HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

EXIN ITIL-F 問題集

ITIL-F

試験コード:ITIL-F

試験名称:ITIL Foundation

最近更新時間:2026-07-26

問題と解答:全325問

ITIL-F 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集ITIL-F 資格取得

質問 1:
Which statement about service review meetings is FALSE?
A. Issues for the upcoming period should be discussed at the meetings
B. Progress and success of the service improvement programme (SIP) should be reviewed
C. Meetings should be held on a regular basis to review service achievement
D. Actions from service review meetings should only be assigned to the service provider
正解:D

質問 2:
Which of the following statements is CORRECT for every process?
1. It delivers its primary results to a customer or stakeholder
2. It defines activities that are executed by a single function
A. Both of the above
B. Neither of the above
C. 2 only
D. 1 only
正解:D

質問 3:
Which of the following are basic concepts used in access management?
A. Rights, access, identity, directory services, service/service components
B. Physical, personnel, network, emergency, service
C. Personnel, electronic, network, emergency, identity
D. Normal, temporary, emergency, personal, group
正解:A

質問 4:
Which process is responsible for providing the rights to use an IT service?
A. Request fulfillment
B. Access management
C. Incident management
D. Change management
正解:B

質問 5:
Which one of the following do major incidents require?
A. Separate procedures
B. Longer timescales
C. Less documentation
D. Less urgency
正解:A

質問 6:
Which describes a proactive trigger for problem management?
A. Suspicion or detection of a cause of one or more incidents by the service desk
B. Trending of historical incident records to identify one or more underlying causes
C. Analysis of an incident by a technical support group which reveals that an underlying problem exists, or is likely to exist
D. Automated detection of an infrastructure or application fault, using event/alert tools automatically to raise an incident
正解:B

質問 7:
Which of the following are CORRECT Service Design Aspects?
1 ) Service Solutions for new or changed services
2 ) Management policies and guidelines
3 ) Business requirements technology and management architectures
4 ) Process requirements technology and management architectures
A. 1 and 4
B. 1 and 2
C. 2 and 3
D. 3 and 4
正解:A

質問 8:
Where should all master copies of controlled software and documentation be stored?
A. In the definitive security library
B. In the definitive software library
C. In the definitive production library
D. In the definitive media library
正解:D

質問 9:
Which of the following options is a hierarchy that is used in knowledge management?
A. Knowledge - Wisdom - Information - Data
B. Information - Data - Knowledge - Wisdom
C. Data - Information - Knowledge - Wisdom
D. Wisdom - Information - Data - Knowledge
正解:C

弊社のEXIN ITIL-Fを利用すれば試験に合格できます

弊社のEXIN ITIL-Fは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はITIL-F問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

ITIL-F無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のEXIN ITIL-Fを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にITIL-Fの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料EXIN ITIL-Fサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料ITIL-Fサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのITIL-F問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

ITIL-F試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のITIL-F問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のEXIN ITIL-Fをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたEXIN ITIL-Fをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のEXIN ITIL-Fを持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のITIL-F問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のEXIN ITIL-Fを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

EXIN ITIL-F 試験シラバストピック:

セクション目標
ITサービスマネジメントを支える技術とアーキテクチャ- ツールと技術の概要
- 技術がITILプラクティスをどのように促進するか
選択されたプロセス、機能、および役割- サービスマネジメントにおける役割と責任
- 主要なITILプロセスとその目的
ITILサービスライフサイクル / 価値システム- サービスバリューシステムとコンポーネント
- サービスライフサイクルの段階またはバリューチェーン活動
一般的な概念と定義- 共通のITIL定義
- ITILで使用されるモデルと原則
実践としてのサービスマネジメント- 主要な概念と用語
- サービスマネジメントの定義

EXIN ITIL Foundation 認定 ITIL-F 試験問題:

1. Which process has the objective to identify changes to the customer environment that could potentially impact the type, level or utilization of services provided?

A) Service level management
B) Business relationship management
C) Availability management
D) Change management


2. What BEST describes the value of service strategy to the business?

A) It reduces the effort spent on managing test and pilot environments
B) It provides quick and effective access to standard services
C) It supports the creation of a portfolio of quantified services
D) It improves the control of service assets and configurations


3. What BEST defines IT service management?

A) The customer of an IT Service provider who defines and agrees the service targets.
B) An organization supplying services to only external customers.
C) The implementation and management of quality IT services that meet business needs.
D) The resources that are utilized to provide value to customers through services.


4. Which formal agreement minimizes the risk of disputes that can occur between an IT service provider and an external supplier?

A) Operational contract
B) Serviceability contract
C) Underpinning contract
D) Service level contract


5. What is the CORRECT definition of service management?

A) A set of specialised organisational capabilities for delivering value to customers in the form of services
B) A set of specialised assets for transitioning services into the live operational environment
C) A group of people that manages services to fulfil the needs of users and customers
D) A group of events that meet the demand from customers for services that they receive


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: C
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: A

ITIL-F 関連試験
EX0-105J - Information Security Foundation based on ISO/IEC 27002 (Ex0-105日本語版)
SCNP - SCNP Strategic Infrastructure Security
ISO20KF - ISO / IEC 20000 Foundation
EX0-002J - PRINCE2 Foundation - Exam (EX0-002日本語版)
PR2F-JPN - PRINCE2 7 Foundation written Exam (PRINCE2Foundation日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。