HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_THR94_2311 問題集

C_THR94_2311

試験コード:C_THR94_2311

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Time Management 2H/2023

最近更新時間:2026-09-02

問題と解答:全82問

C_THR94_2311 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_THR94_2311 資格取得

質問 1:
What type of rule is recommended to perform validation checks on leave requests?
A. Validate Rule
B. Post Save Rule
C. Take Rule
D. Save Rule
正解:C

質問 2:
Replication of SAP SuccessFactors Time Management data is possible for which of the following infotypes in SAP SuccessFactors Employee Central Payroll?Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Infotype 2010
B. Infotype 2005
C. Infotype 2002
D. Infotype 2003
正解:D

質問 3:
You have configured Period-End Processing to happen automatically. Your Time Account is valid from January 1 - December 31, 2022, and bookable from January 1, 2022 - March 31, 2023.When is the automatic Period-End Processing calendar executed?
A. 2022-12-31 00:00:00
B. 2023-04-01 00:00:00
C. 2023-01-01 00:00:00
D. 2023-03-31 00:00:00
正解:B

質問 4:
Which of the following can lead to automatic absence recalculation?Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Changes to the Holiday Calendar in Job Information
B. Changes in the Holiday Calendar object
C. Changes in the Work Schedule object
D. Changes in the Temporary Time Information object
E. Changes to the Work Schedule in Job Information
正解:A,D,E

質問 5:
You want to import a leave request for a quarter-day absence on March 23, 2022.What is the correct entry for the Fraction Quantity, Start Date, and End Date?
A. Fraction Quantity = 0.75, Start Date = March 23, 2022, End Date = March 24, 2022
B. Fraction Quantity = 0.25, Start Date = March 23, 2022, End Date = March 24, 2022
C. Fraction Quantity = 0.75, Start Date = March 23, 2022, End Date = March, 23 2022
D. Fraction Quantity = 0.25, Start Date = March 23, 2022, End Date = March 23, 2022
正解:D

質問 6:
What settings are possible in a Time Recording Profile?Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Time Valuation Period
B. Time Valuation
C. Workflow
D. Workshedule
E. Time Type
正解:A,B,D

質問 7:
What can you achieve with Period-End Processing?Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Create a new time account.
B. Make an accrual posting.
C. Set the time account balance to zero.
D. Close the time account.
E. Move the time account balance to the following time account.
正解:C,D,E

質問 8:
Which workflow options are available in a Time Type configuration?Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Admin Workflow Configuration
B. Manager Workflow Configuration
C. HR Workflow Configuration
D. Workflow Configuration
正解:A,D

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_THR94_2311問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_THR94_2311を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_THR94_2311をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_THR94_2311をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_THR94_2311を持っていることを保証します。

弊社のSAP C_THR94_2311を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_THR94_2311は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_THR94_2311問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_THR94_2311無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_THR94_2311を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料SAP C_THR94_2311サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_THR94_2311サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_THR94_2311問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_THR94_2311試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

SAP C_THR94_2311 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Configuring and Setting up Time Sheet: Here, the syllabus outlines the steps and considerations involved in setting up and configuring time sheets within SAP SuccessFactors.
トピック 2
  • Leave of Absence (LOA) and Time Off Reporting: This section provides guidance on managing Leave of Absence scenarios and explores the reporting capabilities available within the Time Off module.
トピック 3
  • Accrual Rules in Time Off: This section focuses on the establishment of both basic and event-related Accrual Rules within the Time Off module, providing guidelines for their implementation.
トピック 4
  • Absence Requests in Time Off: This topic explores the administrative tools available for handling time requests and the process of configuring absence requests within the system.
トピック 5
  • Flextime: This topic addresses the setup of flextime bandwidth and explores how to manage exceptions to flextime violations within the system.
トピック 6
  • Time Off Imports and Integration: This section details the procedures for importing Time Off data into the system. It also explains the process of integrating Time Management functionalities with SAP Employee Center Payroll and SAP On-Premise systems.
トピック 7
  • Clock In Clock Out in SAP SuccessFactors Time Tracking: This final section concentrates on the setup and implementation of the Clock In Clock Out feature in SAP SuccessFactors Time Tracking.

参照:https://training.sap.com/certification/c_thr94_2311-sap-certified-application-associate---sap-successfactors-time-management-2h2023-g/?

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_THR94_2311問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にC_THR94_2311の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

C_THR94_2311 関連試験
C-TS452-1909-Deutsch - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sourcing and Procurement (C-TS452-1909 Deutsch Version)
C_S4TM_2020 - SAP Certified Application Associate - Transportation Management in SAP S/4HANA
C_THR96_2311 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Workforce Analytics Technical Consultant 2H/2023
C-THR86-2011 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Compensation 2H/2020
C-TS460-1809-JPN - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sales 1809 Upskilling (C-TS460-1809日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。