HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Salesforce NP-Con-102 問題集

NP-Con-102

試験コード:NP-Con-102

試験名称:Salesforce Certified Nonprofit Cloud Consultant (NPC)

最近更新時間:2026-07-02

問題と解答:全127問

NP-Con-102 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集NP-Con-102 資格取得

質問 1:
The system administrator at a nonprofit wants to use Advanced Mapping for regular data imports of constituent and donation data. What is an important consideration of Advanced Mapping?
A. The target objects must directly relate to Accounts, Contacts, or Opportunities.
B. The target fields can only be text, currency, number, date or address fields.
C. Checkbox fields are unavailable to map to as target fields.
D. The target objects must be NPSP objects.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What does a consultant need to enable and deploy before using Advanced Mapping in NPSP?
A. My Domain
B. Customizable Rollups
C. Custom triggers
D. Delegated Administration
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A consultant is implementing Salesforce for a nonprofit client who is inexperienced with Salesforce. The nonprofit wants to assign an NPSP fundraising training module to their staff. Which training resource should the consultant recommend?
A. Trailblazer Community Dashboard
B. Learning Path
C. Salesforce Help and Training
D. AppExchange Report
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
The admin at a nonprofit wants to delegate authority to two specific users to process gift entries. Which three permissions should the consultant add to a permission set so the users can perform this work with only the necessary level of access? (Choose 3)
A. Grant create and edit access to all required objects and fields.
B. Grant the View All Data permission.
C. Grant create, edit, and delete access to all required objects and fields.
D. Grant visibility to the Gift Entry tab.
E. Grant access to BOI_BatchOverride and BOI_DataImport Visualforce pages.
正解:A,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A nonprofit has engaged a consultant to help export detailed accounting transactions to its existing external financial system using Accounting Subledger Starter Edition. The nonprofit requires export of all pledges when they are booked. Which solution should the consultant recommend?
A. Use Flow to create Ledger Entries on Opportunity update.
B. Upgrade to Accounting Subledger Growth Edition.
C. Set "Pledged" stage to "Finalized" in Stage to State Mapping.
D. Set "Pledged" stage to "Committed" in Stage to State Mapping.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A nonprofit organization provides funding to partners that work directly with the community to provide one- on-one nutritional counseling. The organization wants to make a dynamic, multi-section application that applicants can fill out on their Experience Cloud site to request funding. The organization plans to use the Form Overview and Form Review components included in the Grantmaking Experience Cloud template.
What should the organization do?
A. Create a grantmaking application form on the Individual Application object by using Dynamic Assessments and Discovery Framework.
B. Create a Field Set and use Dynamic Forms on the Individual Application object to create sections for information.
C. Create a grantmaking application form on the Individual Application object by using Form Framework.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A nonprofit needs to send automated renewal emails on a 30/60/90/180-day cadence. Each email template needs to be different based on the members' website visits. Which solution should a consultant recommend?
A. Flow
B. Apex
C. Account Engagement
D. Engagement Plans
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A nonprofit wants to run an enrollment report for its education classes. Which Program Management Module object should the consultant use to build the report?
A. Program Cohort
B. Service Delivery
C. Program Engagement
D. Service
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
A nonprofit wants all donations related to a new direct mail appeal to be assigned to a designated restricted fund. How should the consultant advise the nonprofit to achieve this?
A. Enable Default Allocations and specify the designated fund as the default GAU.
B. Run Batch Create Default Allocations bulk data process and specify the designated fund as the default.
C. Create a campaign for the appeal and use the Manage Allocations functionality to assign the fund.
D. Create a campaign for the appeal and add a lookup field for the GAU for the designated fund.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce NP-Con-102をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce NP-Con-102をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce NP-Con-102を持っていることを保証します。

弊社は無料Salesforce NP-Con-102サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料NP-Con-102サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのNP-Con-102問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

NP-Con-102試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のNP-Con-102問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のSalesforce NP-Con-102を利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce NP-Con-102は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はNP-Con-102問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

NP-Con-102無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce NP-Con-102を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にNP-Con-102の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のNP-Con-102問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce NP-Con-102を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Salesforce Certified Nonprofit Cloud Consultant (NPC) 認定 NP-Con-102 試験問題:

1. A nonprofit wants to deploy Nonprofit Cloud Case Management into its production org. Which two prerequisites should be considered prior to installing Case Management? (Choose 2)

A) Install NPSP
B) Ensure Volunteers for Salesforce is properly configured
C) Enable My Domain
D) Ensure appropriate licenses are provisioned


2. A nonprofit, who does a lot of mail appeals to donors, asks their consultant for the best solution to keep their constituents' addresses formatted properly to ensure the mail reaches them. What should the consultant recommend?

A) Insights Platform Data Integrity
B) Customer Data Platform
C) NPSP Address Management
D) Sender Authentication Package


3. A nonprofit hired a consultant to restart a stalled implementation. The nonprofit identified needs by documenting its Salesforce vision and pain points and by defining specific goals with user stories. What are two components of a user story the nonprofit should consider? (Choose 2)

A) Associate an epic to each story.
B) Align each story to the implementation vision.
C) Include configuration instructions on each story.
D) Assign a priority to each story.


4. What is a consideration a consultant should be aware of when implementing Person Accounts in Nonprofit Cloud?

A) The Is Person Account field can be used to exclude Person Accounts from Automation Rules and Validation Rules on the Account object.
B) All standard and custom Contact fields will have an API name that begins with Person when being referenced through a Person Account.
C) All AppExchange Packages have been confirmed to be compatible with Person Accounts.


5. A nonprofit organization needs to organize a portfolio of major donation prospects based on the prospect status to engage the most promising relationships. Which Nonprofit Cloud feature should the organization use?

A) Action Plans
B) Contact Profiles
C) Actionable Lists


質問と回答:

質問 # 1
正解: C、D
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: B、D
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: C

NP-Con-102 関連試験
Nonprofit-Cloud-Consultant-JPN - Salesforce Certified Nonprofit Cloud Consultant Exam (Nonprofit-Cloud-Consultant日本語版)
Nonprofit-Cloud-Consultant - Salesforce Certified Nonprofit Cloud Consultant Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。