HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-931-24 問題集

1Z0-931-24

試験コード:1Z0-931-24

試験名称:Oracle Autonomous Database Cloud 2024 Professional

最近更新時間:2025-09-30

問題と解答:全236問

1Z0-931-24 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-931-24 資格取得

質問 1:
A customer wants to increase the throughput of their inserts. They have discovered that the bottleneck is in the storage I/Os of their environment.
What should they do to remove this bottleneck?
A. Remove any non-JSON data from the database.
B. Ask Support to migrate their setup to a node without noisy neighbors.
C. Run the DBMS_CLOUD.INCREASE_THROUGHPUT procedure.
D. Increase the number of OCPUs allocated to the database.
正解:D

質問 2:
Which three tools can be used to monitor the usage and activities of Autonomous Database on Dedicated Infrastructure?
A. OCI Metrics
B. Enterprise Manager Cloud Control
C. RMAN
D. Logs
E. Performance Hub
正解:A,B,E

質問 3:
How do you change the tablespace quota for user MTHEO on Autonomous Database on Shared Infrastructure?
A. Execute alter database for user MTHEO tableapace DATA quota = 10G;
B. Execute DBMS_CLOUD_ADMIN.GRANT_TABLESPACE_QUOTA (username = MTHEO', V U tablespace_quota -> UNLIMITED');
C. Execute alter tablespace DATA det quota = 10G;
D. Execute alter user MTHEO quota unlimited on tablespace DATA;
正解:B

質問 4:
Which statement is true when the Autonomous Database has auto scaling enabled?
A. Scales the PGA and SGA size when needed for the workload.
B. Database concurrency is scaled up when needed by the workload.
C. Increases the number of sessions available to the database.
D. Enables the database to use up to 3x CPU/IO resources immediately when needed by the workload.
正解:D

質問 5:
Which three options are available to access data in an Autonomous JSON Database?
A. Oracle Cloud Infrastructure console using the JSON Online Developer tool
B. Regular Oracle SQL statements using a connection through the listener
C. Oracle JSON Developer tool downloaded from OTN
D. REST API calls to the database (not enabled by default)
E. NOSQL statements using Oracle SODA drivers
正解:A,D,E

質問 6:
What are the two differentiators of Oracle Autonomous Data Base on Dedicated Infrastructure?
A. Users are offered greater reutral and isolation starting at the Exade Cloud infrastructure level
B. Users have more control over the maintenance schedule
C. Users have SYS privileges in the database
D. Users have OS access to the database machine
E. Users can customize the OS stack and add additional packages
正解:A,C

質問 7:
Which two actions can be performed when an Autonomous Database is stopped?
A. Update License Type
B. Start
C. Change Administrator Password
D. Update Network Access
正解:A,B

弊社は無料Oracle 1Z0-931-24サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-931-24サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-931-24問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Z0-931-24試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のOracle 1Z0-931-24を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1Z0-931-24は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-931-24問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Z0-931-24無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-931-24を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1Z0-931-24をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-931-24をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-931-24を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Z0-931-24問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-931-24を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君に1Z0-931-24の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-931-24問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Oracle Autonomous Database Cloud 2024 Professional 認定 1Z0-931-24 試験問題:

1. Which statement is FALSE regarding provisioning an Autonomous Database and configuring private endpoints with security rules to allow incoming and outgoing traffic to and from the Autonomous Database Instance?

A) The destination port range is set to 1522
B) A stateless ingress rule is created to allow connections from the source to the Autonomous Database instance
C) The IP Protocol is set to TCP
D) The source is set to the address range you want to allow to connect to your database


2. According to Oracle documentation, it is a best practice when planning and instituting Access Controls for your Autonomous Dedicated environment regarding Subnets, Compartments and User Groups.
Which statement is true?

A) Only 1 of each is allowed to be allocated per environment.
B) Create at least 2 of each resource
C) Create a separate VCN that contains only public subnets
D) Only 1 Subnet and 1 Compartment are allowed, multiple Groups highly advised.


3. In the Autonomous Database (ADB) Dedicated service, what does the fleet administrator use to control OCPU utilization?

A) Oracle Machine Learning notebook
B) Resource Manager settings
C) Compartment quotas
D) SQL Developer Web Console


4. Which statement is correct about management operations on Autonomous Database on Shared. Infrastructure?

A) You can perform a "rolling restart" on all the Autonomous Databases. During a rolling restart, each node of an Autonomous Database is restarted separately while the remaining nodes continue to be available
B) You can skip a scheduled maintenance run. For Autonomous Databases on Shared Infrastructure, you can skip maintenance runs for up to two consecutive quarters if needed
C) You cannot configure the scheduling for your Autonomous Databases on Shared Infrastructure
D) You can choose to use Release Update (RU) or Release Update Revision (RUR) updates for your Autonomous Databases on Shared Infrastructure


5. When running lots of high concurrent queries in Autonomous Database, you should use which predefined service connection?

A) DBNAME_MEDIUM
B) DBNAME_LOW
C) DBNAME_HIGH
D) DBNAME_CONCURRENT


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: B

1Z0-931-24 関連試験
1Z0-931-20-JPN - Oracle Autonomous Database Cloud 2020 Specialist (1Z0-931-20日本語版)
1z0-1122-23 - Oracle Cloud Infrastructure 2023 AI Foundations Associate
1Z0-1043-20 - Oracle Cloud Platform Application Development 2020 Specialist
1z0-1104-23 - Oracle Cloud Infrastructure 2023 Security Professional
1z0-1066-23 - Oracle Planning and Collaboration Cloud 2023 Implementation Professional
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。