HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

EXIN PR2F 問題集

PR2F
PR2F日本語版
「クリックして表示」

試験コード:PR2F

試験名称:PRINCE2 7 Foundation written Exam

最近更新時間:2026-09-30

問題と解答:全478問

PR2F 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集PR2F 資格取得

質問 1:
Which is an assumption about the PRINCE2 customer/supplier environment?
A. The supplier will tailor the project's application of PRINCE2
B. The customer will provide the resources to deliver the products
C. The customer will specify the desired result
D. The supplier will pay for the project
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which is a benefit of applying the 'tailor to suit the project' principle?
A. The capability of leadership is strengthened
B. The project environment complexity is reduced
C. Project management becomes less bureaucratic
D. The number of outputs is reduced
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which describes user's quality expectations?
A. They are documented in the project product description
B. They are documented in the quality management approach
C. They are documented in the stage plan
D. They are documented in the product descriptions
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Identify the missing word in the following sentence.
[ ? ] is the measurable decline resulting from a negative outcome.
A. A dis-benefit
B. A risk
C. An exception
D. An off-specification
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
When should the level of tailoring be defined?
A. Before the project is triggered by the project mandate
B. During the initiation stage
C. As a response to issues and risks experienced
D. When reviewing what has been learned to date
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
What should be recorded in a quality register?
1. Activities to ensure the products are fit for purpose
2. Identified threats and opportunities
3. Problems and concerns to be managed informally
4. Roles responsible for reviewing the project's products
A. 1 and 4
B. 1 and 2
C. 2 and 3
D. 3 and 4
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which of the following statements about the Closing a Project process are true?
1. The Closing a Project process provides a fixed point for the receipt of completed Work Packages for the work performed in the final stage.
2. The Closing a Project process provides a fixed point to review if the objectives set out in the original Project Initiation Documentation have been achieved.
A. Both 1 and 2 are true
B. Neither 1 or 2 are true
C. Only 2 is true
D. Only 1 is true
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
What process is used by the Project Manager to maintain focus on delivery of a stage's products within agreed tolerances?
A. Directing a Project
B. Managing Product Delivery
C. Controlling a Stage
D. Managing a Stage Boundary
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
The senior user needs to ensure that the outputs will be used effectively to achieve the autcomes and realize the benefits.
Which element of effective business case management is the senior user applying?
A. Aligning products to business objectives and tolerances
B. Establishing business justification
C. Planning benefit reviews during the project
D. The business case lifecycle
正解:C

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のEXIN PR2Fをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたEXIN PR2Fをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のEXIN PR2Fを持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPR2F問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のPR2F問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のEXIN PR2Fを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にPR2Fの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のEXIN PR2Fを利用すれば試験に合格できます

弊社のEXIN PR2Fは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPR2F問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

PR2F無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のEXIN PR2Fを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

EXIN PR2F 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Roles and Responsibilities: There are multiple roles and responsibilities in a project. This topic covers these responsibilities and roles.
トピック 2
  • Themes: This topic covers themes that are essential for successful project management.
トピック 3
  • PRINCE2 Principles: The topic discusses seven core principles related to PRINCE2 methodology.
トピック 4
  • Products: The project lifecycle creates different products. The topic discusses these products.
トピック 5
  • Processes: The topic gives an understanding of processes which are essential to deliver a project.

参照:https://www.prince2.com/usa/prince2-examination-format

弊社は無料EXIN PR2Fサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料PR2Fサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPR2F問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

PR2F試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

PR2F 関連試験
ITSM18F - EXIN IT Service Management Foundation based on ISO/IEC 20000:2018
MOFF-EN - Microsoft Operations Framework Foundation
SCNP - SCNP Strategic Infrastructure Security
SCNP-EN - SCNP Strategic Infrastructure Security exam
MOFF - MOFF Microsoft Operations Framework 4.0 Foundation
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。