質問 1:When using Management Agent to collect logs continuously, which is therequired configuration for OCI Logging Analytics to retrieve data from numerous logs for an instance?
A. Entity - Source Association
B. Source-Entity Association
C. Agent - Entity Association
D. Entity - Agent Association
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 2:A http web server hosted on an Oracle cloud infrastructure compute instance in a public subnet of the vcsl virtual cloudnetwork has a stateless security ingress rule for port 80 access through internet gateway stateful network security group notification for port 80 how will the Oci vcn handle request response traffic to the compute instance for a web page from the http server with port 80?
A. Because there is no Egress ruled defined in Security List, The Response would not pass through Internet Gateway.
B. network security group would supersede the security utility list and allow both inbound and outbound traffic
C. due to the conflict in security configuration inbound request traffic would not be allowed
D. the union of both configuration would happen and allow both inbound and outbound traffic
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 3:Which statements are CORRECT about Multi-Factor Authentication in OCI ? Select TWO correct answers
A. Members of the Administrators group cannot enable MFA for another user
B. Members of the Administrators group can disable MFA for other users
C. A user can registermultiple devices to use for MFA.
D. Users cannot enable MFA for themselves
正解:A,B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 4:Which type of FastConnect supports configuring Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Site-to-Site VPN for encryption? (Choose the best Answer.)
A. FastConnect Privat Peering
B. FastConnect Cross-Connect group
C. FastConnect Partner
D. FastConnect Public Peering
正解:D
質問 5:What information do youget by using the Network Visualizer tool?
A. Organization of subnets and VLANs across availability domains
B. Routes defined between subnets and gateways
C. Interconnectivity of VCNs
D. State of subnets in a VCN
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 6:Which cache rules criterion matches if the concatenation of the requested URL path and query are identical to the contents of the value field?
A. URL_IS
B. URL_PART_CONTAINS
C. URL_STARTS_WITH
D. URL_PART_ENDS_WITH
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 7:Challenge 1 - Task 4 of 5
Authorize OCI Resources to Retrieve the Secret from the Vault
Scenario
You are working on a Python program running on a compute instance that needs to access an external service. To access the external service, the program needs credentials (password). Given that it is not a best security practice, you decide not to hard code the credential in the program. Instead, you store the password (secret) in a vault using the OCI Vault service. The requirement now is to authorize the compute instance so that the Python program can retrieve the password (secret) by making an API call to the OCI Vault.

Preconfigured
To complete this requirement, you are provided with:
An OCI Vault to store the secret required by the program, which is created in the root compartment as PBT_Vault_SP.
An instance principal IAM service, which enables instances to be authorized actors (principals) that can retrieve the secret from the OCI Vault.
A dynamic group named PBT_Dynamic_Group_SP with permissions to access the OCI Vault. This dynamic group includes all of the instances in your compartment.
Access to Cloud Shell.
Permissions to perform only the tasks within the challenge.
Note: You are provided with access to an OCI Tenancy, an assigned compartment, and OCI credentials. Throughout your exam, ensure to use the assigned Compartment 99234021-C01 and Region us-ashburn-1.
Complete the following tasks in the OCI environment provisioned:
Create a Linux Instance with the name [Provide Name Here] within the compartment.
Under placement, select the availability domain AD2.
Select Shape as VM.Standard2.1.
Provide your own public key to SSH the instance.
正解:
See the solution below in Explanation
Explanation:
SOLUTION:
From the navigation menu, select Compute and then click Instances.
From the left navigation pane, under List Scope, select your working compartment from the drop-down menu.
Click Create Instance. In the Create Instance dialog box, provide the following details:
Name: my_pbt_linux
Create in compartment: Select your work compartment name.
Placement: Select AD2.
Image: Oracle Linux 8
Shape: Click Change shape; then select Ampere shape series and select VM.Standard2.1.
Networking: Pick your PBT_SECRET_VCN01 and Public Subnet.
Public IP address: Assign a Public IPv4 address.
Generate SSH Keys.
Click Generate a key pair for me.
Click Save private key (This will save the private key to your local workstation).
Click create.
Note: After a couple of minutes, you can see that the instance has been successfully created and the status is Running.
After the instances are provisioned, details about it appear in the instance list. Copy and save the Public IP addresses, which will be required to connect to the instance using SSH.
質問 8:A programmer is developing a Node.js application which will run in a Linux server on their on-premises data center. This application will access various Oracle Cloud Infrastructure (OCI) services using OCI SDKs. What is the secure way to access OCI services with OCI Identity and Access Management (IAM)? (Choose the best Answer.)
A. Create a new OCI IAM user, add the user to a group associated with a policy that grants the desired permissions to OCI services. Is the on-premises Linux server, generate the key pair Used for signing API requests and upload the public key to the IAN user.
B. Create an OCI IAM policy with appropriate permissions to access the required OCT services and assign the policy to the on-premises Linux server.
C. Create a new OCI IAM user, add the user to a group associated with a policy that grants the desired permissions to OCI services In the on-premises Linux server, add the user name and password to a file used by dj authentication.
D. Create a new OCI IAM user associated with a dynamic group and a policy that grants the desired permissions to OCI services. Add the on-premises Linux server in the dynamic group
正解:A
弊社は無料Oracle 1z0-1104-23サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-1104-23サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-1104-23問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
1z0-1104-23試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社の1z0-1104-23問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-1104-23を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-1104-23問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
Oracle 1z0-1104-23 認定試験の出題範囲:
トピック | 出題範囲 |
---|
トピック 1 | - Improve Cloud Security Posture: This section is about using the Cloud Guard to monitor and analyze the security posture of OCI resources and applications and the Understand and implement Security Zones and Security advisors. It also deals with the use of threat intelligence to identify rogue users.
|
トピック 2 | - Implement Network, Platform, and Infrastructure Security: In this section, the secure connectivity of hybrid networks using Site-to-Site VPN and FastConnect is discussed.
|
トピック 3 | - Manage Security Operations: In this section, the focus is given to the implementation of security monitoring and alerting.
|
トピック 4 | - OCI Security Introduction: In this section, the topics covered include the OCI Shared Security Responsibility Model and the explanation of core security services offered by OCI.
|
参照:https://education.oracle.com/oracle-cloud-infrastructure-2023-security-professional/pexam_1Z0-1104-23
TopExamは君に1z0-1104-23の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のOracle 1z0-1104-23をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-1104-23をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-1104-23を持っていることを保証します。
弊社のOracle 1z0-1104-23を利用すれば試験に合格できます
弊社のOracle 1z0-1104-23は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-1104-23問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-1104-23を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。