HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-078 問題集

1z0-078

試験コード:1z0-078

試験名称:Oracle Database 19c: RAC, ASM, and Grid Infrastructure Administration

最近更新時間:2025-09-25

問題と解答:全79問

1z0-078 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-078 資格取得

質問 1:
You must deploy several Oracle 19c databases on an Oracle Grid Infrastructure Managed Cluster, and are required to have the ability to perform these actions without down time:
1. Apply a Grid Infrastructure interim patch.
2. Apply a Grid Infrastructure Patch Set Update (PSU).
3. Apply a database on-line patch.
4. Apply a Grid Infrastructure patchset.
5. Apply a database patchset.
6. Upgrade Grid Infrastructure from one release to another.
7. Upgrade databases from one release to another.
Your plan is to perform these tasks:
1. Install and configure Oracle Grid Infrastructure on a local file system.
2. Install Oracle Database software on an ACFS file system.
3. Create several RAC One Node databases.
Which of the seven requirements are met by your plan?
A. 1, 2, 3, 4 and 6.
B. 2, 3, 4 and 6.
C. 2, 3, 4, 5 and 6.
D. 1, 2, 3 and 4.
E. 1, 2, 3, 4, 5 and 6.
F. 1, 2, 3, 4, 5, 6 and 7.
正解:D

質問 2:
For which three entities can the "what-if" command evaluation be used to determine the impact of clusterware management operations in Oracle 19c Clusterware? (Choose three.)
A. Database transactions
B. Local resources
C. Administrator-defined resources
D. Cluster resources
E. Pluggable Databases (PDBs)
正解:B,C,D

質問 3:
You administer a RAC database that currently runs on a four-node cluster but which has three instances.
Which two statements are always true about redo logs for this RAC database? (Choose two.)
A. A thread of redo must be created before starting a fourth instance if a thread is not already available.
B. A redo log group added using alter database add logfile without the instance clause is added to each instance.
C. A thread of redo must contain at least two log groups before it can be enabled.
D. All the instances must have the same number of redo log groups and each group must have the same number of redo log members.
E. A thread of redo is automatically dropped when an instance is removed from a RAC database by using SRVCTL.
正解:A,C

質問 4:
Which two tasks must be performed before launching the Oracle universal installer to install Oracle Database Software for RAC? (Choose two.)
A. SSH user equivalence for the Oracle software owner must be configured on all cluster nodes.
B. Grid Infrastructure must be installed on all cluster nodes where the Database software will be installed.
C. ssh user equivalence for the Oracle software owner must be configured on all cluster nodes where the Database software will be installed.
D. The Clusterware stack must be up on all cluster nodes.
E. Grid Infrastructure must be installed on all cluster nodes.
F. The Clusterware stack must be up on all cluster nodes where the Database software will be installed.
正解:C,E

質問 5:
Examine the output of this command:

The ACFS disk group is a normal redundancy disk group with 5 GB of free space.
To increase the size of the ACFS file system, you execute this command as the root user:
$ /sbin/acfsutil size +200M /u01/app/grid/acfsmount
Which two statements are true regarding the outcome of this command? (Choose two.)
A. It resizes the filesystem mounted on /u01/app/grid/acfsmount.
B. It fails to resize voli because it must be executed as a user belonging to the sysasm group.
C. It resizes voli.
D. It fails to resize the filesystem because it must be unmounted before resizing.
E. It succeeds but leaves the file system unmounted.
正解:A,C

質問 6:
Which two statements are true about v$asm- views in a clustered environment? (Choose two.)
A. They exist in both ASM and RDBMS instances, and display the same output.
B. They exist in both ASM and RDBMS instances, but they can display different outputs depending on the instance type.
C. Their names can be seen in v$fixed_table when connected to an instance of any type that is started.
D. Their names can be seen in dice when connected to an ASM instance.
E. gv$asm_attribute can be used to display the ASM_POWER_LIMIT attribute of all ASM instances in the cluster.
正解:B,E

質問 7:
Which two statements are true about node listeners in a Grid Infrastructure Cluster using ASM? (Choose two.)
A. They listen on behalf of any ASM instance and all database instances on the same node.
B. There can be only one node listener per node.
C. They listen only for the ASM instance on the same node.
D. They run from the Grid Infrastructure home by default.
E. They listen only for database instances on the same node.
正解:A,D

質問 8:
Examine these descriptions of ASM instance shutdown behavior:
1) The ASM instance shuts down immediately without an orderly dismount of disk groups.
2) Active SQL statements are allowed to complete before an orderly dismount of all disk groups occurs and then the ASM instance shuts down without waiting for connected sessions to disconnect. If any ASM clients are connected to the instance, then the shutdown returns an error.
3) Active SQL statements are allowed to complete before an orderly dismount of all of disk groups occurs and then the ASM instance shuts down after waiting for connected sessions to disconnect. If any ASM clients are connected to the instance, then the shutdown returns an error.
Which two lists are correct matches for these descriptions? (Choose two.)
A. 3 = NORMAL, 2 = TRANSACTIONAL, 1 = ABORT
B. 3 = NORMAL, 2 = ABORT, 1 = IMMEDIATE
C. 2 = NORMAL, 3 = TRANSACTIONAL, 1 = ABORT
D. 3 = NORMAL, 2 = IMMEDIATE, 1 = ABORT
E. 2 = NORMAL, 3 = IMMEDIATE, 1 = ABORT
正解:B,D

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-078問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1z0-078をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-078をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-078を持っていることを保証します。

弊社のOracle 1z0-078を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1z0-078は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-078問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1z0-078無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-078を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

Oracle 1z0-078 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Perform ongoing maintenance tasks on ASM disk groups
  • Explain how ASM files, directories and aliases are created and managed
トピック 2
  • Optional Install for the Grid Infrastructure Management Repository
  • Install a patchset with the Oracle Universal Installer (OUI) utility
トピック 3
  • Install the Oracle database software
  • Modify initialization parameters in a RAC environment
トピック 4
  • Explain use of Affinity to reduce Global Resource Contention
  • Define undo tablespaces in a RAC environment
トピック 5
  • Configure the RAC database to use ARCHIVELOG mode and the fast recovery area
  • Convert a single instance Oracle database to RAC
トピック 6
  • Describe the multitenant architecture in RAC and non-RAC environments
  • Use Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) in RAC
トピック 7
  • Explain how global resources are managed
  • Determine RAC-specific wait-events, global enqueues and system statistics
トピック 8
  • Configure server-side connect-time load balancing
  • Use DBCA to convert a single-instance database to a RAC One Node database
トピック 9
  • Explain global enqueue and instance lock management
  • Explain the benefits of Fast Application Notification (FAN)

参照:https://education.oracle.com/oracle-database-19c-rac-asm-and-grid-infrastructure-administration/pexam_1Z0-078

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1z0-078問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-078を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料Oracle 1z0-078サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-078サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-078問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1z0-078試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君に1z0-078の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

1z0-078 関連試験
1Z1-027 - Oracle Exadata X3 and X4 Administration
1z1-770 - Oracle APEX Developer Professional
1Z0-060 - Upgrade to Oracle Database 12c
1Z1-160-JPN - Oracle Database Cloud Service (1Z1-160日本語版)
1Z1-060 - Upgrade to Oracle Database 12c
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。