HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Fortinet NSE6_FNC_AD-7.6 問題集

NSE6_FNC_AD-7.6

試験コード:NSE6_FNC_AD-7.6

試験名称:Fortinet NSE 6 - FortiNAC-F 7.6 Administrator

最近更新時間:2026-08-06

問題と解答:全82問

NSE6_FNC_AD-7.6 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集NSE6_FNC_AD-7.6 資格取得

質問 1:
How are logical networks assigned to endpoints?
A. Through network access policies
B. Through device profiling rules
C. Through model configuration settings
D. Through FortiGate IPv4 policies
正解:A

質問 2:
An administrator wants to build device profiling rules based on network traffic, but the network session view is not populated with any records.
Which two settings can be enabled to gather network session information? (Choose two.)
A. Layer 3 polling on the infrastructure devices
B. Network traffic polling on any modeled infrastructure device
C. Firewall session polling on modeled FortiGate devices
D. Netflow setting on the FortiNAC-F interfaces
正解:C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Two FortiNAC-F devices have been configured in a 1+1 active-passive HA configuration. Which condition would cause the primary FortiNAC-F to shut down the NAC process and change the management status to down?
A. The secondary takes control of the primary.
B. The primary misses five heartbeats and fails to ping the gateway.
C. An administrator changes the status of the secondary to Running ?In Control.
D. The primary fails to poll the secondary while the gateway responds successfully.
正解:B

質問 4:
Refer to the exhibit.

An administrator is configuring FortiNAC-F for the onboarding of guest users.
Which IP address would be used for the gateway defined in the DHCP scope?
A. 10.0.1.110
B. 10.10.1.250
C. 10.0.1.254
D. 10.20.1.250
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A user was attempting to register their host through the registration captive portal. After successfully registering, the host remained in the registration VLAN. Which two conditions would cause this behavior? (Choose two.)
A. There is another unregistered host on the same port
B. The port default VLAN is the same as the Registration VLAN.
C. The wrong agent s installed.
D. There is no agent installed on the host.
正解:A,B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Two FortiNAC-F devices have been configured as a 1+1 HA pair. The primary server went offline and a successful failover to the secondary has occurred.
What happens if the primary server comes back online?
A. The primary server will determine that the secondary has control and power down for maintenance.
B. After five successful heartbeats between the servers, the primary server will resume control.
C. The primary and secondary servers will resume communication and the secondary will maintain control.
D. The secondary server will update the primary and the servers will load balance until an administrator forces the primary to resume full control.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
While troubleshooting a network connectivity issue, an administrator determines that a device was being automatically provisioned to an incorrect VLAN.
Where would the administrator look to identify when and why FortiNAC-F made the network access change?
A. The Security Event view
B. The Port Changes view
C. The Reports view
D. The Admin Auditing view
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料Fortinet NSE6_FNC_AD-7.6サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料NSE6_FNC_AD-7.6サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのNSE6_FNC_AD-7.6問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

NSE6_FNC_AD-7.6試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のFortinet NSE6_FNC_AD-7.6を利用すれば試験に合格できます

弊社のFortinet NSE6_FNC_AD-7.6は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はNSE6_FNC_AD-7.6問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

NSE6_FNC_AD-7.6無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のFortinet NSE6_FNC_AD-7.6を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のNSE6_FNC_AD-7.6問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のFortinet NSE6_FNC_AD-7.6を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にNSE6_FNC_AD-7.6の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のNSE6_FNC_AD-7.6問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のFortinet NSE6_FNC_AD-7.6をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたFortinet NSE6_FNC_AD-7.6をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のFortinet NSE6_FNC_AD-7.6を持っていることを保証します。

Fortinet NSE6_FNC_AD-7.6 試験シラバストピック:

セクション目標
導入とプロビジョニング- FortiNAC-Fのセキュリティポリシーの設定
- 高可用性(HA)の設定と監視
- セキュリティオートメーションの設定
- FortiNAC-Fによるアクセス制御の設定
基本概念と初期設定- 隔離ネットワークおよび設定ウィザードの概要説明
- インフラストラクチャ機器のモデル化と整理
他システムとの連携- MDM(モバイルデバイス管理)との連携設定
- FortiNAC-F Managerの設定と運用
- SyslogおよびSNMPトラップを使用した他社製機器との連携
ネットワークの可視化と監視- デバイスプロファイリングの設定
- ログ機能の活用
- ネットワーク機器およびデバイスの状態に関するトラブルシューティング
- ゲストユーザーおよび業務委託者向けアクセスの管理

Fortinet NSE 6 - FortiNAC-F 7.6 Administrator 認定 NSE6_FNC_AD-7.6 試験問題:

1. Refer to the exhibit.

An administrator is configuring FortiNAC-F for the onboarding of guest users.
Which IP address would be used for the gateway defined in the DHCP scope?

A) 10.0.1.110
B) 10.10.1.250
C) 10.0.1.254
D) 10.20.1.250


2. Which two policy types can be created on a FortiNAC Control Manager? (Choose two.)

A) Endpoint Compliance
B) Authentication
C) Supplicant EasvConnect
D) Network Access


3. An administrator wants to continually monitor endpoints for the existence of a specific registry key and the status of a required security service.
Which two requirements must be in place for the administrator to use FortiNAC-F compliance monitors? (Choose two.)

A) MDM integration
B) Persistent agent
C) Remediation admin scan
D) Custom scan


4. Refer to the exhibit. An administrator adds an action to a security rule. What happens to the host that triggers the security rule?

A) The host is disabled but is not marked at risk until an administrator manually executes the secondary task.
B) The host is disabled, but no further action is taken.
C) The host is disabled and then marked at-risk.
D) The host is marked at risk.


5. A network administrator is troubleshooting a network access issue for a specific host. The administrator suspects the host is being assigned a different network access policy than expected.
Where would the administrator look to identify which network access policy, if any, is being applied to a particular host?

A) The Policy Logs view
B) The Connections view
C) The Policy Details view for the host
D) The Port Properties view of the hosts port


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: A、D
質問 # 3
正解: B、D
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: C

NSE6_FNC_AD-7.6 関連試験
NSE6_FWF-6.4 - Fortinet NSE 6 - Secure Wireless LAN 6.4
NSE6_FSW-7.2-JPN - Fortinet NSE 6 - FortiSwitch 7.2 (NSE6_FSW-7.2日本語版)
NSE6_FML-6.4 - Fortinet NSE 6 - FortiMail 6.4
NSE6_FSW-7.2 - Fortinet NSE 6 - FortiSwitch 7.2
NSE6_FAC-6.4 - Fortinet NSE 6 - FortiAuthenticator 6.4
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。