HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-1056-22 問題集

1z0-1056-22

試験コード:1z0-1056-22

試験名称:Oracle Financials Cloud: Receivables 2022 Implementation Professional

最近更新時間:2025-10-06

問題と解答:全156問

1z0-1056-22 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-1056-22 資格取得

質問 1:
After a customer bankruptcy is approved, what happens in the Collections application?
A. The Bankrupt Customer Collection job is automatically submitted to close all open transactions for the customer.
B. Collection activities remain active, delinquent transactions appear in the Collections Work Area but customer status is changed to Bankrupt.
C. Collection activities are suspended, delinquent transactions no longer appear on the Collections Work Area and customer status is changed to Bankrupt.
D. Collection activities are suspended and delinquent transactions appear in the Collections Work Area.
正解:C

質問 2:
Which two are Late Charge Calculation Methods?
A. Overdue Invoices Only
B. Late Payments Only
C. Credit Items and Disputed Transactions
D. Adjustment
正解:A,B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which method is used to allocate total transaction price across performance obligations in Revenue Management?
A. Alternative Allocation Method
B. Two Step Allocation Method
C. Relative Allocation Method
D. Inverted Allocation Method
E. Residual Allocation Method
正解:B

質問 4:
ABC Company uses euros as the ledger currency, and it receives an invoice with three line items in Norwegian krone. For this example, the conversion rate between the krone and the euro is 6.55957. The lines total of invoice is 7.93 euro. However, the invoice amount shows a total of 7.92 euro. The user was not able to run the accounting.
Where should you define the header-level rounding account?
A. Receivable System Option
B. Customer Site Level
C. Transaction Type
D. Customer Account Level
E. Transaction Source
正解:E

質問 5:
You are reviewing an invoice on the Review Transaction page. After clicking the Sales Credit subtab, you notice the following breakdown: Revenue Allocation and Nonrevenue Allocation.
What is a Nonrevenue Allocation?
A. sales credits associated to deferred revenue
B. additional incentive-based sales credits
C. sales credit allocation based on billing corrections
D. sales credit reversals due to credit memo creation
正解:D

質問 6:
In the customer hierarchy of Customer Corporation, Customer Worldwide is the parent company of Customer USA and Customer Japan. Customer West is a subsidiary of Customer USA.
Which three statements are true if the Customer Corporation hierarchy is assigned to a Pay Below Paying relationship? (Choose three.)
A. Customer USA can pay for Customer Worldwide, Customer West, and its own transactions.
B. Customer Japan can pay for Customer West, Customer USA, and its own transactions.
C. Customer Worldwide can pay for Customer USA, Customer Japan, Customer West, and its own transactions.
D. Customer USA can pay for Customer West and its own transactions.
E. Customer Japan can pay its own transactions.
正解:B,D,E

質問 7:
To determine the best approach to converting a client's data, you must know which setup is set-enabled and can be shared.
Identify three set-enabled setups in Receivables. (Choose three.)
A. Receivable Specialists
B. Revenue Contingencies
C. Collectors
D. Standard Memo Lines
E. Revenue Types
正解:B,D,E

質問 8:
Which two duties are included in the Accounts Receivable Specialist associated role? (Choose two.)
A. Import Payables Invoices Duty
B. Trading Community Hierarchy Management Duty
C. Payment Settlement Management Duty
D. Receipt Creation Duty
正解:A,C

Oracle 1z0-1056-22 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Designing and Using Scoring Strategies
  • Configuring and Using Advanced Collections
トピック 2
  • Report with Oracle Transactional Business Intelligence (OTBI)
  • Configuring Common Receivables
トピック 3
  • Manage Automatic Receipts & Funds Capture
  • Configure Revenue for Receivables
トピック 4
  • Report with Business Intelligence Publisher (BIP)
  • Reporting for Account Receivables & Advanced Collections
トピック 5
  • Create & Process Receipt Exceptions
  • Manage Account Receivables Reconciliation
トピック 6
  • Manage Transaction types, Transaction sources, Items and Memo lines
  • Configure Sub Ledger Accounting
トピック 7
  • Manage Resources ,Salesperson, Sales credits and Salesperson account references
  • Configure and Use Oracle Bill Management

参照:https://education.oracle.com/oracle-financials-cloud-receivables-2022-implementation-professional/pexam_1Z0-1056-22

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1z0-1056-22問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-1056-22を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のOracle 1z0-1056-22を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1z0-1056-22は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-1056-22問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1z0-1056-22無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-1056-22を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1z0-1056-22をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-1056-22をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-1056-22を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-1056-22問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Oracle 1z0-1056-22サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-1056-22サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-1056-22問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1z0-1056-22試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君に1z0-1056-22の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

1z0-1056-22 関連試験
1z1-961-JPN - Oracle Financials Cloud: Payables 2017 Implementation Essentials (1z1-961日本語版)
1z0-1054-24-JPN - Oracle Financials Cloud: General Ledger 2024 Implementation Professional (1z0-1054-24日本語版)
1z0-961-JPN - Oracle Financials Cloud: Payables 2017 Implementation Essentials (1z0-961日本語版)
1z0-1060-24 - Oracle Accounting Hub Cloud 2024 Implementation Professional
1z1-960 - Oracle Financials Cloud: General Ledger 2017 Implementation Essentials
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。