HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

IBM A2040-922 問題集

A2040-922

試験コード:A2040-922

試験名称:Assessment: Developing IBM Lotus Domino 8.5.2 Applications: Advanced XPage Design

最近更新時間:2026-10-26

問題と解答:全66問

A2040-922 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集A2040-922 資格取得

質問 1:
Lydia wants to create a JSON string to represent an array with three objects. Each object has two variables, vA and vB, set to different string values of "one", "two", "three", "four", "five", and "six".
What is the proper syntax for the JSON string?
A. "[ { vA: 'one', vB: 'two' },{ vA: 'three', vB: 'four' },{ vA: 'five', vB: 'six' } ]"
B. [ { vA: 'one', vB: 'two' },{ vA: 'three', vB: 'four' },{ vA: 'five', vB: 'six' } ]
C. new Array(new Object({ vA: 'one', vB: 'two' }), new Object({ vA: 'one', vB: 'two' }), new Object({ vA: 'one', vB: 'two' }));
D. "[ { vA: one, vB: two },{ vA: three, vB: four },{ vA: five, vB: six } ]"
正解:A

質問 2:
Tamsin is building an XPages application for use on mobile devices. She finds the font and row height on View Panel controls too small and difficult to navigate on a touch screen. Which View Panel property should she add her CSS class to?
A. viewPanelStyleClass
B. viewStyleClass
C. dataTableStyleClass
D. captionStyleClass
正解:C

質問 3:
John wishes to add a Java Class to his XPages application. How would he do this?
A. Switch to the Java Perspective and create a new Java Source Folder within the application (using the Package Explorer), and create the Java Class within that folder
B. Switch to the Java Perspective, navigate to the "Local" Java Source Folder within the application (using the Package Explorer), and create the Java Class within that folder
C. Expand his application in the "Applications Navigator" and create a new Java Script Library and place the necessary Java logic within that script library?
D. Expand his application in the "Applications Navigator" and create a new Java Agent, place the necessary Java logic within the agent, and call the agent from within the XPage
正解:A

質問 4:
Elizabeth needs to parse the contents of a web page held on a remote server into an applicationScope variable via the server side onclick event of a button using Server Side JavaScript. How would she do this?
A. It is not possible to perform network operations from Server Side JavaScript
B. Create a new Java class to perform the operation in the WebContent\WEB-INF\src folder via the Package Explorer and call it from the onclick event of the button.
C. Create a new Java class to perform the operation in a Java Agent and call it from the onclick event of the button.
D. Create a new Java class to perform the operation in a Java Script Library and call it from the onclick event of the button.
正解:B

質問 5:
Tim has an XPage containing an Edit Box. He has read that it is possible to use the Dojo Toolkit NumberSpinner control in XPages, and he wishes to modify his XPage so that the Edit Box will appear as a Number Spinner in the browser. What would the steps be to accomplish this?
A. In the XPage, in the Resources tab of the Properties view, add a Dojo Module resource for
"dijit.form.NumberSpinner" to the XPage.
Configure the Edit Box to set the dojoType to "dijit.form.NumberSpinner".
B. Import the NumberSpinner.js file from Dojo into the application as a Dojo Module.
In the XPage, in the Resources tab of the Properties view, add that Dojo Module resource for that
NumberSpinner.js file to the XPage.
Configure the Edit Box to set the dojoType to "dijit.form.NumberSpinner".
C. From the Dojo Tollkit Website, get the URL to the most recent version of the NumberSpinner.js control (where the URL begins with http://). In the XPage, in the Resources tab of the Properties view, add a JavaScript Library using that
URL.
Configure the Edit Box to set the dojoType to "dijit.form.NumberSpinner".
D. Import the NumberSpinner.js file from Dojo into the application as a JavaScript Library.
In the XPage, in the Resources tab of the Properties view, add a JavaScript Library resource for
that NumberSpinner.js file to the XPage.
Configure the Edit Box to set the dojoType to "dijit.form.NumberSpinner".
正解:A

質問 6:
Francis wants to add a ClientSide JavaScript library called "loading.js" to his XPages. What is the best method to achieve this?
A. He must add the script library as a resource to each XPage.
B. He should add the following code to a theme:
<resource>
<content-type>application/x-javascript</content-type>
<href>loading.js</href>
</resource>
C. He should add it to a Custom Control, which he should then add to every XPage.
D. He should add the following code to a theme:
<resource>
<content-type>text/javascript</content-type>
<href>loading.js</href>
</resource>
正解:B

質問 7:
Jeremy wants all of the dijit.Dialog boxes in his application to call a client side JavaScript function called "validateForm" whenever they are hidden. What is the best solution?
A. Create a custom Dojo control and use that instead of the standard dijit.Dialog in the application
using the following code:
/**
*Custom Dojo Control
*/
dojo.provide('com.myco.widget.Dialog');
dojo.require('dijit.Dialog');
(function(){
dojo.declare("com.myco.widget.Dialog", dijit.Dialog, {
onHide: validateForm
})
}());
/**
*Initialization code
*/
var dialog = new dijit.Dialog();
B. In the "Close" or "Cancel" button of each dialog add a call to validateForm in the onClick event.
C. Create a custom Dojo control and use that instead of the standard dijit.Dialog in the application
using the following code:
/**
*Custom Dojo Control
*/
dojo.provide('com.myco.widget.Dialog');
dojo.require('dijit.Dialog');
(function(){
dojo.declare("com.myco.widget.Dialog", dijit.Dialog, {
onHide: validateForm
})
}());
/**
*Initialization code
*/
var dialog = new com.myco.widget.Dialog();
D. Create a custom Dojo control and use that instead of the standard dijit.Dialog in the application
using the following code:
/**
*Custom Dojo Control
*/
dojo.provide('com.myco.widget.Dialog');
dojo.require('dijit.Dialog');
(function(){
dojo.declare("com.myco.widget.Dialog", dijit.Dialog, {
onHide: validateForm
})
}());
/**
*Initialization code
*/
var dialog = new com.myco.widget.Dialog();
E. Create a custom Dojo control and use that instead of the standard dijit.Dialog in the application
using the following code:
/**
*Custom Dojo Control
*/
dojo.provide('com.myco.widget.Dialog');
dojo.require('dijit.Dialog');
(function(){
dojo.declare("com.myco.widget.Dialog", dijit.Dialog, {
onHide: validateForm
})
}());
/**
*Initialization code
*/
var dialog = new com.myco.widget.Dialog();
F. Create a custom Dojo control and use that instead of the standard dijit.Dialog in the application
using the following code:
/**
*Custom Dojo Control
*/
dojo.provide('com.myco.widget.Dialog');
dojo.require('dijit.Dialog');
(function(){
dojo.declare("com.myco.widget.Dialog", dijit.Dialog, {
onHide: validateForm
})
}());
/**
*Initialization code
*/
var dialog = new com.myco.widget.Dialog();
G. Whenever he initializes a new dijit.Dialog, add an onHide event like so:
var dialog = new dijit.Dialog({
onHide: validateForm
}
);
正解:C,D,E,F

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM A2040-922をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM A2040-922をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM A2040-922を持っていることを保証します。

弊社のIBM A2040-922を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM A2040-922は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はA2040-922問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

A2040-922無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM A2040-922を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のA2040-922問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM A2040-922を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のA2040-922問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料IBM A2040-922サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料A2040-922サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのA2040-922問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

A2040-922試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にA2040-922の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

IBM A2040-922 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: テーマの作成15%- 定義済みCSSフレームワークおよびテーマの活用
- コントロールのプロパティ設定におけるテーマの利用と変更
トピック 2: サーバーサイドJavaScriptの活用15%- JavaScriptライブラリの利用
- サーバーサイドJavaScriptのメリットと活用方法
- クライアントサイドJavaScriptからのサーバーサイド呼び出し
トピック 3: 最適化、トラブルシューティングおよび多言語対応15%- XPagesアプリケーションのデバッグ
- アプリケーションのパフォーマンス最適化
- 多言語化と国際化対応
トピック 4: データソースの拡張15%- プログラマブルデータソースの活用
- リレーショナルデータソースの利用
トピック 5: モバイル向けインターフェースのXPages10%- 端末に応じた表示処理
- モバイルUIの設計と制約事項
- モバイル開発用ツールとパッケージ
トピック 6: Javaの活用15%- XPage APIの拡張
- 管理対象Beanの活用
- XPagesとJavaの連携
トピック 7: 高度なDojoコントロールの利用15%- JSONデータの解析
- カスタムDojoコントロールの追加と利用
- Dojoツールキットおよびdijitsの理解

IBM Assessment: Developing IBM Lotus Domino 8.5.2 Applications: Advanced XPage Design 認定 A2040-922 試験問題:

問題 #1
Wayne needs to debug some client side JavaScript code in an XPage to find why a feature is not working as expected. Which of the following actions would be the best option to determine the problem?

A. Wayne can insert print() and _dump() statements directly in the JavaScript code and use the information sent to the console window to help debug the problem
B. Wayne can activate the Source pane for the XPage in Domino Designer, set breakpoint(s) on the JavaScript code by double-clicking in the side-gutter and then preview the application
C. Wayne can open the Java perspective in Domino Designer, find the Java code for the XPage in the "local\xsp" source folder, set breakpoint(s) in the code using the standard Java tooling and then preview the application
D. Wayne can install FireBug or FireBug lite in the browser, set breakpoints in the JavaScript code and then run and debug the application


問題 #2
Francis wants to add a ClientSide JavaScript library called "loading.js" to his XPages. What is the best method to achieve this?

A. He must add the script library as a resource to each XPage.
B. He should add the following code to a theme:
<resource>
<content-type>application/x-javascript</content-type>
<href>loading.js</href>
</resource>
C. He should add it to a Custom Control, which he should then add to every XPage.
D. He should add the following code to a theme:
<resource>
<content-type>text/javascript</content-type>
<href>loading.js</href>
</resource>


問題 #3
Pat wishes to create a new XPages UI control which will take user input. At a MINIMUM which of the following does he need to do?

A. Create a UI Component extension Java Class that extends UIInputComponent, create an xspconfig file to define the tag, create a Java Class which will serve as a renderer, in order to render the tag as HTML markup. Then create a managed bean definition in faces-config.xml.
B. Create a UI Component extension Java Class that extends UIInput, create an xsp-config file to define the tag, create a Java Class which will serve as a renderer, in order to render the tag as HTML markup.
C. Create a UI Component extension Java Class that extends UIInputComponent, create an xspconfig file to define the tag, create a Java Class which will serve as a renderer, in order to render the tag as HTML markup.
D. Create a custom control with an edit box and reuse the custom control within the XPages


問題 #4
Dominic wants to implement the open source CSS framework called Blueprint in his XPages application. He does not want to include any other CSS framework resources which may exist on the Domino server. What is the best way to include all of the required CSS files in the XPages in his application?

A. Create a new theme which extends oneui and then add each Blueprint CSS file via a resource definition
B. Create a new theme which does not have an extension property and then add each Blueprint CSS file via a resource definition
C. Create a new theme which extends webstandard and then add each Blueprint CSS file via a resource definition
D. In each XPage in the application add the required CSS files to the Resources section


問題 #5
John has a managed bean which is defined as follows: <faces-config> <managed-bean> <managed-bean-name>distanceConverter</managed-bean-name> <managed-beanclass>bean.MyBean</managed-bean-class> <managed-bean-scope>view</managed-beanscope> </managed-bean> </faces-config> The bean has a property called 'miles' which allows a distance in miles to be entered and converted to kilometers. John wishes to have a user enter a value via an edit box and use the managed bean to convert the value from miles to kilometers. What should the value of the edit box's value attribute be in order to utilize the managed bean?

A. <xp:inputText id="inputText1" value="#{view.distanceConverter.miles}"></xp:inputText>
B. <xp:inputText id="inputText1" value="#{distanceConverter.miles}"></xp:inputText>
C. <xp:inputText id="inputText1" value="#{bean.MyBean.setMiles()}"></xp:inputText>
D. <xp:inputText id="inputText1" value="distanceConverter.miles"></xp:inputText>


解説:

問題 #1
正解: D
問題 #2
正解: B
問題 #3
正解: B
問題 #4
正解: B
問題 #5
正解: B

A2040-922 関連試験
A2040-918 - Assessment: Developing Portlets and Web Applications with IBM WebSphere Portlet Factory 7.0
C2040-840 - IBM Lotus Notes Domino 8 Configuring Domino Web Servers
P2040-060 - IBM Lotus Symphony Technical Sales Mastery Test v1
C2040-918 - Developing Portlets and Web Applications with IBM WebSphere Portlet Factory 7.0
A2040-951J - Assessment: IBM Lotus Notes Domino 8.5 Application Development Update (A2040-951日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。