HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Huawei H19-301_V3.0 問題集

H19-301_V3.0

試験コード:H19-301_V3.0

試験名称:HCSA-Presales-IP Network Certification V3.0

最近更新時間:2026-07-09

問題と解答:全209問

H19-301_V3.0 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集H19-301_V3.0 資格取得

質問 1:
Compared with non-Huawei switches that use subcards to expand uplink ports, Huawei S6730-H24X6CI and S6730-H48X6C support six 100GE uplink ports and have higher reliability, which is an advantage in project response.
A. FALSE
B. TRUE
正解:B

質問 2:
Which of the following statements are true?
A. The CloudEngine S5731-S supports VXLAN and can be used for VXLAN deployment across core and access layers.
B. The CloudEngine S8706 switch supports four independent service slots and two main control board slots with service ports.
C. The CloudEngine S5731-H supports native AC and can be used as the core of a small-sized network.
D. The CloudEngine S6730-H24X6C/S6730-H48X6C supports six 100GE ports, which can be auto-negotiated to 40GE ports.
正解:C,D

質問 3:
MACsec is an important feature to ensure security and reliability. Which of the following routers can support MACsec?
A. NetEngine 8000 MIA
B. NetEngine 8000 M6
C. NetEngine 8000 MIC
D. NetEngine 8000 F1A
正解:A,B,D

質問 4:
Which of the following statements are TRUE about iMaster NCE in terms of management and control?
A. Manages and controls traditional devices through SNMP.
B. Manages and controls SDN-capable networks through NETCONF (based on the YANG model).
C. Manages and controls traditional devices through the CU.
正解:A,B

質問 5:
The path that IP packets pass through on an MPLS network is called a label switched path (LSP). An LSP is a bidirectional path that specifies the transmission direction of data flows.
A. FALSE
B. TRUE
正解:A

質問 6:
Which of the following statements are TRUE aboutiMaster NCEin terms of management and control?
A. Manages and controls traditional devices through SNMP.
B. Manages and controls SDN-capable networks through NETCONF (based on the YANG model).
C. Manages and controls traditional devices through the CLI.
正解:A,B

質問 7:
Huawei NetEngine AR6100 series routers are mainly used in small- and medium-sized branches.
A. FALSE
B. TRUE
正解:B

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のHuawei H19-301_V3.0をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたHuawei H19-301_V3.0をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のHuawei H19-301_V3.0を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のH19-301_V3.0問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のHuawei H19-301_V3.0を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のH19-301_V3.0問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のHuawei H19-301_V3.0を利用すれば試験に合格できます

弊社のHuawei H19-301_V3.0は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はH19-301_V3.0問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

H19-301_V3.0無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のHuawei H19-301_V3.0を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Huawei H19-301_V3.0サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料H19-301_V3.0サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのH19-301_V3.0問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

H19-301_V3.0試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にH19-301_V3.0の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Huawei HCSA-Presales-IP Network Certification V3.0 認定 H19-301_V3.0 試験問題:

1. Huawei firewall has extensive security databases and comprehensive security detection capabilities. How many intrusion prevention signatures can Huawei firewalls support at most?

A) 24,000+
B) 18,000+
C) 12,000+
D) 30,000+


2. Which of the following campus network challenges are enterprises facing as they move towards the all-cloud era?

A) Cross-domain fragile infrastructure
B) Cloud outpacing network
C) Wi-Fi discontinuous networking
D) Difficult network scaling
E) Slow fault locating


3. A higher antenna gain indicates stronger signals and more coverage. Therefore, an AP with a higher antenna gain which is within the specified range of country is preferred.

A) FALSE
B) TRUE


4. SecoManager is a security controller developed by Huawei for a variety of security scenarios. Based on different scenarios, SecoManager has several deployment modes. Which of the following is not the SecoManager deployment mode?

A) Independent deployment
B) Integrated deployment with iMaster NCE-IP
C) Integrated deployment with iMaster NCE-Fabric
D) Integrated deployment with iMaster NCE-Campus


5. What is the maximum packet loss rate allowed by A-FEC while ensuring smooth video playback in Huawei's SD-WAN solution?

A) 0.3
B) 0.4
C) 0.1
D) 0.2


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: A、B、C、D、E
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: B

H19-301_V3.0 関連試験
H19-301-ENU - HCPA-IP Network (Datacom)-ENU(Huawei Certified Pre-sales Associate-IP Network(Datacom)-ENU)
H19-301 - Huawei Certified Pre-sales Associate-IP Network
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。