HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

MuleSoft MCPA-Level-1 問題集

MCPA-Level-1
MCPA-Level-1日本語版
「クリックして表示

試験コード:MCPA-Level-1

試験名称:MuleSoft Certified Platform Architect - Level 1

最近更新時間:2026-07-08

問題と解答:全154問

MCPA-Level-1 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集MCPA-Level-1 資格取得

質問 1:
What best describes the Fully Qualified Domain Names (FQDNs), also known as DNS entries, created when a Mule application is deployed to the CloudHub Shared Worker Cloud?
A. The FQDNs are determined by the application name chosen, IRRESPECTIVE of the region
B. The FQDNs are determined by both the application name and the Anypoint Platform organization
C. A fixed number of FQDNs are created, IRRESPECTIVE of the environment and VPC design
D. The FQDNs are determined by the application name, but can be modified by an administrator after deployment
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What is the main change to the IT operating model that MuleSoft recommends to organizations to improve innovation and clock speed?
A. Expose assets using a Master Data Management (MDM) system; this standardizes projects and enables developers to quickly discover and reuse assets from other projects
B. Create a lean and agile organization that makes many small decisions everyday; this speeds up decision making and enables each line of business to take ownership of its projects
C. Drive consumption as much as production of assets; this enables developers to discover and reuse assets from other projects and encourages standardization
D. Implement SOA for reusable APIs to focus on production over consumption; this standardizes on XML and WSDL formats to speed up decision making
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A company deployed an API to a single worker/replica in the shared cloud in the U.S. West Region.
What happens when the Availability Zone experiences an outage?
A. The Anypoint Platform admin is alerted when the AP] is experiencing an outage and needs the trigger the CI/CD pipeline to redeploy to the US. East Region
B. The APT will be unavailable until the availability comes back online, at which time the worker/replica will be auto-restarted
C. CloudHub will auto-redeploy the APL in the U.S. East Region
D. CloudHub will auto-redeploy the API in another Availability Zone in the U.S. West Region
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
An API implementation is updated. When must the RAML definition of the API also be updated?
A. When the API implementation changes the structure of the request or response messages
B. When the API implementation changes from interacting with a legacy backend system deployed on- premises to a modern, cloud-based (SaaS) system
C. When the API implementation is migrated from an older to a newer version of the Mule runtime
D. When the API implementation is optimized to improve its average response time
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
When using CloudHub with the Shared Load Balancer, what is managed EXCLUSIVELY by the API implementation (the Mule application) and NOT by Anypoint Platform?
A. The number of DNS entries allocated to the API implementation
B. The assignment of each HTTP request to a particular CloudHub worker
C. The SSL certificates used by the API implementation to expose HTTPS endpoints
D. The logging configuration that enables log entries to be visible in Runtime Manager
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
What is a best practice when building System APIs?
A. Document the API using an easily consumable asset like a RAML definition
B. Model all API resources and methods to closely mimic the operations of the backend system
C. Expose to API clients all technical details of the API implementation's interaction wifch the backend system
D. Build an Enterprise Data Model (Canonical Data Model) for each backend system and apply it to System APIs
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
What are the major benefits of MuleSoft proposed IT Operating Model?
A. 1. Decrease the IT delivery gap
2. Meet various business demands by increasing the IT capacity and forming various IT departments
3. Make consumption of assets at the rate of production
B. 1. Decrease the IT delivery gap
2. Meet various business demands without increasing the IT capacity
3. Make consumption of assets at the rate of production
C. 1. Decrease the IT delivery gap
2. Meet various business demands without increasing the IT capacity
3. Focus on creation of reusable assets first. Upon finishing creation of all the possible assets then inform the LOBs in the organization to start using them
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
An organization wants to make sure only known partners can invoke the organization's APIs. To achieve this security goal, the organization wants to enforce a Client ID Enforcement policy in API Manager so that only registered partner applications can invoke the organization's APIs. In what type of API implementation does MuleSoft recommend adding an API proxy to enforce the Client ID Enforcement policy, rather than embedding the policy directly in the application's JVM?
A. A Mule 4 application with an API specification
B. A Mule 3 application using APIkit
C. A Mule 3 or Mule 4 application modified with custom Java code
D. A Non-Mule application
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
A company uses a hybrid Anypoint Platform deployment model that combines the EU control plane with customer-hosted Mule runtimes. After successfully testing a Mule API implementation in the Staging environment, the Mule API implementation is set with environment-specific properties and must be promoted to the Production environment. What is a way that MuleSoft recommends to configure the Mule API implementation and automate its promotion to the Production environment?
A. Use an API policy to change properties in the Mule API implementation deployed to the Staging environment and another API policy to deploy the Mule API implementation to the Production environment
B. Modify the Mule API implementation's properties in Anypoint Exchange, then promote the Mule API implementation to the Production environment using Runtime Manager
C. Modify the Mule API implementation's properties in the API Manager Properties tab, then promote the Mule API implementation to the Production environment using API Manager
D. Bundle properties files for each environment into the Mule API implementation's deployable archive, then promote the Mule API implementation to the Production environment using Anypoint CLI or the Anypoint Platform REST APIsB.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

TopExamは君にMCPA-Level-1の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料MuleSoft MCPA-Level-1サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料MCPA-Level-1サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのMCPA-Level-1問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

MCPA-Level-1試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のMuleSoft MCPA-Level-1を利用すれば試験に合格できます

弊社のMuleSoft MCPA-Level-1は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はMCPA-Level-1問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

MCPA-Level-1無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のMuleSoft MCPA-Level-1を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のMuleSoft MCPA-Level-1をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたMuleSoft MCPA-Level-1をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のMuleSoft MCPA-Level-1を持っていることを保証します。

MuleSoft MCPA-Level-1 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • identify API policies that are typically applied to that layer and the scenarios needing custom policies
トピック 2
  • Identify which types of APIs and other remote interfaces are or are not amenable to management by API Manager
  • Explain MuleSoft’s proposal for closing the IT delivery gap
トピック 3
  • Select Anypoint Platform identity management vs client management for the correct purpose
  • Select appropriate API policies to enforce non-functional constraints on API invocations
トピック 4
  • Assign APIs to layers according to ownership, functional focus, and rate of change
  • Describe the purpose and roles of a Center for Enablement
トピック 5
  • Identify changes to an API that would require or not require a major version increment
  • Describe the role and characteristics of the "modern API
トピック 6
  • Identify any change required in the corresponding RAML definition
  • Describe the capabilities and high-level components of Anypoint Platform
トピック 7
  • Given specific preferences and constraints, select API policy enforcement with or without API proxies
  • Given a set of APIs and specific preferences and organizational characteristics
トピック 8
  • Identify idempotent HTTP methods and HTTP-native support for optimistic concurrency
  • Define and describe the benefits of API-led connectivity and application networks

参照:https://training.mulesoft.com/exam/mcpa-level1

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のMCPA-Level-1問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のMuleSoft MCPA-Level-1を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のMCPA-Level-1問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

MCPA-Level-1 関連試験
MCPA-Level-1-JPN - MuleSoft Certified Platform Architect - Level 1 (MCPA-Level-1日本語版)
MCPA-Level-1-Maintenance - MuleSoft Certified Platform Architect - Level 1 MAINTENANCE
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。