HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

WGU Organizational-Behaviors-and-Leadership 問題集

Organizational-Behaviors-and-Leadership

試験コード:Organizational-Behaviors-and-Leadership

試験名称:WGU Organizational Behaviors and Leadership (IBC1)

最近更新時間:2026-09-26

問題と解答:全80問

Organizational-Behaviors-and-Leadership 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Organizational-Behaviors-and-Leadership 資格取得

質問 1:
What is true about the relationship between performance evaluation and motivation?
Select one.
A. Employees must have confidence that the performance evaluation will measure their emotional state.
B. Employees see a negative exponential relationship to the performance evaluation.
C. There is no relationship if the performance evaluation is tied to the employee's superordinate goals.
D. Employees must have confidence that the effort they exert will lead to a favorable performance evaluation.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What is one of the six primary characteristics that define an organization's culture?
A. Aggressiveness
B. Political orientation
C. Forecasting
D. People orientation
正解:D

質問 3:
A company decided to change their work organization from individuals working independently to production teams. However, they decided to continue their same approach to performance evaluation and salary adjustment, which had worked well since the performance evaluation process had been improved. After a year's experience with the new team structure, it was obvious that productivity had decreased. A consultant's conclusion was that the approach to performance appraisal and assigning rewards was a cause of the teams' failure to perform.
Which approaches to performance evaluation and granting rewards would have been more effective in this situation?
Select one.
A. Group performance evaluation with group rewards
B. Group performance evaluation with individual rewards
C. Individual and group evaluation with individual and group rewards
D. Individual performance evaluation with group rewards
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Employee B was upset by Employee A's behavior at the department's planning meeting.
Which factors will influence Employee B's perception in this situation?
Choose 1 answer
A. Problem, criteria, and alternatives
B. Situation, target, and perceiver
C. Stimulation, task, and skills
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which approach might be used to mentor a less-experienced employee?
Choose 1 answer
A. Refereeing and counseling
B. Coaching and threatening
C. Counseling and sponsorship
D. Threatening and sponsorship
正解:C

質問 6:
Management has noticed that the accounting work group is having difficulty because group members seem to be working in different directions.
Which suggested action can the company take to increase group cohesiveness?
Select one.
A. Establish more rigid role definition for group members
B. Give group rewards rather than individual rewards
C. Give individual rewards rather than group rewards
D. Have the group avoid competition with other groups
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Manager A supervises 10 district units with 100 employees and receives $100,000 in compensation.
Manager B supervises 5 district units with 50 employees and also receives $100,000 in compensation. Manager A is upset by this relationship and is looking for a new job.
Which theory explains A's motivation to look for a new job?
Choose 1 answer
A. Perception theory
B. Perceptual fairness theory
C. Inequity theory
D. Equity theory
正解:D

TopExamは君にOrganizational-Behaviors-and-Leadershipの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料WGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Organizational-Behaviors-and-Leadershipサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのOrganizational-Behaviors-and-Leadership問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Organizational-Behaviors-and-Leadership試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipを持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のOrganizational-Behaviors-and-Leadership問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のOrganizational-Behaviors-and-Leadership問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipを利用すれば試験に合格できます

弊社のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はOrganizational-Behaviors-and-Leadership問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Organizational-Behaviors-and-Leadership無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

WGU Organizational-Behaviors-and-Leadership 試験シラバストピック:

セクション目標
リーダーシップ理論と実践- リーダーシップスタイルと有効性
- 特性理論・行動理論・コンティンジェンシー理論によるリーダーシップ
- 変革型リーダーシップと取引型リーダーシップ
倫理と意思決定- 企業の社会的責任
- 組織における倫理的フレームワーク
- 意思決定モデル
コミュニケーションとチームダイナミクス- グループの発展とチームの有効性
- コンフリクト解決戦略
- 対人コミュニケーションと組織コミュニケーション
モチベーションと従業員行動- 職務満足度とパフォーマンス
- インセンティブと報酬制度
- 内容理論とプロセス理論によるモチベーション
組織文化と変革- 変革への抵抗と緩和策
- 組織文化の形成と影響
- 変革管理モデル
組織行動の基礎- 組織行動の原則入門
- 組織システムと組織構造
- 組織における個人行動とグループ行動

WGU Organizational Behaviors and Leadership (IBC1) 認定 Organizational-Behaviors-and-Leadership 試験問題:

問題 #1
Three employees meet face-to-face to identify a problem and resolve it through open discussion.
Which type of conflict resolution technique is this?
Select one.

A. Smoothing
B. Problem solving
C. Devil's advocate
D. Compromising


問題 #2
A person wants a comfortable life, a sense of accomplishment, and happiness.
Which type of values arethese?
Select one.

A. Determinate values
B. Instrumental values
C. Terminal values
D. Intermediate values


問題 #3
How can an organization transmit its culture to its employees?
Select one.

A. By balancing cultural backgrounds
B. By circulating stories
C. By requiring employees to memorize the mission statement
D. By studying employee complaints


問題 #4
A company is changing their work organization from employees working individually to the use of teams.
What will likely help the company develop team effectiveness?
Select one.

A. Avoiding social loafing by making sure all accountability is joint accountability.
B. Utilizing both individual rewards and team rewards
C. Ensuring there is zero conflict among team members
D. Quickly developing team efficacy by assigning only complex and difficult tasks from the beginning


問題 #5
What is a disadvantage of group decision making?
Select one.

A. Felt conflict
B. Groupthink
C. Role disintegration
D. Norm disintegration


解説:

問題 #1
正解: B
問題 #2
正解: C
問題 #3
正解: B
問題 #4
正解: B
問題 #5
正解: B

Organizational-Behaviors-and-Leadership 関連試験
Foundations-of-Computer-Science - WGU Foundations of Computer Science
Ethics-In-Technology - WGU Ethics In Technology QCO1
Scripting-and-Programming-Foundations - WGU Scripting and Programming Foundations Exam
Accounting-for-Decision-Makers - WGU Accounting for Decision Makers C213 VAC2
Health-Fitness-and-Wellness - WGU Health, Fitness, and Wellness (HIO1)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。