質問 1:Which of the following represents the total cash flows of an investment, over a period of time, adjusted to
reflect the time value of money?
A. The Internal Rate of Return.
B. The Net Present Value.
C. The Time to Payback.
D. The Return on Investment.
正解:B
質問 2:Which of the following would be an appropriate name for a use case that allows a project manager to
allocate resources to a project?
A. Project.
B. Project Manager.
C. Assign resources.
D. Resource.
正解:C
質問 3:The table below shows the costs and savings associated with a project. In which of the following years
does the project break even?
A. Year 4.
B. Year 2.
C. Year 3.
D. The project does not pay back within the four year period.
正解:A
質問 4:A business case for a project claims that the new system will provide managers with more time to think
creatively about strategic issues. What would this be classified as in a cost-benefit analysis?
A. A tangible benefit.
B. An intangible benefit.
C. A tangible cost.
D. An intangible cost.
正解:B
質問 5:One of the stages of the Business Activity Process Model is 'Consider the perspectives'. Which of the
following would be particularly relevant in this stage?
A. Cost Benefit Analysis.
B. Requirements Modelling.
C. PESTLE analysis.
D. Business Activity Modelling.
正解:D
質問 6:It is unclear to a project sponsor why a particular requirement has been included in a recently released
version of a system. Which of the following will allow him to identify who originally asked for the
requirement?
A. The source of the requirement.
B. The resolution of the requirement.
C. The validation of the requirement.
D. The justification of the requirement.
正解:A
質問 7:The term 'happy day' is often used in the context of which of the following investigation techniques?
A. Document analysis.
B. Protocol analysis.
C. Activity Sampling.
D. Scenarios.
正解:D
質問 8:An analyst investigating a finance system wishes to build rapport with individual stakeholders and
investigate in detail each stakeholder's views. Which of the following techniques should the analyst use?
A. Document analysis.
B. Questionnaires.
C. Special purpose records.
D. Interviewing.
正解:D
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCBAF-001問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社のCBAF-001問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のGAQM CBAF-001を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
GAQM CBAF-001 認定試験の出題範囲:
| トピック | 出題範囲 |
|---|
| トピック 1 | - Business communication scheduling
- Business Requirements Management
- Stakeholder spreadsheet
|
| トピック 2 | - Business Process Analysis Planning and Stakeholder Management
- Performance Monitoring of Business Analysts
|
| トピック 3 | - Business Analyst Competencies
- Business Communication, Supplier Management, Leadership, Conflict Management
|
参照:https://gaqm.org/certifications/business_analyst/cbaf
弊社は無料GAQM CBAF-001サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CBAF-001サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCBAF-001問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
CBAF-001試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
TopExamは君にCBAF-001の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社のGAQM CBAF-001を利用すれば試験に合格できます
弊社のGAQM CBAF-001は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCBAF-001問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のGAQM CBAF-001を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のGAQM CBAF-001をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたGAQM CBAF-001をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のGAQM CBAF-001を持っていることを保証します。