HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

IIC C11 問題集

C11

試験コード:C11

試験名称:Principles and Practice of Insurance

最近更新時間:2026-07-03

問題と解答:全103問

C11 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C11 資格取得

質問 1:
Which statement reflects how an insurer invests their capital?
A. Government regulations specify the types of investmentsnot permittedto insurers
B. There are no restrictions as to how an insurer can invest their capital
C. Insurers are compelled by regulations to invest in non-liquid assets
D. Provincial regulations allow insurers to invest in foreign bond markets
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
In their property insurance application, a Quebec client stated there wasnohome business. The underwriter binds the policy without knowing the client runs a daycare in a detached garage. If a loss occurs, will there be consequences?
A. No; as long as the homeowner has at least three years' experience in the business
B. Yes; if the concealment is proven it could result in the contract being nullified
C. No; in-home businesses with a low to medium hazard grade do not affect eligibility
D. Yes; any claims will be subject to an increased deductible depending on the size of the loss
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What is stated in the insuring agreements of a policy?
A. Signature clause
B. Description of the property covered
C. Premium
D. Lienholder
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which factor could explain poorer performance of renewal clients as opposed to new business clients?
A. An automated renewal process
B. Reinsurance only being available on renewal policies
C. New business clients limit claims in order to keep premiums low
D. More strict underwriting criteria for renewal risks
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which type of clause grants additional protection to the entity that has a registered interest on real property?
A. Bailee clause
B. Lienholder clause
C. Additional Interest clause
D. Mortgage clause
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which legal term describes the time in which a claim may be brought by the policyholder?
A. Waiver
B. Release
C. Prescription
D. Non-waiver
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
What does the term "subject of insurance" refer to?
A. The perils associated with the risk
B. The thing being insured
C. The company providing the coverage
D. The type of wording applicable to the policy
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIIC C11をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIIC C11をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIIC C11を持っていることを保証します。

TopExamは君にC11の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のIIC C11を利用すれば試験に合格できます

弊社のIIC C11は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC11問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C11無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIIC C11を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC11問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIIC C11を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料IIC C11サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C11サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC11問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C11試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC11問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

IIC Principles and Practice of Insurance 認定 C11 試験問題:

1. Which statement best describes a valued contract?

A) Settlements involve periodic payments due to the nature of valuation
B) The insured can reject settlement offers and force a higher payout
C) The policy pays the full cost of replacing items even if this amount exceeds policy limits
D) Settlements are based on a predetermined amount agreed upon at contract formation


2. How would a moving and storage company benefit from purchasing insurance to cover customers' goods while in transit?

A) Greater acquisition potential
B) More capital for business ventures
C) Provides a feeling of security
D) Opportunity for more subscription policies


3. Which risk could be insured bychattel coverage?

A) A half-court shot contest at a basketball game
B) Trip cancellation for a honeymoon
C) A mobile home belonging to a family
D) Errors and omissions for a lawyer's office


4. What type of wording is written on a custom basis for a specific situation?

A) Standard
B) Treaty
C) Manuscript
D) Chattel


5. Which type of clause grants additional protection to the entity that has a registered interest on real property?

A) Bailee clause
B) Lienholder clause
C) Additional Interest clause
D) Mortgage clause


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: D

C11 関連試験
C130 - Essential Skills for the Insurance Broker and Agent
C131 - Advanced Skills for the Insurance Broker and Agent
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。