HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

IBM A2010-570 問題集

A2010-570

試験コード:A2010-570

試験名称:Assess: IBM Maximo Asset Management V7.5 Implementation

最近更新時間:2026-10-28

問題と解答:全207問

A2010-570 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥5999 

無料問題集A2010-570 資格取得

質問 1:
Where is application access defined?
A. Access application
B. Rights application
C. Application Definition application
D. Security Groups application
正解:D

質問 2:
What is the definition of a work package?
A. It is a preventive maintenance work order hierarchy that has been created from a route.
B. It is a work order linked to all the originating services requests for the work order and is created from the Related Records tab.
C. It groups existing work orders under a new parent work order.
D. It is a group of work orders in Waiting to be Scheduled status that are the responsibility of one person and is created in the Assignment Manager application.
正解:C

質問 3:
When security groups involve application access rights, which statement is correct when configuring IBM Maximo Asset Management V7.5?
A. When a change is made in an organizational-level application, the change applies to only the sites in the organization the user is currently authorized to access.
B. The amount of viewable data is independent of the security settings of the application. It is controlled by user privileges.
C. When a user has access to a system-level application, any changes that are made in that application have a system-wide impact.
D. Any changes that are made within a site-level application are limited to the sites the user is currently authorized to access.
正解:C

質問 4:
In the Receiving application, what are three standard values for the Inspection Status field? (Choose three.)
A. WAPPR
B. CLOSE
C. WASSET
D. APPR
E. COMP
F. WINSP
正解:C,E,F

質問 5:
Which statement is true about the custom class data type for role creation?
A. The custom class type cannot be used to resolve to people -- only organizations and sites.
B. Custom classes are Java programs written to perform a specific data management process.
C. Provide the system class path to the custom data type in order to create a role record that is a custom class data type
D. The class must implement the interface mxe.java.customclass.interface.
正解:B

質問 6:
What are two uses for the Assignment Manager application? (Choose two.)
A. To view the requirements that were created from the work plan as well as the unplanned work on a work order
B. To specify which organizations and sites can use the information that is on the job plan and its tasks
C. To create and manage work orders for assets and locations
D. To report labor transactions by labor, by vendor/contract, by work order, or by ticket
E. To dispatch labor and schedule work for an organization
正解:A,E

質問 7:
What comprises a failure code?
A. Failure, affect, fix
B. Situation, impact, solution
C. Issue, reason, resolution
D. Problem, cause, remedy
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
What are three components used to build an IBM Maximo Asset Management V7.5 safety plan? (Choose three.)
A. Hazards
B. Tag Outs
C. Assets
D. PM Records
E. Condition Monitoring Points
F. Routes
正解:A,B,C

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のA2010-570問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にA2010-570の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料IBM A2010-570サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料A2010-570サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのA2010-570問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

A2010-570試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM A2010-570をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM A2010-570をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM A2010-570を持っていることを保証します。

弊社のIBM A2010-570を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM A2010-570は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はA2010-570問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

A2010-570無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM A2010-570を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のA2010-570問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM A2010-570を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

IBM A2010-570 試験シラバストピック:

セクション目標
外部システム連携とデータ管理- データのインポート・エクスポートおよび移行手順
- 外部システムとの連携設定
在庫および調達管理- 在庫管理と資材情報の登録
- 購買プロセスと取引先管理
セキュリティとユーザー管理- ユーザーロールと認証方式
- セキュリティグループと権限管理
資産および業務管理- 資産のライフサイクル管理
- 作業指示書の作成と処理手順
- 予防保全の設定方法
アプリケーションの設定とカスタマイズ- アプリケーションデザイナーによる画面のカスタマイズ
- データベースの設定とオブジェクト構造
Maximoのアーキテクチャとシステム概要- Maximoの中核的なアーキテクチャ構成要素
- データベースおよびアプリケーションサーバーの構造
システムのインストールと設定- インストールに必要な前提条件と導入計画
- 初期設定と実行環境の構築

IBM Assess: IBM Maximo Asset Management V7.5 Implementation 認定 A2010-570 試験問題:

問題 #1
How is a printing shortcut created when defining reports in the Report Administration application?

A. select the Direct Print field and specify the number indicating the position of the icon on the toolbar
B. select the Printing Shortcut check box and indicate the ASCII value of the hotkey
C. assigns a keystroke using the Toolbar Properties field
D. select the Add the Report to the Toolbar icon and click Save


問題 #2
Which statement describes the function of the Select Items for Return button?

A. to return issued but unused inventory items to another storeroom
B. to return inventory items to a storeroom found in the workshop
C. to return excess inventory items to another storeroom bin
D. to return issued but unused inventory items to the original storeroom


問題 #3
Where are Work Orders created?

A. Group Work application
B. Item application
C. Work Order Tracking application
D. Work Entry application


問題 #4
Which statement is true about creating a Service Level Agreement (SLA)?

A. It is created based on contract approvals specified in the Contracts and Warranties application.
B. It is created based on asset collections listed in the asset inventory.
C. It is created based on service requests initiated by the Work Orders application.
D. It is created based on a Maximo business object to which it applies.


問題 #5
Which three are valid Request for Quotation statuses? (Choose three.)

A. WAPPR
B. INPRG
C. APPR
D. DRAFT
E. READY
F. COMP


解説:

問題 #1
正解: A
問題 #2
正解: D
問題 #3
正解: C
問題 #4
正解: D
問題 #5
正解: B、E、F

A2010-570 関連試験
C2010-570 - IBM Maximo Asset Management V7.5 Implementation
C1000-132 - IBM Maximo Manage v8.0 Implementation
C9550-271 - IBM Business Process Manager Advanced V7.5.1, Deployment
C9560-656 - IBM SmartCloud Control Desk V7.5 Service Request Management Implementation
C2150-199 - IBM Security AppScan Standard Edition Implementation v8.7
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。