrieving profile email, Status Code: {0} was returned.", http.statusCode);
B. logger.getLogger('profile').debug("Error retrieving profile email, Status Code: ", http.statusCode);
C. logger.debug("Error retrieving profile email, Status Code: {0} was returned.", http.statusCode);
D. Logger.getLogger().debug("Error retrieving profile email, Status Code: {0} was returned.", http.statusCode);
正解:C

質問 2:
A developer configures the dw.json file and needs to fill in the necessary parameters to complete the task.
Which three parameters are required when using npm scripts?
Choose 3 answers
A. Code Version
B. CSRF Token
C. Usemame/Password
D. Site ID
E. Hostname
正解:E

質問 3:
Universal Containers sells physical gift cards for the holidays.
What needs to occur to guarantee the cards will always be available?
A. Create a perpetual inventory record.
B. Create an inventory record with an extremely high Allocation value (i.e., 1 billion certificates).
C. Create an inventory record with an unlimited Allocation value.
D. Create an inventory record with Backorder Handling enabled.
正解:D

質問 4:
A developer is asked to write a log containing the ID and name of the product with a variable named myProduct.
Which snippet of code should be used?
A. Logger.warn('The current producto is {0} with name {1}', myProduct.getID(), myProduct.getName());
B. Logger.warn('The current producto is ${myProduct.getID()} with name ${myProduct.getName()}');
C. Logger.warn('The current producto is %s with name %s'), context(myProduct.getID(), myProduct.getName());
D. Logger.warn('The current producto is {0} with name {1}'), context(myProduct.getID(), myProduct.getName());
正解:A

質問 5:
Which three techniques improve client-side performance in production while following documented best practices? (Choose three.)
A. Use inline Javascript.
B. Compress CSS.
C. Combine several images into a single image.
D. Use one style sheet for each ISML decorator template.
E. Place CSS outside of templates.
正解:A,B,D

質問 6:
A developer has a sandbox with code to log a message during execution, and the following code:
After the code executes the developer does not see any log file with the message in the WebDEV folder.
Which two XML files should the developer import using the using-specific Merchant Tools import modules?
A. Search settings and Promotion
B. Promotions and Site jobs
C. Search settings and Site Jobs
正解:A

質問 7:
Which code sample is required to use a custom tag provided in SiteGenesis in an ISML template?

A. Option A
B. Option C
C. Option D
D. Option B
正解:D

質問 8:
The developer is asked to enhance the functionality of an existing controller route by adding information to the response's viewData.
How should the developer approach this task while following SFRA best practices?
A. Copy the existing route in a new cartridge and modify where necessary.
B. Replace the callback function of the existing route using superModule.
C. Use the "append" method of the server module for the existing route.
D. Use the "extend" method of the server module for the existing route.
正解:D

質問 9:
Universal Containers recently completed updates to their storefront shopping cart page. A problem has been discovered since the update. Users are no longer able to submit coupon codes on this page. Additionally, authenticated users who try to add a coupon are logged out.
The following processing code is found in the Cart.js controller file:

What should the Developer verify to identify the issue?
A. The CSRF settings in Business Manager are properly configured.
B. The CSRF cartridge is included in the site's cartridge path.
C. The CSRF token is present in the form and is being submitted in the request.
D. The form group has the secure attribute set to true.
正解:C

弊社は無料Salesforce Comm-Dev-101サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Comm-Dev-101サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのComm-Dev-101問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Comm-Dev-101試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にComm-Dev-101の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce Comm-Dev-101をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce Comm-Dev-101をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce Comm-Dev-101を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のComm-Dev-101問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のSalesforce Comm-Dev-101を利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce Comm-Dev-101は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はComm-Dev-101問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Comm-Dev-101無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce Comm-Dev-101を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のComm-Dev-101問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce Comm-Dev-101を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Salesforce Certified B2C Commerce Cloud Developer 認定 Comm-Dev-101 試験問題:

1. In Log Center, a developer notes a number of Cross Site Request Forgery (CSRF) log entries. The developer knows that this happens when a CSRF token is either not found or is invalid, and is working to remedy the situation as soon as possible.
Which two courses of action might solve the problem?
Choose 2 answers

A) Add csrfProtection.generateToken as a middleware step in the controller.
B) Extend the CSRF token validity to avoid timeouts.
C) Delete the existing CSRF whitelists in Business Manager.
D) Add the token in the ISML template.


2. Given the following snippet:
Server.append( 'Show' , function (req, res, next) )
According to SFRA, which two options shows a correct way to complete the code above in order to provide data to the response using a controller?
A)
res.viewData = {
data: myDataObject
};
res.render('/content/myPage');
next();
});
B)
res.setViewData ({
data: myDataObject
});
res.render('/content/myPage');
next();
});
C)
res.render('/content/myPage',{
data: myDataObject
});
next();
});
D)
res.render('/content/myPage');
next();
}).append{(
Data:myDataObject
});

A) Option A
B) Option C
C) Option D
D) Option B


3. Given the customer basket described below:
A customer has an existing basket that consists of multiple items.
One of the items is identified as a gift item by an attribute at the product line item.
The developer needs to write custom code to fetch the customer basket and then modify the basket based upon the items in the cart. If the basket contains any gift items, modify the basket and create a separate shipment for the gift item.
Four hooks are required to make the modification, beginning with modifyGETRespone and ending with validatebasket.
Dw.ocapi.shop.basket.modifyGETResponse
-- missing hook -
-- missing hook --
dw.ocapi.shop.basket.validateBasket
What are the two missing hooks in the middle?

A) dw.ocapi.shop.baskep.shopment.beforePOST
B) dw.ocapi.shop.basket.shipment.afterDELETE
C) dw.ocapi.shop.basket.shipment.beforeDELETE
D) dw.ocapi.shop.basket.shipment.beforePATCH


4. A developer needs to display a products list of their "Women Dresses" category in a new web application, independent of their main B2C Commerce site. This custom listing page needs to be styled differently from the existing one, as per marketing requirements.
Which B2C Commerce tool should the developer use to collect the necessary information?

A) The Search-Show Controller URL to perform a web crawl.
B) The ProductSearch resource of the Shop OCAPI.
C) The existing category's endpoint to perform a REST call.
D) The iframe of the existing category page.


5. A developer is asked to improve the maintainability of a page by reducing its code repetition.
What are two techniques the developer should implement to achieve this?
Choose 2 answers.

A) Embed partial files using ISML expressions
B) Require and render templates with <isscript> tags
C) Use local template includes
D) Implement template decorators paired with replace tags


質問と回答:

質問 # 1
正解: B、C
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: A、D
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: C、D

Comm-Dev-101 関連試験
Slack-Dev-201 - Salesforce Certified Slack Developer
Plat-Arch-202 - Salesforce Certified Platform Development Lifecycle and Deployment Architect
Development-Lifecycle-and-Deployment-Designer - Salesforce Certified Development Lifecycle and Deployment Designer
AP-202 - B2B Commerce for Developers Accredited Professional
JavaScript-Developer-I - Salesforce Certified JavaScript Developer (JS-Dev-101)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。