HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP P_S4FIN_2020 問題集

P_S4FIN_2020

試験コード:P_S4FIN_2020

試験名称:SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts

最近更新時間:2026-08-07

問題と解答:全82問

P_S4FIN_2020 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集P_S4FIN_2020 資格取得

質問 1:
What can you assign in a depreciation area in SAP S/4HANA Finance asset accounting?
A. An accounting principle
B. Clearing account
C. Ledger group
D. Parallel ledger
正解:A

質問 2:
Which ledger-specific configuration can you maintain at company code level? There are 2 correct answer to this question.
A. Field status variant
B. Posting period variant
C. Financial statement version
D. Fiscal year variant
正解:B,C

質問 3:
You activate account-based CO-PA (Profitability Analysis) during migration. How is the system affected?
There are 3 correct answers to this question.
A. Cost component split (COGS) can be configured in financial accounting
B. Characteristics will be added to universal journal
C. Historical data will be enriched with characteristics by derivation
D. Cost based CO-PA can still be used in parallel
E. Value fields will be added to the universal Journal
正解:A,B,D

質問 4:
Which objects do you need to configure in SAP S/4HANA after a conversion from classic G/L to SAP S/4HANA? There are 2 correct answer to this question.
A. Currency type
B. Document type
C. Valuation Area
D. Accounting principle
正解:C,D

質問 5:
In your SAP S/4HANA system, you use the accounts approach for parallel valuation and report financial values for three separates accounting principles. You post an acquisition for an asset that is capitalized in a single accounting principle. If you use the application for posting integrated asset acquisitions, how many documents will the system post?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 1
正解:A

質問 6:
You maintain a Launchpad for users to which role Z MANACC is assigned. What do you need to do make an app available on the users Launchpad?
A. Assign the app directly to role Z MANACC
B. Activate the OData Service for role Z MANACC which is assigned to the app according to the SAP Fiori apps reference library
C. Activate the user parameter for PFCG (role maintenance) for role Z MANACC
D. Add the app to a catalog and a group that are assigned to role Z MANACC
正解:D

質問 7:
Which technologies help you decrease data volume in the SAP HANA database? There are 2 correct answer to this question.
A. Archiving
B. Aging
C. Indexing
D. Mirroring
正解:A,B

質問 8:
What data for asset accounting is stored in the universal journal?
A. Acquisition and production cost values of all depreciation areas that are assigned to an accounting principle.
B. Actual depreciation of all depreciation area that are set to post depreciation periodically
C. Planned depreciations and revaluations of all depreciation areas that are set to post to the G/L
D. Acquisition and production cost values of all depreciation areas that are defined as real depreciation areas.
正解:B

質問 9:
Which fields do you maintain when defining the source ledger for migration of balances? There are 2 correct answer to this question.
A. Period
B. Source table
C. Company Code
D. Year
正解:C,D

TopExamは君にP_S4FIN_2020の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP P_S4FIN_2020をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP P_S4FIN_2020をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP P_S4FIN_2020を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のP_S4FIN_2020問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

SAP P_S4FIN_2020 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Perform customizing for Management Accounting integration
  • Run pre-conversion tests, perform customer-vendor integration
トピック 2
  • Configure and use Profitability Analysis
  • Describe the enhancement to Ledgers with the Universal Journal
トピック 3
  • Outline the features of new Asset Accounting
  • Architecture Overview of Financials in SAP S
  • 4HANA
トピック 4
  • Explain the new Asset Accounting posting logic
  • Conversion and Post-conversion Activities for Financials in SAP S
  • 4HANA
トピック 5
  • Explain integration of CO with materials management and integration of CO with sales and distribution
  • Financial Accounting Configuration in SAP S
  • 4HANA
トピック 6
  • Describe the new master data maintenance model and explain the changes to authorizations
  • Configure and Use Document Splitting; post documents to Financial Accounting
トピック 7
  • Explain the SAP HANA Architecture, the SAP S
  • 4HANA solution and deployment
  • System Preparation and Configuration for Conversion of Financials in SAP S
  • 4HANA
トピック 8
  • Describe the technical components and architecture of financials in SAP S
  • 4HANA
  • Asset Accounting Configuration in SAP S
  • 4HANA
トピック 9
  • Compare the types of Asset Accounting (new, classic)
  • Customize and use the Extension Ledger functionality

参照:https://training.sap.com/certification/p_s4fin_2020-sap-certified-application-professional---financials-in-sap-s4hana-for-sap-erp-finance-experts-g/

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のP_S4FIN_2020問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP P_S4FIN_2020を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のSAP P_S4FIN_2020を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP P_S4FIN_2020は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はP_S4FIN_2020問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

P_S4FIN_2020無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP P_S4FIN_2020を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料SAP P_S4FIN_2020サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料P_S4FIN_2020サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのP_S4FIN_2020問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

P_S4FIN_2020試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

P_S4FIN_2020 関連試験
P_HCMWPM_65 - SAP Certified Application Professional - HCM Workforce Process Management with SAP ERP 6.0 EHP5
P-SD-65 - SAP Certified Application Professional - Order Fulfillment with SAP ERP 6.0 EhP5
P_S4FIN_1909 - SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts (SAP S/4HANA 1909)
P_PRO_65 - SAP Certified Application Professional - Procurement with SAP ERP 6.0 EHP5
P_HCMTM_65 - SAP Certified Application Professional - HCM Talent Management with SAP ERP 6.0 EHP5
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。