HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CPA Australia Financial-Accounting-and-Reporting 問題集

Financial-Accounting-and-Reporting

試験コード:Financial-Accounting-and-Reporting

試験名称:CPA Financial Accounting and Reporting Exam

最近更新時間:2025-09-30

問題と解答:全100問

Financial-Accounting-and-Reporting 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Financial-Accounting-and-Reporting 資格取得

質問 1:
The amount of cash or cash equivalents that could currently be obtained by selling an asset in an orderly disposal, refers to which basis of measurement?
A. historical cost
B. present value
C. realisable value
D. current cost
正解:C

質問 2:
Which one of the following is not an advantage of accounting regulation?
A. It provides flexibility in the way accounting information is presented to users.
B. It instils public confidence in the accounting system employed in commerce and industry.
C. It provides quality of information in and across financial statements.
D. It provides the required accounting information to all necessary shareholders.
正解:A

質問 3:
Which one of the following is a benefit of developing financial reporting standards using a conceptual framework?
A. The financial statements based on these standards would be error-free.
B. A financial reporting environment based on standardised principles would be created.
C. The interpretation of financial reporting standards by anybody would be easy.
D. The interpretation of non-financial information is made easier.
正解:B

質問 4:
Which of the following represents a principal-agent relationship?
I.
shareholders-auditors
II.
shareholders-management
III.
security exchange-company
IV.
board of directors-employees
A. I, II and IV only
B. I, II, III and IV
C. I, II and III only
D. II, III and IV only
正解:A

質問 5:
Which of the following statements are correct in the context of accounting concepts and principles?
I)The going concern assumption requires that assets be carried at their cost values.
II)Prudence allows the creation of contingency reserves and more generous provisions.
III)Financial information is considered complete even if it excludes non-material information.
IV)Understandability does not require complex information to be excluded from financial reports.
A. I and III only
B. II and III only
C. II and IV only
D. III and IV only
正解:D

質問 6:
Which one of the following is the correct treatment of sales?
A. Credit sales are recorded in the receivables ledger prior to posting to the general ledger.
B. Cash and credit sales are recorded in the receivables ledger prior to posting to the general ledger.
C. Cash sales are recorded in the receivables ledger prior to posting to the general ledger.
D. Credit sales are not recorded in the receivables ledger prior to posting to the general ledger.
正解:A

質問 7:
When business managers seek detailed information about the profitability or efficiency of different parts of their operations, they would find the most useful information in
A. the company's accounting policies.
B. the annual financial report.
C. various management accounting reports.
D. financial statements as specified by IAS 1 Presentation of Financial Statements.
正解:C

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCPA Australia Financial-Accounting-and-Reportingをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCPA Australia Financial-Accounting-and-Reportingをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCPA Australia Financial-Accounting-and-Reportingを持っていることを保証します。

弊社は無料CPA Australia Financial-Accounting-and-Reportingサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Financial-Accounting-and-Reportingサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのFinancial-Accounting-and-Reporting問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Financial-Accounting-and-Reporting試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のFinancial-Accounting-and-Reporting問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCPA Australia Financial-Accounting-and-Reportingを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のFinancial-Accounting-and-Reporting問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のCPA Australia Financial-Accounting-and-Reportingを利用すれば試験に合格できます

弊社のCPA Australia Financial-Accounting-and-Reportingは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はFinancial-Accounting-and-Reporting問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Financial-Accounting-and-Reporting無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCPA Australia Financial-Accounting-and-Reportingを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にFinancial-Accounting-and-Reportingの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

CPA Australia CPA Financial Accounting and Reporting 認定 Financial-Accounting-and-Reporting 試験問題:

1. A statement of comprehensive income reports on

A) changes in financial position.
B) financial performance.
C) financial position.
D) solvency.


2. The body that is part of the international standard-setting framework reporting to the International Financial Reporting Standards Foundation (IFRS Foundation) is the

A) Centre on Transnational Corporations.
B) International Accounting Standards Committee.
C) International Accounting Board.
D) International Accounting Standards Board.


3. In relation to financial statements, the 'true and fair override' indicates that

A) statements need not always be true and accurate.
B) accounting standards must be complied with under all circumstances.
C) departure is allowed from accounting standards under specific instances to show a fair presentation.
D) the true and fair requirement need not be complied with by certain industries.


4. Which one of the following statements is not correct in respect of manual accounting systems?

A) Productivity in manual systems is lower than computer systems.
B) Risk of error is greater and the quality of outputs is inferior.
C) They are bulky to store compared to computer systems.
D) It is easy to make corrections.


5. Financial markets have achieved operational efficiency when

A) past records are used to predict the future prices of goods.
B) the costs of financial transactions are kept as low as possible.
C) the price of stocks and shares are available accurately and quickly.
D) the cost of transactions is a reflection of the actual cost incurred.


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: B

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。