HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

IBM A2040-406 問題集

A2040-406

試験コード:A2040-406

試験名称:Assessment: IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration A

最近更新時間:2025-10-02

問題と解答:全114問

A2040-406 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集A2040-406 資格取得

質問 1:
Where is an IBM Domino server's hostname specified?
A. in the server's Configuration document, under the Basics/Networks tab
B. in the server's Server document, under the Internet Protocols tab
C. in the server's Server document, under the Ports/Notes Network Ports tab
D. It isn't. The server assumes the same hostname as the underlying operating system and cannot be changed.
正解:C

質問 2:
Kat is setting up an LDAP client to connect to the IBM Domino LDAP service. Which statement is true about the LDAP service that Kat wants to connect to?
A. The LDAP task is not necessary for Kat to connect to the LDAP service. She should be able to connect to the Domino Directory using an LDAP client.
B. The LDAP task runs automatically on the administration server for the primary Domino Directory. On other servers in the domain, Kat would have to run the LDAP task manually.
C. Kat would have to set up Directory Assistance before an LDAP service can be started.
D. Kat would have to set up a Directory Catalog before an LDAP service can be configured.
正解:B

質問 3:
Eddie wants a utility to help him monitor the IBM Domino servers in his company's multiple domains. The goal is to probe the servers to recognize critical server issues. He would like to be notified so he can address the issues before they impact the end users. Which would accomplish this?
A. Domino Domain Monitoring
B. Domino Configuration Tuner
C. Domino Micro Manager
D. Domino Catalog Task
正解:A

質問 4:
An IBM Domino administrator needs to update all access control lists of mail databases. What feature can do this?
A. the Compact task
B. the Domino Administrator's Database Tools panel under Security Policy
C. the Domino Administrator's Database Tools panel under Manage ACL
D. using the Update -acl task to add individuals or servers
正解:C

質問 5:
Which can be done to make data transmissions between an IBM Notes workstation and IBM Domino server or between two Domino servers more secure?
A. enable private ports
B. enable Extended Access Control List
C. enable port compression
D. enable port encryption
正解:D

質問 6:
Jamie is the IBM Domino administrator and has added the line DominoNoDirLinks=1 to the notes.ini. What effect does this have?
A. Enables the use of Domino Directory Links.
B. Prevents Web browser users from using Directory Links.
C. Prevents IBM Notes users from using Directory Links.
D. Disables the use of Domino Directory Links.
正解:B

質問 7:
Which IBM Connections feature can Joseph, an IBM Notes client user, use to share files with his colleagues by inserting links to files that have been uploaded in Connections?
A. Profiles
B. Files
C. Forums
D. Communities
正解:B

弊社のIBM A2040-406を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM A2040-406は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はA2040-406問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

A2040-406無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM A2040-406を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料IBM A2040-406サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料A2040-406サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのA2040-406問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

A2040-406試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のA2040-406問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM A2040-406をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM A2040-406をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM A2040-406を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のA2040-406問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM A2040-406を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にA2040-406の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

IBM Assessment: IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration A 認定 A2040-406 試験問題:

1. Which task is required to run IBM Domino Domain Monitoring (DDM) probes?

A) AdminP
B) DDM
C) Event
D) Collect


2. What is the Console_LogLevel setting in the notes.ini used for?

A) It allows a user to switch between database replicas.
B) It is used to consolidate the browsing and messaging logs.
C) It is used to track console commands for auditing purposes.
D) It controls the level of detail that the messages on the status bar captures.


3. Paul has configured Directory Assistance to use the cluster failover method. How did he configure this?

A) He specified a numerical search order for all replicas in the domain of a directory in the Directory Assistance database.
B) He specified all replicas located in the cluster of a directory in the Directory Assistance database.
C) He specified all replicas located in the domain of a directory in the Directory Assistance database.
D) He specified a single replica of a directory in the Directory Assistance database.


4. Which IBM Domino task is required to be running to use the Web Administrator?

A) HTTPS
B) HTTP
C) WebAdmin
D) LDAP


5. The IBM Domino server Update Site database automatically generates the correctly formatted file to deploy plug-ins to IBM Notes clients. Which is the default name for this .xml file?

A) site
B) catalog
C) deploy
D) plugin


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: A

A2040-406 関連試験
A2180-184 - Assessment: IBM WebSphere Message Broker V7.0, System Administration
C9510-401J - IBM WebSphere Application Server Network Deployment V8.5.5 and Liberty Profile, System Administration (C9510-401日本語版)
A2040-405 - Assessment: IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration Update
C9510-401 - IBM WebSphere Application Server Network Deployment V8.5.5 and Liberty Profile, System Administration
C2180-184 - IBM WebSphere Message Broker V7.0, System Administration
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。