HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Databricks Databricks-Certified-Data-Analyst-Associate 問題集

試験コード:Databricks-Certified-Data-Analyst-Associate

試験名称:Databricks Certified Data Analyst Associate Exam

最近更新時間:2026-07-07

問題と解答:全118問

Databricks-Certified-Data-Analyst-Associate 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Databricks-Certified-Data-Analyst-Associate 資格取得

質問 1:
Which of the following describes how Databricks SQL should be used in relation to other business intelligence (BI) tools like Tableau, Power BI, and looker?
A. As an exact substitute with the same level of functionality
B. As a substitute with less functionality
C. As a complementary tool for quick in-platform Bl work
D. As a complete replacement with additional functionality
E. As a complementary tool for professional-grade presentations
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A data analyst has created a Query in Databricks SQL, and now they want to create two data visualizations from that Query and add both of those data visualizations to the same Databricks SQL Dashboard.
Which of the following steps will they need to take when creating and adding both data visualizations to the Databricks SQL Dashboard?
A. They will need to add two separate visualizations to the dashboard based on the same Query.
B. They will need to copy the Query and create one data visualization per query.
C. They will need to create two separate dashboards.
D. They will need to decide on a single data visualization to add to the dashboard.
E. They will need to alter the Query to return two separate sets of results.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which of the following is a benefit of Databricks SQL using ANSI SQL as its standard SQL dialect?
A. It allows for the use of Photon ' s computation optimizations
B. It is easy to migrate existing SQL queries to Databricks SQL
C. It has increased customization capabilities
D. It is more compatible with Spark ' s interpreters
E. It is more performant than other SQL dialects
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A data analyst needs to share a Databricks SQL dashboard with stakeholders that are not permitted to have accounts in the Databricks deployment. The stakeholders need to be notified every time the dashboard is refreshed.
Which approach can the data analyst use to accomplish this task with minimal effort/
A. By downloading the dashboard as a PDF and emailing it to the stakeholders each time it is refreshed
B. By granting the stakeholders ' email addresses to the SQL Warehouse (formerly known as endpoint) subscribers list
C. By adding the stakeholders ' email addresses to the refresh schedule subscribers list
D. By granting the stakeholders ' email addresses permissions to the dashboard
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A data analyst has two data sources that are providing similar but complementary information. The analyst wants to combine these sources of data into a single, comprehensive dataset for ongoing use for their team in a variety of different projects.
Which term is used to describe this type of work?
A. Data testing
B. Data blending
C. Last-mile ETL
D. Ad-hoc improvements
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A data engineer wants to create a relational object by pulling data from two tables. The relational object does not need to be used by other data engineers in other sessions. In order to save on storage costs, the data engineer wants to avoid copying and storing physical data.
Which of the following relational objects should the data engineer create?
A. Delta Table
B. Temporary view
C. Spark SQL Table
D. Database
E. View
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A data analyst wants to create a dashboard with three main sections: Development, Testing, and Production.
They want all three sections on the same dashboard, but they want to clearly designate the sections using text on the dashboard.
Which of the following tools can the data analyst use to designate the Development, Testing, and Production sections using text?
A. Separate color palettes for each section
B. Separate queries for each section
C. Separate endpoints for each section
D. Direct text written into the dashboard in editing mode
E. Markdown-based text boxes
正解:E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Where in the Databricks SQL workspace can a data analyst configure a refresh schedule for a query when the query is not attached to a dashboard or alert?
A. The Visualization editor
B. Data bxplorer
C. The Dashboard Editor
D. The Query Editor
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
A BI analyst is building an analytical data model in Databricks using Delta Lake tables. The source system contains transactional sales data that changes frequently. The analyst chooses to apply the Data Vault 2.0 methodology to manage historical changes while ensuring scalability and auditability across multiple business domains.
Which component is used to capture the many-to-many relationship between hubs in a Data Vault v2 model?
A. Link Table
B. Reference Table
C. Hub Table
D. Satellite Table
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のDatabricks-Certified-Data-Analyst-Associate問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Databricks Databricks-Certified-Data-Analyst-Associateサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Databricks-Certified-Data-Analyst-Associateサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのDatabricks-Certified-Data-Analyst-Associate問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Databricks-Certified-Data-Analyst-Associate試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のDatabricks-Certified-Data-Analyst-Associate問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のDatabricks Databricks-Certified-Data-Analyst-Associateを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にDatabricks-Certified-Data-Analyst-Associateの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のDatabricks Databricks-Certified-Data-Analyst-Associateを利用すれば試験に合格できます

弊社のDatabricks Databricks-Certified-Data-Analyst-Associateは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はDatabricks-Certified-Data-Analyst-Associate問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Databricks-Certified-Data-Analyst-Associate無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のDatabricks Databricks-Certified-Data-Analyst-Associateを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

Databricks Databricks-Certified-Data-Analyst-Associate 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Databricks SQL: This topic discusses key and side audiences, users, Databricks SQL benefits, complementing a basic Databricks SQL query, schema browser, Databricks SQL dashboards, and the purpose of Databricks SQL endpoints
  • warehouses. Furthermore, the delves into Serverless Databricks SQL endpoint
  • warehouses, trade-off between cluster size and cost for Databricks SQL endpoints
  • warehouses, and Partner Connect. Lastly it discusses small-file upload, connecting Databricks SQL to visualization tools, the medallion architecture, the gold layer, and the benefits of working with streaming data.
トピック 2
  • Data Visualization and Dashboarding: Sub-topics of this topic are about of describing how notifications are sent, how to configure and troubleshoot a basic alert, how to configure a refresh schedule, the pros and cons of sharing dashboards, how query parameters change the output, and how to change the colors of all of the visualizations. It also discusses customized data visualizations, visualization formatting, Query Based Dropdown List, and the method for sharing a dashboard.
トピック 3
  • SQL in the Lakehouse: It identifies a query that retrieves data from the database, the output of a SELECT query, a benefit of having ANSI SQL, access, and clean silver-level data. It also compares and contrasts MERGE INTO, INSERT TABLE, and COPY INTO. Lastly, this topic focuses on creating and applying UDFs in common scaling scenarios.
トピック 4
  • Data Management: The topic describes Delta Lake as a tool for managing data files, Delta Lake manages table metadata, benefits of Delta Lake within the Lakehouse, tables on Databricks, a table owner’s responsibilities, and the persistence of data. It also identifies management of a table, usage of Data Explorer by a table owner, and organization-specific considerations of PII data. Lastly, the topic it explains how the LOCATION keyword changes, usage of Data Explorer to secure data.
トピック 5
  • Analytics applications: It describes key moments of statistical distributions, data enhancement, and the blending of data between two source applications. Moroever, the topic also explains last-mile ETL, a scenario in which data blending would be beneficial, key statistical measures, descriptive statistics, and discrete and continuous statistics.

参照:https://www.databricks.com/learn/certification/data-analyst-associate

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のDatabricks Databricks-Certified-Data-Analyst-Associateをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたDatabricks Databricks-Certified-Data-Analyst-Associateをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のDatabricks Databricks-Certified-Data-Analyst-Associateを持っていることを保証します。

Databricks-Certified-Data-Analyst-Associate 関連試験
Databricks-Certified-Data-Analyst-Associate-JPN - Databricks Certified Data Analyst Associate Exam (Databricks-Certified-Data-Analyst-Associate日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。