HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

MuleSoft MCD-Level-2 問題集

MCD-Level-2

試験コード:MCD-Level-2

試験名称:MuleSoft Certified Developer - Level 2 (Mule 4)

最近更新時間:2026-07-03

問題と解答:全62問

MCD-Level-2 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集MCD-Level-2 資格取得

質問 1:
Two APIs are deployed to a two-node on-prem cluster. Due to a requirements change, the two APIs must communicate to exchange data asynchronously.
A. The VM Connector is used to inter-application communication, so it is not possible to use the VM Connector
B. Instead of using the VM Connector use <flow-ref>directly
C. If the two APIs use the same domain, the VM Connector can be leveraged
D. It is not possible to use the VM Connector since the APIs are running in a cluster mode and each mode has it own set of VM Queues
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
The Center for Enablement team published a common application as a reusable module to the central Nexus repository.
How can the common application be included in all API implementations?
A. Copy the common application's source XML file and out it in a new flow file in the src/main/mule folder
B. Add a Maven dependency in the POM file with jar as <classifier>
C. Add a Maven dependency in the PCM file with multiple-plugin as <classifier>
D. Download the common application from Naxus and copy it to the src/main/resources folder in the API
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A system API that communicates to an underlying MySQL database is deploying to CloudHub. The DevOps team requires a readiness endpoint to monitor all system APIs.
Which strategy should be used to implement this endpoint?
A. Use an existing resource endpoint of the API
B. Create a dedicated endpoint that responds with the API status and health of the server
C. Create a dedicated endpoint that responds with the API status only
D. Create a dedicated endpoint that responds with the API status and reachability of the underlying systems
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A Mule application uses API autodiscovery to access and enforce policies for a RESTful implementation.
A. The name of the flow that has APlkit Console to receive all incoming RESTful operation requests.
B. The name of the flow that has HTTP listener to receive all incoming RESTful operation requests
C. Northing because flowRef is an optional attribute which can be passed runtime
D. Any of the APIkit generate implement flows
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A developer has created the first version of an API designed for business partners to work commodity prices.
What should developer do to allow more than one major version of the same API to be exposed by the implementation?
A. In Anypoint Studio, generate scaffolding from the RAML, and then modify the flow names generated by APIKit to include a variable with the major version number
B. In Design Center, open the RAML and modify baseUn to include a variable that indicates the version number
C. In Design Center, open the RAML and modify each operation to include the major version number
D. In Anypoint Studio, generate scaffolding from the RAML, and the modify the <http:listerner> in the generated flows to include a parameter to replace the version number
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
When a client and server are exchanging messages during the mTLS handshake, what is being agreed on during the cipher suite exchange?
A. The TLS version
B. A protocol
C. The Public key format
D. An encryption algorithm
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
An organization uses CloudHub to deploy all of its applications.
How can a common-global-handler flow be configured so that it can be reused across all of the organization's deployed applications?
A. Create a Mule Plugin project
Create a common-global-error-handler flow inside the plugin project.
Use this plugin as a dependency in all Mule applications
B. Create a Mule daman project.
Create a common-global-error-handler flow inside the domain project.
Use this domain project as a dependency.
C. Create a common-global-error-handler flow in all Mule Applications Refer to it flow-ref wherever needed.
D. Create a Mule plugin project
Create a common-global-error-handler flow inside the plugin project.
Use this plugin as a dependency in all Mute applications.
Import that configuration file in Mute applications.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のMCD-Level-2問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のMuleSoft MCD-Level-2をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたMuleSoft MCD-Level-2をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のMuleSoft MCD-Level-2を持っていることを保証します。

弊社は無料MuleSoft MCD-Level-2サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料MCD-Level-2サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのMCD-Level-2問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

MCD-Level-2試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にMCD-Level-2の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のMCD-Level-2問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のMuleSoft MCD-Level-2を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のMuleSoft MCD-Level-2を利用すれば試験に合格できます

弊社のMuleSoft MCD-Level-2は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はMCD-Level-2問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

MCD-Level-2無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のMuleSoft MCD-Level-2を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

MuleSoft Certified Developer - Level 2 (Mule 4) 認定 MCD-Level-2 試験問題:

1. Refer to the exhibit.

A Mule application pom.xml configures the Maven Resources plugin to exclude parsing binary files in the project's src/main/resources/certs directory.
Which configuration of this plugin achieves a successful build?

A)

B)

C)

D)


2. Refer to the exhibit.
What action must be performed to log all the errors raised by the VM Connector?

A) Add <AsyncLOgger name='orgroute.extensions vm' level=ERROR'I> inside the Logger tag
B) Configure <Logger level-'ERROR'/> inside the VM Connector configuration
C) Nothing, as error-level events are automatically logged
D) Add <AsyncLOgger name='orgroute.extensions vm' level=ERROR'/> inside the Appenders tag


3. Two APIs are deployed to a two-node on-prem cluster. Due to a requirements change, the two APIs must communicate to exchange data asynchronously.

A) The VM Connector is used to inter-application communication, so it is not possible to use the VM Connector
B) Instead of using the VM Connector use <flow-ref>directly
C) If the two APIs use the same domain, the VM Connector can be leveraged
D) It is not possible to use the VM Connector since the APIs are running in a cluster mode and each mode has it own set of VM Queues


4. A mule application exposes and API for creating payments. An Operations team wants to ensure that the Payment API is up and running at all times in production.
Which approach should be used to test that the payment API is working in production?

A) Create a health check endpoint that reuses the same port number and HTTP Listener configuration as the API itself
B) Monitor the Payment API directly sending real customer payment data
C) Create a health check endpoint that listens on a separate port and uses a separate HTTP Listener configuration from the API
D) Configure the application to send health data to an external system


5. Refer to the exhibit.

Based on the code snippet, schema,json file, and payload below, what is the outcome of the given code snippet when a request is sent with the payload?

A) The Mule flow will execute successfully with status code 200, and the response will be the JSON sent in request
B) The Mule flow will execute successfully with status code 204
C) The Mule flow will execute successfully with status code 200m and a response will display the message
'' Age in years which must equal to or greater than zero.''
D) The Mule flow will throw the exception 'JSON:SCHEMA_NOT_HONOURED


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: D

MCD-Level-2 関連試験
MCD-Level-1 - MuleSoft Certified Developer - Level 1 (Mule 4)
MCD-PRO - MCD - Integration Professional (Mule 3.8)
MCD-RAML - MCD - API Design Associate (RAML 1.0)
MCD-Assoc - MuleSoft Certified Developer - Integration and API Associate (Mule 3)
MCD-Level1-Delta - MuleSoft Certified Developer - Level 1 (Mule 4) DELTA
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。