HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Pegasystems PEGACPSSA88V1 問題集

PEGACPSSA88V1

試験コード:PEGACPSSA88V1

試験名称:Certified Pega Senior System Architect 8.8

最近更新時間:2026-07-06

問題と解答:全150問

PEGACPSSA88V1 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集PEGACPSSA88V1 資格取得

質問 1:
An assignment service-level agreement (SLA) is configured with the following details:
* Initial urgency: 20
* Assignment ready: Timed delay of 2 hours
* Goal: 5 hours and increase urgency by 10
* Deadline: 2 hours and increase urgency by 25
* Passed deadline: 1 hour, increase urgency by 5, and limit events to 6 The case reaches the assignment at 9 AM on Wednesday.
Assuming no other urgency adjustments, what is the assignment urgency 6.5 hours after the case reaches the assignment?
A. 80
B. 85
C. 75
D. 95
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
In an online shopping application, you enable class-level encryption for the entire case type and optimize First Name, Last Name, Social Security number (SSN), Total Cart, and Account Number properties for reporting.
To secure sensitive data, how do you enable property-level encryption for SSN and Account Number?
A. Create a TextEncrypted property type, and then add the properties.
B. Create a PropertyEncrypt access control policy, and then add the properties.
C. Update the class-level encryption to enable property-level encryption.
D. Create a PropertyEncrypt data transform, and then add the properties.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which two configurations can you use to include access groups into your Product rule?
A. Add the access group to the Product record in the Individual instances to include section.
B. Export the access groups using the Access Manager.
C. Add the access groups to the application record.
D. Associate the access groups with a ruleset included in the application.
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
What two actions must you perform to create a class join in a report definition? (Choose Two)
A. Select the type of match for key values.
B. Add a parameter for each property in the class you want to join.
C. Add an association rule to match key values.
D. Create a prefix for the joined class.
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which two rule types can you mark as a relevant record? (Choose Two)
A. Skin
B. Property
C. Section
D. Report
正解:C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
While running an application, a user notes that a system exception occurred. Which log do you review to identify the issue?
A. Pega
B. BIX
C. Alert
D. AlertSecunty
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which statement is true about connectors?
A. Connectors can be referenced from data transforms.
B. Connectors require a REST service to function.
C. Connectors establish a link to a service on another system.
D. Connectors use a listener that runs in the background.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A class group is used to____________________.
A. identify a layer of the Enterprise Class Structure
B. combine related properties by usage
C. associate child classes with a single database table
D. assign work to a specific group of users
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
A data page is used to retrieve data from an external system. If an error occurs, you want to display a message to the user and send an email to the system administrator.
How do you implement this requirement?
A. Reuse the out-of-the-box ConnectionProblem error handling flow on the Service tab for the connector.
B. Configure an activity,s input source as the error message and the output as an email.
C. Configure an error handling process that displays the error message and sends an email.
D. Create an error handler data transform that adds an error message to the data page and sends an email.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

TopExamは君にPEGACPSSA88V1の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のPegasystems PEGACPSSA88V1を利用すれば試験に合格できます

弊社のPegasystems PEGACPSSA88V1は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPEGACPSSA88V1問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

PEGACPSSA88V1無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のPegasystems PEGACPSSA88V1を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のPegasystems PEGACPSSA88V1をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたPegasystems PEGACPSSA88V1をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のPegasystems PEGACPSSA88V1を持っていることを保証します。

弊社は無料Pegasystems PEGACPSSA88V1サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料PEGACPSSA88V1サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPEGACPSSA88V1問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

PEGACPSSA88V1試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のPEGACPSSA88V1問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のPegasystems PEGACPSSA88V1を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPEGACPSSA88V1問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pegasystems Certified Pega Senior System Architect 8.8 認定 PEGACPSSA88V1 試験問題:

1. A flow action calls a pre-processing data transform to initiate values. There are several flow actions available for the assignment. You want to make sure that the values are only initiated once for each flow action.
How do you implement a solution?

A) Add logic to the pre-processing data transform to test if values were already initiated.
B) Configure the data transform as post-processing instead of pre-processing.
C) Make sure that the flow action does not have the highest likelihood since it will always be invoked.
D) Do nothing. The pre-processing data transform is only called once for each assignment.


2. Which three items are generated and displayed in the compliance score of an application? (Choose three.)

A) Rules with unjustified warnings in the application
B) Percentage of compliant rules in the application
C) Unweighted compliance score
D) Rules with warnings in the application
E) Pega Platform core rules used in the application


3. Which three types of information can represent an attribute in attribute-based access control (ABAC)'' (Choose Three)

A) List of strings
B) Single string
C) Numerical value
D) Property
E) Boolean


4. A music production company''s application contains the following classes:

A requirement states that users assigned the role "Manager" can edit objects related to any studio work.
At which position in the class hierarchy do you configure an Access of Role to Object (ARO) record to satisfy this requirement?

A) UPlusMusic-Production-Work-Brand-Marketing
B) UPlusMusic-Production-Work-Studio-Editing
C) UPlusMusic-Production- Work-Studio-
D) UPlusMusic-Production- Work-


5. Which three statements about the guardrail score are true? (Choose Three)

A) The Application Guardrails landing page counts the number of rules with no warnings or caution-level guardrail warnings.
B) A weighted compliance score above 90 signifies that an application is ready for general distribution.
C) The Application Guardrails landing page counts the number of rules with severe or moderate guardrail warnings.
D) Guardrail scores do not include Pega Platform core rules.
E) Rules with unjustified warnings are not counted in the compliance score.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: A、B、D
質問 # 3
正解: B、D、E
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: A、C、D

PEGACPSSA88V1 関連試験
PEGACPSSA23V1 - Certified Pega Senior System Architect 23
PEGAPCSSA80V1_2019 - Pega Certified Senior System Architect (PCSSA) 80V1
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。