HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CompTIA CAS-005 問題集

CAS-005
CAS-005日本語版
「クリックして表示

試験コード:CAS-005

試験名称:CompTIA SecurityX Certification Exam

最近更新時間:2025-10-07

問題と解答:全292問

CAS-005 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CAS-005 資格取得

質問 1:
SIMULATION
[Identity and Access Management (IAM)]
A product development team has submitted code snippets for review prior to release.
INSTRUCTIONS
Analyze the code snippets, and then select one vulnerability, and one fix for each code snippet.
Code Snippet 1

Code Snippet 2

Vulnerability 1:
SQL injection
Cross-site request forgery
Server-side request forgery
Indirect object reference
Cross-site scripting
Fix 1:
Perform input sanitization of the userid field.
Perform output encoding of queryResponse,
Ensure usex:ia belongs to logged-in user.
Inspect URLS and disallow arbitrary requests.
Implementanti-forgery tokens.
Vulnerability 2
1) Denial of service
2) Command injection
3) SQL injection
4) Authorization bypass
5) Credentials passed via GET
Fix 2
A) Implement prepared statements and bind
variables.
B) Remove the serve_forever instruction.
C) Prevent the "authenticated" value from being overridden by a GET parameter.
D) HTTP POST should be used for sensitive parameters.
E) Perform input sanitization of the userid field.
正解:
See the solution below in explanation
Explanation:
Code Snippet 1
Vulnerability 1: SQL injection
SQL injection is a type of attack that exploits a vulnerability in the code that interacts with a database. An attacker can inject malicious SQL commands into the input fields, such as username or password, and execute them on the database server. This can result in data theft, data corruption, or unauthorized access.
Fix 1: Perform input sanitization of the userid field.
Input sanitization is a technique that prevents SQL injection byvalidating and filtering the user input values before passing them to the database. The input sanitization should remove any special characters, such as quotes, semicolons, or dashes, that can alter the intended SQL query. Alternatively, the input sanitization can use a whitelist of allowed values and reject any other values.
Code Snippet 2
Vulnerability 2: Cross-site request forgery
Cross-site request forgery (CSRF) is a type of attack that exploits a vulnerability in the code that handles web requests. An attacker can trick a user into sending a malicious web request to a server that performs an action on behalf of the user, such as changing their password, transferring funds, or deleting dat a. This can result in unauthorized actions, data loss, or account compromise.
Fix 2: Implement anti-forgery tokens.
Anti-forgery tokens are techniques that prevent CSRF by adding a unique and secret value to each web request that is generated by the server and verified by the server before performing the action. The anti-forgery token should be different for each user and each session, and should not be predictable or reusable by an attacker. This way, only legitimate web requests from the user's browser can be accepted by the server.

質問 2:
A software development team requires valid data for internal tests. Company regulations, however do not allow the use of this data in cleartext. Which of the following solutions best meet these requirements?
A. Implementing data obfuscation
B. Deploying tokenization
C. Replacing data with null record
D. Configuring data hashing
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
An organization is required to
* Respond to internal andexternal inquiries in a timely manner
* Provide transparency.
* Comply with regulatory requirements
The organization has not experienced any reportable breaches but wants to be prepared if a breach occurs in the future. Which of the following is the best way for the organization to prepare?
A. Conducting lessons-learned activities and integrating observations into the crisis management plan
B. Integrating automated response mechanisms into the data subject access request process
C. Outsourcing the handling of necessary regulatory filing to an external consultant
D. Developing communication templates that have been vetted by internal and external counsel
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A security analyst is reviewingsuspicious log-in activity and sees the following data in the SICM:

Which of the following is the most appropriate action for the analyst to take?
A. Update the log configuration settings on the directory server that Is not being captured properly.
B. Have the admin account owner change their password to avoid credential stuffing.
C. implement automation to disable accounts that nave been associated with high-risk activity.
D. Block employees from logging in to applications that are not part of their business area.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Previously intercepted communications must remain secure even if a current encryption key is compromised in the future. Which of the following best supports this requirement?
A. Tokenization
B. Key stretching
C. Forward secrecy
D. Simultaneous authentication of equals
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
An organization wants to manage specialized endpoints and needs a solution that provides the ability to
* Centrally manage configurations
* Push policies.
* Remotely wipe devices
* Maintain asset inventory
Which of the following should the organization do to best meet these requirements?
A. Use a configuration management database
B. Implement a mobile device management solution.
C. Configure contextual policy management
D. Deploy a software asset manager
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A security architect for a global organization with a distributed workforce recently received funding lo deploy a CASB solution Which of the following most likely explains the choice to use a proxy-based CASB?
A. The capability to block unapproved applications and services is possible
B. Privacy compliance obligations are bypassed when using a user-based deployment.
C. Protecting and regularly rotating API secret keys requires a significant time commitment
D. Corporate devices cannot receive certificates when not connected to on-premises devices
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A game developer wants to reach new markets and is advised by legal counsel to include specific age-related sign-up requirements. Which of the following best describes the legal counsel's concerns?
A. COPPA
B. LGPD
C. PCI DSS
D. GDPR
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

CompTIA CAS-005 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Security Operations: This domain is designed for CompTIA security architects and covers analyzing data to support monitoring and response activities, as well as assessing vulnerabilities and recommending solutions to reduce attack surfaces. Candidates will apply threat-hunting techniques and utilize threat intelligence concepts to enhance operational security.
トピック 2
  • Security Engineering: This section measures the skills of CompTIA security architects that involve troubleshooting common issues related to identity and access management (IAM) components within an enterprise environment. Candidates will analyze requirements to enhance endpoint and server security while implementing hardware security technologies. This domain also emphasizes the importance of advanced cryptographic concepts in securing systems.
トピック 3
  • Governance, Risk, and Compliance: This section of the exam measures the skills of CompTIA security architects that cover the implementation of governance components based on organizational security requirements, including developing policies, procedures, and standards. Candidates will learn about managing security programs, including awareness training on phishing and social engineering.
トピック 4
  • Security Architecture: This domain focuses on analyzing requirements to design resilient systems, including the configuration of firewalls and intrusion detection systems.

参照:https://comptiacdn.azureedge.net/webcontent/docs/default-source/exam-objectives/comptia-securityx-cas-005-exam-objectives-(3-0)1d9e61d00bce410d87e3bca2ce40fa8a.pdf?sfvrsn=aa502057_0

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCAS-005問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のCompTIA CAS-005を利用すれば試験に合格できます

弊社のCompTIA CAS-005は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCAS-005問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CAS-005無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCompTIA CAS-005を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にCAS-005の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCAS-005問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCompTIA CAS-005を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCompTIA CAS-005をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCompTIA CAS-005をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCompTIA CAS-005を持っていることを保証します。

弊社は無料CompTIA CAS-005サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CAS-005サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCAS-005問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CAS-005試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

CAS-005 関連試験
CAS-004 - CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP+) Exam
CAS-004-JPN - CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP+) Exam (CAS-004日本語版)
CAS-005-JPN - CompTIA SecurityX Certification Exam (CAS-005日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。