HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

HL7 HL7-FHIR 問題集

HL7-FHIR

試験コード:HL7-FHIR

試験名称:HL7 FHIR STU3 Proficiency

最近更新時間:2026-06-30

問題と解答:全148問

HL7-FHIR 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集HL7-FHIR 資格取得

質問 1:
the creation of the _______ and __________ programs in 1965 also had a significant-albeit indirect-impact on the increased number of hospital beds and their utilization, as government-funded health insurance became available to a large number of elderly and poor Americans
A. Federal Employees Retirement System; Medicare
B. Medicaid; Medicare
C. Medicaid; Veteran's Administration
D. Public Hospitals
正解:B

質問 2:
2 statements
1) The HealthcareService resource is used to describe a multiple healthcare service or category of services that are provided by an organization at a location.
2) 2) The location of the services could be virtual, as with telemedicine services A) 1 & 2 false B) 1 true & 2 false C) 1 false & 2 true D) 1 & 2 true
A. Correct Answer C or D
B. Correct Answer a,c,e
C. Correct Answer All are correct
D. Correct Answer a
正解:B

質問 3:
____________ in the US first began as a hospital insurance plan to protect both patients and hospitals against financial instability
A. medigap
B. medicare
C. employment-based insurance
D. private health insurance
正解:D

質問 4:
establishments that primarily engage in providing diagnostic and medical treatment to inpatients with a specific type of disease or medical condition (except services for psychiatric care or substance abuse)
-provide a NARROW range of services for specific med conditions
-ex. children's hospitals, rehab hospitals, orthopedic hospitals, cardiac hospitals, cancer (oncology) hospitals, and women's hospitals
A. noncommunity hospitals
B. specialty hospitals
C. psychiatric hospitals
D. industrial health care centers
正解:B

質問 5:
this data for a hospital indicates the total number of patients discharged from the hospital's acute care beds during a given period
-both babies and death are included in this margin making it more accurate count
A. discharge
B. compensation
C. training
D. cautions
正解:A

質問 6:
this advance directive communicates a patient's wishes regarding medical treatment when he or she is unable to make decisions due to terminal illness or incapacitation
-general in nature and may not cover all possible situations
A. accreditation
B. occupancy rate
C. licensure
D. living will
正解:D

質問 7:
the _______ caused a demise in many of the hospitals that were open, and what kept them to open and able to pay doctors was through ____________
A. durable power of attorney
B. executive; medical staff
C. mental health institutions
D. great depression; health insurance
正解:D

弊社は無料HL7 HL7-FHIRサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料HL7-FHIRサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのHL7-FHIR問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

HL7-FHIR試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のHL7 HL7-FHIRを利用すれば試験に合格できます

弊社のHL7 HL7-FHIRは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はHL7-FHIR問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

HL7-FHIR無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のHL7 HL7-FHIRを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のHL7 HL7-FHIRをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたHL7 HL7-FHIRをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のHL7 HL7-FHIRを持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のHL7-FHIR問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にHL7-FHIRの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のHL7-FHIR問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のHL7 HL7-FHIRを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

HL7 FHIR STU3 Proficiency 認定 HL7-FHIR 試験問題:

1. who is the single largest payer for hospital services?

A) Private Health Insurance
B) Medicare
C) Patient-centered Care
D) Social Welfare


2. what does this list describe?:
1. teaching hospitals provide medical training to physicians, research opportunities to health services researchers, and specialized care to patients
2. teaching hospitals have broader and more complex scope of services than nonteaching hospitals
3. many of the major teaching hospitals are located in economically depressed, older inner-city areas and are owned by state and local governments

A) traits separating teaching and nonteaching hospitals
B) average length of stay (ALOS)
C) Medicare rules of of rehab hospital classification
D) rehabilitation hospitals


3. notably, greater market penetration by _____________ played a significant role in lowering hospital utilization and profitability

A) health maintenance organizations (HMOs)
B) preferred provider organizations (ppos)
C) payment by episode
D) private health insurance


4. besides social and demographic change, what most of all transformed hospitals into institutions of medical practice?

A) academic medical center
B) advances in medical science and tech
C) nonprofit community hospitals
D) private health insurance


5. downsizing phase: from the mid 1980s onward, the main reasons for the decline in hospital capacity and utilization were a shift from inpatient to _______ care driven by changes in reimbursement and the impact of _________ care (emphasis on cost containment and utilization of resources)

A) outpatient; managed care
B) social welfare
C) hospital characteristics
D) pennsylvania hospital


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: A

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。