HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

Symantec ASC-099 問題集

ASC-099

試験コード:ASC-099

試験名称:ASC Archiving and eDiscovery 2010

最近更新時間:2026-09-21

問題と解答:全94問

ASC-099 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集ASC-099 資格取得

質問 1:
Where does an Enterprise Vault option appear in Outlook 2010 if the consultant assigns it as Menu only?
A. as a button on the Home tab
B. on the Backstage view
C. under More Actions
D. as a button on the Enterprise Vault tab
正解:C

質問 2:
A consultant has configured mailbox archiving from an Exchange 2010 target. The mailbox databases are part of an Exchange Database Availability Group (DAG). The targeted mailbox database is replicated to two Exchange servers: Server-A and Server-B. The active database copy is hosted on Server-A, and Enterprise Vault (EV) has been successfully archiving mailboxes for several weeks. The EV Exchange Provisioning Task is scheduled to run twice a day at 12:00 AM and 12:00 PM, and the Exchange Mailbox Archiving task is scheduled from 6:00 PM to 12:00 AM. At 3:00 PM, Server-A experiences a failure and the database copy located on Server-B is activated. What happens when the scheduled archive run starts at 6:00 PM?
A. an event is generated alerting the administrator to the situation and the mailboxes are archived
B. provisioning automatically runs and the mailboxes are archived normally
C. error events are generated in the event log and the task goes into a failed state
D. zero errors are generated and the mailboxes are archived only after the provisioning task runs at 12:00 AM
正解:A

質問 3:
How many Index Server Groups can a consultant associate with a Vault Store?
A. four
B. eight
C. two
D. one
正解:D

質問 4:
How can the Enterprise Vault client be installed on a user's computer running Lotus Notes?
A. via EVinstall.nsf
B. manually installed on the user's workstation
C. via a software deployment tool the customer uses in their environment
D. installation is unnecessary
正解:D

質問 5:
What happens to a user if their account is provisioned in all Provisioning Groups?
A. The Provisioning Group with the longest retention period configured will take effect.
B. Nothing will happen. The Enterprise Vault administrator needs to sort out the conflict first.
C. The first Provisioning Group will take effect.
D. The last Provisioning Group will take effect.
正解:C

質問 6:
What is the missing component within the following service description related to PST migration, which must be delivered within 8 hours? -Review PST migration options capability with Enterprise Vault -Develop the .PST files harvesting strategy -Configure Enterprise Vault for PST migration -Demonstrate the ability to search the network or use registries for the presence of .PST files
A. total size of PST files that should be migrated
B. how many users should be migrated
C. the PST file locations
D. which PST migration methods will be used
正解:A

質問 7:
Which two ways should a consultant prioritize identifiable project risks as part of a mitigation strategy? (Select two.)
A. visibility to senior management
B. probability of risk
C. level of inconvenience to the customer
D. impact to the project success
E. sequence of risk occurrence
正解:B,D

質問 8:
Which two Enterprise Vault components require a dedicated SQL database? (Select two.)
A. Vault Store Group
B. Index Volume
C. Index Server Group
D. Vault Store
E. Vault Store partition
正解:A,D

弊社のSymantec ASC-099を利用すれば試験に合格できます

弊社のSymantec ASC-099は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はASC-099問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

ASC-099無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSymantec ASC-099を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のASC-099問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSymantec ASC-099を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のASC-099問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Symantec ASC-099サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料ASC-099サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのASC-099問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

ASC-099試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSymantec ASC-099をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSymantec ASC-099をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSymantec ASC-099を持っていることを保証します。

TopExamは君にASC-099の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Symantec ASC-099 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: システムの保守とトラブルシューティング- バックアップ、復旧、および災害復旧
  • 1. ボールトストアのバックアップ手順
    • 2. 各種障害時の復旧手順
      - 監視とパフォーマンスの調整
      • 1. インデックス作成処理のパフォーマンス最適化
        • 2. ストレージの状態監視
          トピック 2: Symantec Enterprise Vault のアーキテクチャと構成要素- システムの前提条件と導入形態
          • 1. 単一サーバー導入と分散型導入の比較
            • 2. Exchange およびファイルシステムとの連携
              - Enterprise Vault のコアアーキテクチャ
              • 1. ボールトストアグループとパーティション
                • 2. ストレージサービスとインデックス作成
                  トピック 3: 電子情報開示およびコンプライアンス管理- 訴訟ホールドおよびコンプライアンス関連機能
                  • 1. ホールドポリシー
                    • 2. 監査とレポート作成
                      - Discovery Accelerator の機能
                      • 1. 検索および確認のワークフロー
                        • 2. 案件の作成と管理
                          トピック 4: アーカイブの設定と管理- アーカイブへのアクセスと復元
                          • 1. クライアントアクセスとの連携
                            • 2. 検索および復元作業
                              - メールボックスおよびファイルシステムのアーカイブ
                              • 1. ポリシーの設定
                                • 2. 保存期間の管理

                                  Symantec ASC Archiving and eDiscovery 2010 認定 ASC-099 試験問題:

                                  問題 #1
                                  What happens to a user if their account is provisioned in all Provisioning Groups?

                                  A. The Provisioning Group with the longest retention period configured will take effect.
                                  B. Nothing will happen. The Enterprise Vault administrator needs to sort out the conflict first.
                                  C. The first Provisioning Group will take effect.
                                  D. The last Provisioning Group will take effect.


                                  問題 #2
                                  A consultant is asked by the customer to change the default settings for Browser Search. How will the consultant configure the settings based on customer requirements?

                                  A. Modify the webapp.ini file.
                                  B. Modify the web. config file.
                                  C. Modify the settingDataType column in the SettingType table of the EnterpriseVaultDirectory database.
                                  D. Modify the DefaultWebAppURL column in the SiteEntry table of the EnterpriseVaultDirectory database.


                                  問題 #3
                                  Which LDAP attribute does synchronization of Custodian Manager with Active Directory rely on in Discovery Accelerator?

                                  A. Read Property
                                  B. uSNChanged
                                  C. LC
                                  D. Deleted Object


                                  問題 #4
                                  Refer to the Exhibit.

                                  An Enterprise Vault Architect is developing a solution for a customer spread across multiple datacenters. The bandwidth is adequate to support a Single EV Site. What is the minimum amount of Vault Store Groups that the Architect should recommend?

                                  A. 2
                                  B. 3
                                  C. 4
                                  D. 1


                                  問題 #5
                                  During a Solution Design workshop, a customer has requested the Recover Deleted Items feature to be configured for 36 months. Which statement is correct?

                                  A. The Recovery Deleted Items can only be set to a maximum of 9 days.
                                  B. The Recovery Deleted Items can only be set to a maximum of 99 days.
                                  C. The Recovery Deleted Items can only be set to a maximum of 999 days.
                                  D. The Recovery Deleted Items can only be set to a maximum of 1095 days.


                                  解説:

                                  問題 #1
                                  正解: C
                                  問題 #2
                                  正解: A
                                  問題 #3
                                  正解: B
                                  問題 #4
                                  正解: A
                                  問題 #5
                                  正解: B

                                  ASC-099 関連試験
                                  ASC-094 - ASC Storage Management Assessment
                                  ASC-093 - ASC Data Loss Prevention 2010
                                  ASC-029 - ASC Enterprise Security 2010
                                  ASC-012 - ASC High Availablity Assessment
                                  ASC-090 - ASC IT Compliance 2010
                                  連絡方法  
                                   [email protected] サポート

                                  試用版をダウンロード

                                  人気のベンダー
                                  Adobe
                                  Apple
                                  Avaya
                                  CheckPoint
                                  Citrix
                                  CIW
                                  CompTIA
                                  EXIN
                                  FileMaker
                                  IBM
                                  Juniper
                                  Lotus
                                  Lpi
                                  Network Appliance
                                  OMG
                                  Oracle
                                  PMI
                                  SNIA
                                  Symantec
                                  VMware
                                  XML Master
                                  Zend-Technologies
                                  The Open Group
                                  H3C
                                  F5
                                  3COM
                                  BEA
                                  Dell
                                  ACI
                                  すべてのベンダー
                                  TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
                                   品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
                                   一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
                                   全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
                                   ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。