Leave a message
livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:52において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-821 問題集

1Z0-821
1Z0-821日本語版
「クリックして表示

試験コード:1Z0-821

試験名称:Oracle Solaris 11 System Administration

最近更新時間:2025-10-05

問題と解答:全245問

1Z0-821 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-821 資格取得

質問 1:
user1 has a disk quota of 0.5 MB. The user attempts to run the following command on a file called .bigfile that is 495 KB in size:
cp bigfile /tmp
Will the command execute successfully?
A. Yes. Quotas do not include any of the system files such as /tmp /swap.
B. No. The command will fail because it will cause him to exceed his user quota.
C. Yes. The quota is set at the directory level, not the user level.
D. No. A user cannot place files into the /tmp directory.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Subnets are created by using________.
A. netmask
B. unicast
C. broadcast
D. subnet
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
In an effort to reduce storage space on your server, you would like to eliminate duplicate copies of data in your server's ZFS file systems.
How do you specify that pool1/data should not contain duplicate data blocks (redundant data) on write operations?
A. zfs create - o deduplication=on pool1; zfs create pool1/data
B. zpool create -o deduplication =on pool1; zfs create pool1/data
C. zfs create - o dedup=on pool1/data
D. zfs create - o compression=on pool1/data
E. zfs create - o dedupratio=2 pool1/data
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
You want to configure an iSCSI target device on your system.
Select the group package required to install this functionality on your system.
A. solaris-small-server
B. storage-avs
C. storage-nas
D. storage-server
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
You are troubleshooting the failure of a computer to mount an NFS file system hosted by a server (hostname mars) in the local area network.
Select the three commands that will enable you to identify the problem.
A. cat /etc/vfstab
B. cat /etc/dfs/dfstab
C. sharemgr show -v
D. ping - s mars
E. showmount -e mars
F. rpcinfo -s mars | egrep 'nfs|mountd'
正解:A,E,F
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
The current ZFS configuration on your server is:
pool1 124K 3.91G 32K /pool1
pool1/data 31K 3.91G 31K /data
You need to create a new file system named /data2. /data2 will be a copy of the /data file system.
You need to conserve disk space on this server whenever possible.
Which option should you choose to create /data2, which will be a read writeable copy of the
/data file system, while minimizing the amount of total disk space used in pool1?
A. zfs snapshot pool1/data@nowzfs clone -o mountpoint=/data2 pool1/data@now pool1/data2
B. zfs set mountpoint=/data2 compression=on pool1/data2
C. zfs snapshot pool1/data@nowzfs clone -o mountpoint=/data2 -ocompression=on pool1/data@now pool1/data2
D. zfs create snapshot pool1/data@nowzfs send pool1/data@now | zfs recv pool1/data2
E. zfs snapshot pool1/data@nowzfs set mountpoint=/data2, comptession=on pool1/data@now
F. zfs create snapshot pool1/data@nowzfs clone -o mountpoint=/data2 pool1/data@now pool1/data2
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which command should you choose to display the current parameters for the FSS scheduler?
A. priocntl -c FSS -g
B. dispadmin -c FSS -g
C. prionctl -c FSS
D. dispadmin - c FSS
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which command would you use from the bash shell to determine the total amount of physical memory installed in your Solaris system (x86 and SPARC)?
A. sysdef | grep -i memory
B. vmstat
C. prtdiag | grep -i memory
D. uname -a
E. prtconf | grep -i memory
正解:E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

1Z0-821 関連試験
1Z1-821-JPN - Oracle Solaris 11 System Administration (1Z1-821日本語版)
1Z0-821-JPN - Oracle Solaris 11 System Administration (1Z0-821日本語版)
1Z1-821 - Oracle Solaris 11 System Administration
1Z0-895-JPN - Java EE 6 Enterprise JavaBeans Developer Certified Expert (1Z0-895日本語版)
1Z0-820 - Upgrade to Oracle Solaris 11 System Administrator
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a