HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-573 問題集

1z0-573

試験コード:1z0-573

試験名称:PeopleSoft Payables 9.1 Essentials

最近更新時間:2026-09-05

問題と解答:全72問

1z0-573 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-573 資格取得

質問 1:
Which four dates are used in conjunction with the voucher payment terms to calculate the net due date, discount due date (if applicable), and the scheduled due date?
A. User Date (user-specified date)
B. Rec Date (reconciliation date)
C. Inv Date (invoice date)
D. Recpt Date (receipt date)
E. Doc Date (document date-date voucher is entered)
正解:A,C,D,E

質問 2:
Which three situations will prevent undoing a matched voucher?
A. The voucher status is open
B. Related purchase order is closed
C. One of the receipts is associated with a voucher that is closed
D. Voucher has not been posted or paid
E. The original voucher has been deleted
正解:A,C,D

質問 3:
After the regular voucher was matched, approved, posted, and paid, the AP Manager realized that there was an issue with chartfields during voucher distribution. Which voucher type should the AP Manager use to adjust the chartfields?
A. Journal voucher
B. Adjustment voucher
C. Regular voucher
D. Claim voucher
E. Reversal voucher
正解:C

質問 4:
When is a registered voucher entered?
A. An organization receives multiple similar invoices from a vendor
B. Invoices received from vendors contain charges other than merchandise charges
C. A company wants to pay a rebate or refund to a one-time vendor
D. An organization purchases goods or services without generating a purchase order
E. The accounting distribution is unknown
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
The purpose of the Payables search criteria in the Review Accounts Payable Info is ______.
A. to define the values of the prompts in the inquirypages to limit the data that can be searched
B. to save the values in the search fields on inquiry pages so that they need not be keyed in for repeated searches
C. to define the search fields that display on specific payables inquiry components
D. to store the results of an inquiry for future retrieval
正解:A

質問 6:
Which two payment review pages have Pay cycle drilldown?
A. Payment
B. Summary Metric
C. Detail Data
D. Prepayments
E. Summary Data
正解:A,D

質問 7:
Which of the following should Withholding reports include?
A. By voucher, by period, and vendors
B. By vendors only
C. By voucher, by period, business units, and specified vendor
D. By voucher, by period, and business units
正解:D

質問 8:
A company has an agreement with its vendor not to pay the disputed items. In order to debit the liability accounts for the unpaid portion of these vouchers, the company decides to close the vouchers. Before proceeding, the company should ensure that the vouchers are ______.
A. Approved
B. Fully Matched
C. Not selected for payments
D. Not fully paid
E. Posted
正解:A

Oracle 1z0-573 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Manage Vendor Location
トピック 2
  • Manage Vendor Information
トピック 3
  • Vendors
トピック 4
  • Establish Voucher Setup Prer

参照:http://www.oracle.com/partners/en/products/applications/peoplesoft-exam-1z0-573/index.html

弊社のOracle 1z0-573を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1z0-573は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-573問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1z0-573無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-573を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1z0-573問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-573を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1z0-573をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-573をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-573を持っていることを保証します。

TopExamは君に1z0-573の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Oracle 1z0-573サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-573サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-573問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1z0-573試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-573問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

1z0-573 関連試験
1z1-573 - PeopleSoft Payables 9.1 Essentials
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。