HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

Lotus 190-840 問題集

190-840

試験コード:190-840

試験名称:Configuring Domino 8 Web Servers

最近更新時間:2026-09-27

問題と解答:全122問

190-840 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集190-840 資格取得

質問 1:
Karley had successfully enabled WebDAV. However a recent change to the Web Site document has caused WebDAV to not function correctly. Which of the following was the change she made?
A. Enabled HTTP on the server
B. Enabled the "Redirect to SSL" option
C. Provided a user with either Designer or Manager access in a database ACL
D. Lowered the "Maximum Internet name & password" field to Designer
正解:B

質問 2:
Certain clients utilizing WebDAV attempt to lock WebDAV items. Where is design locking enabled for WebDAV?
A. The Design tab of the Database Properties dialog box for each WebDAV database
B. The Web Site document that is specified for the WebDAV domain
C. The Global Web settings document
D. The server configuration document in the Domino Directory
正解:A

質問 3:
Vince has configured an Expired header rule. Which of the following is obtained by using these types of rules?
A. Explicit instructions to browser and proxy server caches.
B. It notifies the browser when the resource or resources used to generate a response were last changed.
C. Explicit instructions to Notes clients on when to update a document.
D. It notifies the browser when resources are expected to change.
正解:D

質問 4:
Susan has created a list of IP addresses that are allowed access and a list of IP addresses that are denied access for Web security. Both are placed in the appropriate fields. Which field takes precedence BY DEFAULT when the same IP address is found in both lists?
A. An error will be presented stating that an address may not be in both fields.
B. The Substitution Access field
C. The Deny Access field
D. The Allow Access field
正解:D

質問 5:
Chris, a Domino administrator, has created a Web Site authentication realm for the Data\Sales directory with a label of Inventory. What is returned to the Web browser for a user authenticating with a database in the Sales directory?
A. Data\Inventory
B. Data\Sales
C. Sales
D. Inventory
正解:D

質問 6:
A CRL is defined as which of the following?
A. A list of common resources used by the Web server
B. A time-stamped list identifying revoked Internet certificates
C. A cluster redundancy list for Web server scaling
D. A cluster redirection list for Web server scaling
正解:B

質問 7:
Which one of the following describes the function of a Domino Internet Cluster Manager (ICM) server?
A. It maintains a list of Domino servers in clusters.
B. It directs Internet Information Server (IIS) requests to the HTTP server.
C. It redirects HTTP traffic to the most available server in a Domino cluster.
D. It is an input control manager for authentication.
正解:C

質問 8:
Josie made a change to the Web site's site configuration document which caused WebDav to stop functioning. Which one of the following changes would cause WebDAV to stop working?
A. A DSAPI filter was enabled.
B. Session Authentication was enabled.
C. Internet Site documents were created.
D. POP3 was loaded on the same server.
正解:B

TopExamは君に190-840の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のLotus 190-840を利用すれば試験に合格できます

弊社のLotus 190-840は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は190-840問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

190-840無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のLotus 190-840を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の190-840問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のLotus 190-840を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料Lotus 190-840サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料190-840サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの190-840問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

190-840試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の190-840問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のLotus 190-840をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたLotus 190-840をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のLotus 190-840を持っていることを保証します。

Lotus 190-840 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: パフォーマンス管理と監視15%- キャッシュおよび圧縮機能の設定
- ログの記録とWebアクセスのトラブルシューティング
- HTTP スレッド数と接続数の制限設定
トピック 2: Domino Web Server のアーキテクチャと導入設定20%- Internet Site 文書と Server 文書の違い
- HTTP タスクの起動と設定項目
- Webサーバーのインストールと設定
トピック 3: Web セキュリティと認証機能25%- セッション認証および基本認証
- LTPA トークンと複数サーバー間認証
- DSAPI フィルターとアクセス制御
- SSL/TLS の設定と証明書管理
トピック 4: Web コンテンツとデータベースへのアクセス25%- URL のマッピングとリダイレクト設定
- Domino データベースへのWebアクセス
- WebDAV によるファイル配信機能
- CGI、Java サーブレット、エージェントの実行
トピック 5: Web 機能の応用設定15%- Domino のセキュリティ基盤との統合
- 仮想ホスト機能と複数ドメインの運用
- Webサービスとの連携

Lotus Configuring Domino 8 Web Servers 認定 190-840 試験問題:

問題 #1
Brent, the Domino Administrator, wants clients to be able to resume downloads if interrupted. He will be using byte-range serving for clients that support it. What must he verify on document attachments so that byte-range serving will function correctly?

A. Attachments must have the extension .zip.
B. Attachments must be decompressed.
C. Attachments must be HTTP enabled.
D. Attachments must have the extension .brs.


問題 #2
Karen, the Domino administrator, is creating file protection documents for the Domino Web server. What type of security do these documents offer?

A. They control access to the Internet protocols IMAP, LDAP, and SMTP for hosted organizations only.
B. They control access to Notes databases by overriding the access control list (ACL) for each individual database.
C. They control access to non-database files that users can access via Web browsers.
D. They control access to Notes database documents through reader and author name fields.


問題 #3
Which of the following must be configured to successfully utilize multi-server session authentication?

A. LTPA token
B. JavaScript
C. LDAP
D. CGI scripting


問題 #4
Jason, the Domino administrator, notices that the Domino server queues new Web requests until another request finishes and threads become available. Which setting should be modified to decrease the number of Web requests pending?

A. Number Active Threads
B. Number Pending Threads
C. Pending Count
D. Active Count


問題 #5
Mitchell has built his Domino Web server using Internet Site documents. In certain sites, he has databases that allow anonymous access in the database ACLs. However, anonymous users cannot connect over the standard HTTP port. He has verified that the HTTP task has successfully loaded the Internet Site documents. Which of the following is the best description of why the users cannot connect?

A. Utilizing Internet Site documents do not allow for anonymous connections.
B. The Internet Site documents have anonymous access set to o for TCP/IP.
C. Anonymous connections are only allowed via SSL for Internet Site documents.
D. The database ACLs need an entry of AnonymousWeb when using Internet Site documents.


解説:

問題 #1
正解: B
問題 #2
正解: C
問題 #3
正解: A
問題 #4
正解: A
問題 #5
正解: B

190-840 関連試験
190-959 - IBM Websphere Portal 6.1 Application Development
190-513 - Lotus Using JavaScript in Domino R5 Applications
190-612 - Lotus Notes Domino 6 Developing Web Applications
190-510 - Domino R5 Designer Fundamentals
190-701 - IBM Lotus Notes Domino Application Development Update
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。