HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_THR82_2205 問題集

C_THR82_2205

試験コード:C_THR82_2205

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Performance and Goal Management 1H/2022

最近更新時間:2026-09-01

問題と解答:全82問

C_THR82_2205 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_THR82_2205 資格取得

質問 1:
A user is uploading attachments to activities in continuous performance management (CPM).Which of the following are possible?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The user can upload attachments to activities in both legacy and latest CPM versions.
B. The user can upload an attachment to their own activity or to an activity created on their behalf.
C. The user can only download an attachment they have previously uploaded.
D. The user can upload a maximum of 5 attachments per activity.
正解:B,D

質問 2:
If you are using distribution guidelines in calibration, where are they visible?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. List view
B. Matrix Grid view
C. Executive review
D. Bin view
E. Dashboard view
正解:C,D,E

質問 3:
Which rating is the rating of record in a Performance Management template configured with a Performance/Potential summary, an Overall summary, and a Customized Weighted Rating summary?
A. The calculated rating from the Overall Summary section
B. The manual rating from Performance/Potential summary
C. The manual rating from the Overall Summary section
D. The manual rating from Customized Weighted Rating section
正解:C

質問 4:
Which of these options in the Search and Filter Fields tab under Manage Calibration Settings can you control when setting up a Calibration session?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. You can select custom filters to be used in people search when you set up a Calibration Session.
B. You can select Filter fields for the filter function across all views in the Calibration Session.
C. You can select additional fields to be displayed in the results table, in addition to the default search result fields.
D. You CANNOT select additional fields to be displayed in the results table, in addition to the default search result fields.
正解:B,C

質問 5:
Competencies were mapped to job roles in the system. However, when performance forms were launched, the competencies did NOT display in the job-specific competency section for one employee, but they did for another. What is the most likely reason for this issue?
A. The job role is NOT mapped with the exact job code as it appears in the employee data file.
B. The category-filter-opt attribute in the competency section was NOT specified.
C. The competency GUID was used when configuring the competency section, instead of the competency ID.
D. The auto-sync option in the competency section was NOT enabled.
正解:A

質問 6:
Which of the following are possible for the manager-initiated Calibration Sessions?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Default facilitator(s) CANNOT be changed.
B. Direct reports can be added as participants.
C. Direct reports can be added as subjects.
D. Calibration views can be modified by managers.
正解:A,C

質問 7:
What action does the following XML code allow a manager to perform from their goal plan? {permission for="cascade-push"} {role-name} {![CDATA[EM + ]]} {/role-name} {/permission}
A. A manager can cascade goals to all employees in their reporting chain.
B. A manager can cascade goals to their manager's goal plan.
C. A manager can cascade goals to all employees in their reporting chain, as long as permission to create goals and access to the goal plan is granted for the target population.
D. A manager can cascade a goal from their direct report's goal plan.
正解:C

質問 8:
How are competencies populated in the competency section of a form?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Administrators assign competencies to users from Admin Center.
B. Competencies mapped to the users1 job roles by the administrator are visible in the Job Specific Competency section.
C. Managers assign Core Competencies to their direct reports from the Org Chart.
D. Competencies are hard-coded in the Custom Competency section from Manage Templates or in the XML.
E. Users add competencies manually in the form when the section is <configurable="true">.
正解:B,D,E

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_THR82_2205問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_THR82_2205を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にC_THR82_2205の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のSAP C_THR82_2205を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_THR82_2205は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_THR82_2205問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_THR82_2205無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_THR82_2205を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

SAP C_THR82_2205 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Describe how to configure the 360 Reviews feature
  • Describe how competencies are defined
トピック 2
  • Describe in detail how to configure Performance Management templates
  • Performance Rating and Permissions
トピック 3
  • Describe how to configure Performance Ratings and Permissions
  • Describe the translation process
トピック 4
  • Identify how to activate Continuous Performance Management (CPM)
  • Describe how to configure Calibration

参照:https://training.sap.com/certification/c_thr82_2205-sap-certified-application-associate---sap-successfactors-performance-and-goal-management-1h2022-g/

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_THR82_2205問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_THR82_2205をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_THR82_2205をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_THR82_2205を持っていることを保証します。

弊社は無料SAP C_THR82_2205サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_THR82_2205サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_THR82_2205問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_THR82_2205試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

C_THR82_2205 関連試験
C-TS413-1909 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Asset Management
C_THR89_2105 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Workforce Analytics & Planning Functional Consultant 1H/2021
C-TS410-1809-JPN - SAP Certified Application Associate - Business Process Integration with SAP S/4HANA 1809 (C_TS410_1809日本語版)
C_ARP2P_2208 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Procurement
C-S4CAM-2002 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Enterprise Asset Management Implementation
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。