HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

UiPath UiAAAv1 問題集

UiAAAv1

試験コード:UiAAAv1

試験名称:UiPath Agentic Automation Associate

最近更新時間:2026-08-07

問題と解答:全65問

UiAAAv1 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集UiAAAv1 資格取得

質問 1:
A user complains to a Citrix Administrator that application load time is long when they log on at the beginning of the work day. Which feature can the administrator enable to reduce the perceived start time of the user's application?
A. Application Keyword
B. Application Prelaunch
C. Application Lingering
D. Application Limits
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Scenario: A Citrix Administrator is investigating an issue in which a user's session does NOT successfully end after closing the last published application. The administrator used Task Manager to inspect the hanging session but could NOT find any relevant information. Which tool could the administrator use to get further details on orphaned processes in the session?
A. Handle
B. Procmon
C. Process Explorer
D. Regmon
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Scenario: A Citrix Administrator maintains a Citrix Virtual Apps and Desktops Site with a large number of Windows users running various locally attached client printers. No network printers are being used. The administrator has enabled the HDX printer mapping policy to 'Auto-create all client printers', which has resulted in a large number of drivers being loaded onto the Virtual Delivery Agent (VDA) machines. New standards are requiring the administrator to limit these Windows drivers on the VDA machines. Which printing feature can the administrator enable to meet the new standards?
A. The Citrix Universal Printer Driver
B. The Auto-create PDF universal printer policy
C. The Citrix Universal Print Server
D. The Auto-create local (non-network) client printers only policy
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A Citrix Administrator needs to create custom Filters within Citrix Director to better monitor the infrastructure.
Which three values can the administrator choose to create the custom filters? (Choose three.)
A. Users
B. Desktops
C. Sessions
D. Machines
E. Connections
正解:A,C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
By default, what is the printing behavior when no printing policy is configured?
A. Direct connections to print servers are prohibited.
B. The generic universal printer is automatically created.
C. All client printers are auto-created.
D. The Universal Print Server is enabled.
正解:C

質問 6:
Scenario: A user is working on a document in an HDX session and saves data on the desktop.
The Virtual Delivery Agent (VDA) session abruptly crashes, causing the saved data to be lost.
Which Citrix Profile Management policy can a Citrix Administrator enable to prevent data loss?
A. Profile Caching
B. Profile Streaming
C. Delay Cached Profile Deletion
D. Active Write Back
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A user calls the help desk to report that when launching any application from within their published desktop session, it takes a long time and the overall performance is poor. Which Citrix Director report can a Citrix Administrator use to initiate the investigation of the issue?
A. Load Evaluator in Trends
B. Session Data in Filters
C. Machine Utilization in Machine Details
D. Launch Failures in Trends
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のUiAAAv1問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のUiPath UiAAAv1を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のUiPath UiAAAv1をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたUiPath UiAAAv1をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のUiPath UiAAAv1を持っていることを保証します。

弊社のUiPath UiAAAv1を利用すれば試験に合格できます

弊社のUiPath UiAAAv1は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はUiAAAv1問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

UiAAAv1無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のUiPath UiAAAv1を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にUiAAAv1の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のUiAAAv1問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料UiPath UiAAAv1サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料UiAAAv1サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのUiAAAv1問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

UiAAAv1試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

UiPath UiAAAv1 試験シラバストピック:

セクション比重目標
オーケストレーションと人間の介在機能15%- 複数エージェントの連携処理
- エージェントとRPAを組み合わせたワークフロー
- UiPath Maestroによるオーケストレーション
- 人間の介在を考慮したシステム設計
- アクションセンターとエスカレーションフロー
プロンプトエンジニアリング20%- 構造化された出力の設計
- システムプロンプトおよび役割別プロンプト
- フューショットプロンプティングおよび思考過程連鎖プロンプティング
- コンテキストに基づく情報付与の手法
LLMの連携とGenAIコネクター20%- コンテキストウィンドウとトークンの管理
- コネクターの設定とパラメーター
- 対応するLLMプロバイダー(OpenAI、Azure OpenAI、Anthropic)
Agentic Automationの基礎知識25%- エージェントの処理ループとReActパターン
- 自律型エージェントの概念
- LLMおよびAIの基礎知識
- エージェントと従来型ボットの違い
AIのガバナンスと安全性20%- 責任あるAIの原則
- AIトラストレイヤーと制御機構
- 監査ログの記録とモニタリング
- 個人を特定できる情報のマスキングとデータ保護
- 幻覚的出力の抑制手法

UiPath Agentic Automation Associate 認定 UiAAAv1 試験問題:

1. Scenario: A Citrix Administrator created a machine catalog using Machine Creation Services. The Desktop Experience was set to 'Random'.
Where will the unique information for the virtual machines be stored?

A) In the identity disk of each virtual machine
B) In the PERSONALITY.INI file at the root directory of each virtual machine
C) In the differencing disk of each virtual machine
D) Only in the Site database


2. Which three authentication features require Citrix XML Service trust to be enabled within a Citrix Virtual Apps and Desktops infrastructure? (Choose three.)

A) Pass-through from NetScaler Gateway
B) HTTP Basic
C) Pass-through
D) Smart card
E) Smart Access


3. On which two components must the Secure Ticket Authority (STA) server locations be configured if a Citrix Administrator wants to configure secure external access to a Citrix Virtual Apps and Desktops Site? (Choose two.)

A) NetScaler Gateway
B) Virtual Delivery Agent (VDA)
C) StoreFront
D) Delivery Controller
E) Citrix Workspace app


4. Scenario: A Citrix Administrator maintains a Citrix Virtual Apps and Desktops Site with local storage that contains several logical disk space locations. The administrator would like to reduce the total number of writes on the storage.
What can the administrator implement with minimal administrative effort to address these needs?

A) Citrix Provisioning
B) Storage Area Network (SAN)
C) Machine Creation Services input/output optimization
D) Personal vDisk


5. What are two methods of configuring AutoScale to power on machines as needed? (Choose two.)

A) Desktop-Based
B) Server-Based
C) Host-Based
D) Load-Based
E) Schedule-Based


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: A、B、C
質問 # 3
正解: A、C
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: D、E

UiAAAv1 関連試験
UiPath-RPAv1 - UiPath RPA Associate v1.0 Exam (UiRPA)
UiPath-ARDv1 - UiPath Advanced RPA Developer v1.0 Exam (UiARD)
UiPath-RPAv1-JPN - UiPath RPA Associate v1.0 Exam (UiRPA) (UiPath-RPAv1日本語版)
UiPath-ARDv1-JPN - UiPath Advanced RPA Developer v1.0 Exam (UiARD) (UiPath-ARDv1日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。