HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

IBM C4090-959 問題集

C4090-959
C4090-959日本語版
「クリックして表示」

試験コード:C4090-959

試験名称:Enterprise Storage Sales V3

最近更新時間:2026-09-22

問題と解答:全120問

C4090-959 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C4090-959 資格取得

質問 1:
An existing EMC customer has a number of UNIX and Windows based applications that are hosted on an EMC VMAX 10K system and the storage is fully populated. As part of an acquisition, the customer now wants to add a small mainframe into the current environment.
What is the best reason to recommend the DS8870 in this situation?
A. The DS8870 is capable of providing system-wide encrypted volumes.
B. DS8870 provides increased ease of use over the VMAX 10K.
C. A VMAX 10K would require an upgrade to support FICON protocol.
D. A DS8870 is capable of managing Count Key Data (CKD) volumes.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A customer is interested in the differences between IBM ProtecTIER and Data Domain. Which feature is found only on ProtecTIER?
A. HA cluster
B. Bidirectional replication
C. NetBackup OST support
D. File Systems interface support
正解:A

質問 3:
Which architectural component is a unique part of the XIV system?
A. Deduplicates data in the background during light workloads
B. Converts thick volumes to thin volumes when capacity thresholds are met
C. Utilizes all installed drives with no need for spare drives
D. Monitors health from a dedicated system management console
正解:C

質問 4:
IBM's TS3500 Tape Library allows a customer to utilize both IBM LTO and IBM TS1 140 drive technology in the same Library.
Which other library vendor offers the same capability?
A. Quantum
B. Spectra Logic
C. Oracle
D. Overland
正解:B

質問 5:
A customer has an application on System x that requires a storage array without any mirroring or parity'. Which IBM storage solution can meet the customer's requirement?
A. SAN Volume Controller
B. Storwize V7000
C. XIV
D. N7900
正解:C

質問 6:
A customer has a number of older storage arrays that are approaching their end of lease. The customer has 100 TB in use and is looking for a solution to easily migrate the data to new storage arrays.
Which IBM solution can be proposed to meet these needs at the lowest cost?
A. SAN Volume Controller with DS8800
B. N7900
C. XIV Gen3
D. SAN Volume Controller with XIV Gen3
正解:C

質問 7:
Which financial measurement is a company's CEO typically most concerned with?
A. TCO
B. P01
C. TCA
D. NPV
正解:B

質問 8:
A customer has an existing VMware infrastructure attached via SCSI protocol with storage from EMC. The customer would like to expand this infrastructure by incorporating desktop virtualization on a D58700.
Which solution can IBM recommend to this customer?
A. Have an N6040 appliance send data to the DS8700
B. Put a SAN Volume Controller in front of the DS8700
C. Use Global Mirror between a Storwize V7000 and the DS8700
D. Set up a SAN network for the DS8700
正解:B

弊社は無料IBM C4090-959サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C4090-959サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC4090-959問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C4090-959試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にC4090-959の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC4090-959問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC4090-959問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM C4090-959を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM C4090-959をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM C4090-959をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM C4090-959を持っていることを保証します。

弊社のIBM C4090-959を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM C4090-959は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC4090-959問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C4090-959無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM C4090-959を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

IBM C4090-959 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: 顧客のビジネス要件の特定- 顧客のビジネスドライバーと課題の理解
  • 1. 現在のストレージ環境の分析
    • 2. 容量、パフォーマンス、および可用性の要件の特定
      トピック 2: IBM エンタープライズ・ストレージ・ポートフォリオ- エンタープライズ・ストレージ製品の知識
      • 1. IBM DS8000 ファミリー
        • 2. IBM SONAS
          • 3. IBM XIV Storage System
            • 4. IBM FlashSystem オファリング
              トピック 3: ソリューションのポジショニングと競合差別化- 適切なソリューションの提案
              • 1. IBM の競争優位性の説明
                • 2. 製品と顧客要件のマッチング
                  • 3. アップグレードおよび移行機会の特定
                    トピック 4: ストレージ仮想化およびソフトウェア- IBM ソフトウェア・ソリューション
                    • 1. IBM Spectrum および仮想化の概念
                      • 2. IBM SAN Volume Controller (SVC)
                        • 3. レプリケーションおよびデータ保護技術
                          トピック 5: クラウド、ビッグデータ、およびビジネス継続性- モダン・ストレージ・アーキテクチャ
                          • 1. クラウド・ストレージの概念
                            • 2. スケーラビリティとデータ増加の計画
                              • 3. ビジネス継続性と災害復旧

                                IBM Enterprise Storage Sales V3 認定 C4090-959 試験問題:

                                問題 #1
                                A customer is concerned about data protection/redundancy since they have lost data in the past.
                                Which storage system dynamically and fluidly restores redundancy and equilibrium across all disks in the system during rebuild after a failed disk drive?

                                A. EMC VNX
                                B. IBM Storwize V7000
                                C. IBM XIV Gen3
                                D. HP 3PAR StoreServ 7000


                                問題 #2
                                A customer is looking to develop a single name-space solution that can handle 10 petabytes of data for their x86 servers.
                                Which IBM solution is able to meet these requirements?

                                A. XIVGen3
                                B. SONAS
                                C. N7950T
                                D. DS8870


                                問題 #3
                                The Real-time Compression Appliance can bring compression capabilities to which product?

                                A. NetApp FAS3140
                                B. Storwize V7000 Unified
                                C. XIV
                                D. HDS USP


                                問題 #4
                                A customer asks if Tivoli Productivity Center will help manage their Hitachi storage system, and says if so they can save costs by standardizing on IBM Tivoli Productivity Center as a storage resource management system.
                                How should the sales specialist respond?

                                A. Yes, as long as the Hitachi supports SMTP
                                B. No, since only IBM storage supports SNMP
                                C. Yes, as long as the Hitachi supports SMI-S
                                D. No, since only IBM storage supports HTTPS


                                問題 #5
                                A customer is looking for a small VTL that comes standard with deduplication as well as with atleast4 TB of usable capacity which can grow to 20 TB.
                                Which IBM solution should be proposed to this customer?

                                A. TS7610
                                B. TS7650G
                                C. TS7680
                                D. T37650


                                解説:

                                問題 #1
                                正解: C
                                問題 #2
                                正解: B
                                問題 #3
                                正解: A
                                問題 #4
                                正解: C
                                問題 #5
                                正解: A

                                C4090-959 関連試験
                                C4060-155J - System x Server Family Sales V1 (C4060-155日本語版)
                                C4090-453 - IBM System Storage DS8000 Technical Solutions V3
                                C4090-452 - IBM Storwize V7000 Technical Solutions V2
                                C4060-156J - System x Server Family Technical Support V1 (C4060-156日本語版)
                                C2090-011J - IBM SPSS Statistics Level 1 v2 (C2090-011日本語版)
                                連絡方法  
                                 [email protected] サポート

                                試用版をダウンロード

                                人気のベンダー
                                Adobe
                                Apple
                                Avaya
                                CheckPoint
                                Citrix
                                CIW
                                CompTIA
                                EC-COUNCIL
                                EXIN
                                FileMaker
                                IBM
                                Juniper
                                Lotus
                                Lpi
                                Network Appliance
                                OMG
                                Oracle
                                PMI
                                SNIA
                                Symantec
                                VMware
                                XML Master
                                Zend-Technologies
                                The Open Group
                                H3C
                                F5
                                3COM
                                BEA
                                Dell
                                ACI
                                すべてのベンダー
                                TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
                                 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
                                 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
                                 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
                                 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。