HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Avaya 3000-2 問題集

3000-2

試験コード:3000-2

試験名称:ACSS Small and Medium Enterprise (SME) Communications

最近更新時間:2026-09-04

問題と解答:全103問

3000-2 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥5999 

無料問題集3000-2 資格取得

質問 1:
An IP Office CCR administrator examines a CCR agent's user profile in Manager. The administrator discovers that on the user's Telephony tab the "Forced Login" checked box is grayed out. What does this mean?
A. The CCR Agent is not an CCR administrator.
B. All of the CCR licenses are being used.
C. The CCR Agent is not logged into the phone.
D. CCR Agent is checked on the user's telephony tab.
E. The CCR agent is in After Call Work (ACW).
正解:D

質問 2:
Which three methods can be used to verify if an IP phone's .bin files have been upgraded? (Choose three.)
A. Verify that the .bin file is in the Manager folder.
B. Determine from H.323 Phone Status in System Monitor.
C. Determine from the extension form in the Manager application.
D. Determine from Extension Status in SSA.
E. Look at the files names from the phone menu.
正解:C,D,E

質問 3:
An IP 406v2 has been upgraded to the latest release (6.0+). The client wants to test a 9600 series phone, however the phone powers up but will not register to IP Office. What is causing the issue?
A. The phone must be changed from SIP to H.323.
B. The phone's MAC address must registered in IP Office.
C. The phone requires a newer control unit.
D. The firmware requires an upgrade.
正解:C

質問 4:
Your customer has requested that you implement a plan to give their two sites complete resiliency. Which two will accomplish this? (Choose two.)
A. IP Office Resiliency License
B. IP Phones with backup call server
C. Preferred Edition - Messaging at both locations
D. IP500v2 with redundant processor
正解:B,C

質問 5:
Which Windows command is used to find out which ports your server is currently using?
A. netsh interface dump
B. portqry
C. ipconfig /displaydns
D. show ports
E. netstat -an
正解:E

質問 6:
Call routing in a multi-site SCN solution needs careful planning to prevent which three?
(Choose three.)
A. Trunk ports are not over-subscribed.
B. ACD routes are not compromised.
C. Calls are not tromboned.
D. VMPro ports are not over-subscribed.
E. VCM resources are not over-subscribed.
正解:A,D,E

質問 7:
Which three must be completed for an IP Office user to be counted in CCR as an agent?
(Choose three.)
A. Force Account Code must be checked on the user's Supervisor tab.
B. User must be a member of a hunt group.
C. A valid CCR Agent license must be installed in the IP Office configuration.
D. Forced Login Code must be entered on the user's Supervisor tab.
E. CCR Agent must be checked on the user's Supervisor tab.
正解:C,D,E

質問 8:
Which two need to be programmed to accomplish this? (Choose two.)
A. Add the CLI information to the Account Code.
B. Create the Account Code in Manager.
C. Enable Forced Account Code on the Incoming Call Route created for the client CLI.
D. Add the client CLI information to the Incoming Call Route.
E. Enable Forced Account Code on the ARS Dial out Short Code.
正解:A,B

弊社のAvaya 3000-2を利用すれば試験に合格できます

弊社のAvaya 3000-2は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は3000-2問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

3000-2無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のAvaya 3000-2を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の3000-2問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のAvaya 3000-2を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料Avaya 3000-2サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料3000-2サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの3000-2問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

3000-2試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のAvaya 3000-2をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたAvaya 3000-2をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のAvaya 3000-2を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の3000-2問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君に3000-2の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Avaya 3000-2 試験シラバストピック:

セクション比重目標
保守と運用管理15%- バックアップ、復元、ソフトウェアのアップグレード
- セキュリティとアクセス権限の管理
- システムの監視と診断
導入と設定25%- システム設定とライセンス管理
- ユーザー、内線、回線の設定
- IP Officeサーバーおよびソフトウェアの導入
アプリケーションと機能20%- ボイスメールとメッセージ機能
- コンタクトセンターの基本機能
- モビリティおよびコラボレーションツール
中小企業向け通信システムのソリューションアーキテクチャ25%- Avaya Aura中小企業向けソリューションの構成要素
- ネットワークおよびシステムの要件
- Avaya IP Officeプラットフォームの概要
トラブルシューティング15%- 障害箇所の特定とログの解析
- 通話品質や接続に関する一般的な問題
- アプリケーションおよびサービスの復旧

Avaya ACSS Small and Medium Enterprise (SME) Communications 認定 3000-2 試験問題:

問題 #1

The design for an IP Office has two locations. They will need phones, voicemail, and meet-me conferencing ability. They will have a PRI at the main office and the remote office will also use it for inbound and outbound calls. The main site has forty users and one fax machine. The remote site has fifteen users and one fax machine. Which cards and modules are required in the IP Office at the main site to support all digital phones?

A. IP500 Preferred edition, three Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
B. IP500 Essential edition, three Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
C. IP500 Essential edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, VCM32, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
D. IP500 Preferred edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, VCM32, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module


問題 #2

A new customer reported an issue on their site in Milan. The IP phone can login but cannot make calls to any agents that are using analog phones. what is the problem?

A. All cards may not be seated correctly.
B. Embedded Voicemail is not running properly.
C. You need to buy additional licenses.
D. 20 packets missed means too many packets lost; IP Office stops the call proceeding.


問題 #3

When implementing a SIP trunk, what allows a backup ARS before waiting for a trunk timeout?

A. SIP line:Check OOS
B. SIP line:Call Initiation Timeout = 0
C. ARS:Alternate Route Wait Time = 0
D. ARS:Alternate Route


問題 #4

An IP Office with Embedded Voicemail (EVM) has the time set using the system phone. Each time the IP Office reboots the time changes to the wrong time. Which Windows command can be used to determine if there is a time server on the network causing the change?

A. net time
B. time
C. get time
D. time server


問題 #5

A customer has a current IP500 using the default extension range of 201-300 for 100 users. The customer just purchased another company that also has an IP500 with 50 users using the default extension range of 201-250. Both sites are using Line Number 1 for their PRI. Both sites have their own block of DIDs. The company is going to create an SCN between the two sites. Both sites will dial their customers over their local PRI and the SCN will be used only to dial each other internally.

A. Answer Pending


解説:

問題 #1
正解: D
問題 #2
正解: A
問題 #3
正解: A
問題 #4
正解: A
問題 #5
正解: A

3000-2 関連試験
132-S-900 - Avaya IP Telephony Design Elective Exam
31870X - Avaya IX™ Meetings Server Solution Design Exam
7004-1 - Avaya Communication Server 1000 for Avaya Aura® Maintenance Exam
7003-1 - Avaya Communication Server 1000 for Avaya Aura Implementation Exam
3311 - Avaya Contact Recording and Avaya Quality Monitoring R15 Implementation and Maintenance Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。