質問 1:Which type of commodity ETF is most suitable for an investor seeking to gain exposure to the spot price of a commodity?
A. Swap-based
B. Physical-based
C. Futures-based.
D. Equity-based
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 2:A client recently sold her holdings in JKL Equity Fund. The client's transactions in the fund are Summarized below:

What is the client's capital gain from the sale of the fund in Year 47?
A. $2,509.63
B. $1,155.25
C. $1,839.00
D. $1,168.37
正解:D
質問 3:What is a characteristic of the FTSE Canada Universe Bond Index?
A. It represents a full cross-section of government and corporate bonds.
B. It measures the total price return on bonds including realized and unrealized gains
C. It Includes Canadian investment-grade bonds with a term to maturity of one year or less.
D. It is an equal-weighted bond Index with each bond representing the same weight within the index.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 4:What is name of the procedure used to calculate the income deemed to have been earned by segregated fund contract holders?
A. Payout.
B. Redemption.
C. Allocation.
D. Distribution.
正解:C
質問 5:An investor has the following separate stock transactions:

What is the investor's overall adjusted cost base per share? (Round two decimal points.)
A. $15.83
B. $15.72
C. $16.38
D. $15.95
正解:D
質問 6:For what type of company is the dividend discount model least applicable?
A. One with stable dividend payments and a stable dividend growth rate.
B. One with stable dividend payments and a fluctuating dividend growth rate.
C. One with changing dividend payments and a stable dividend growth rate.
D. One with changing dividend payments and a fluctuating dividend growth rate.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 7:What is the bottom price of a security's trading range at which most investors would sense value and be willing to buy it?
A. Moving average.
B. Reversal pattern.
C. Sentiment indicator.
D. Support level.
正解:D
質問 8:Which factors tends to increase when inflation increases?
A. Corporation price-earnings multiples.
B. Labour costs for manufactures.
C. Common share prices.
D. Corporate bond prices.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 9:What do the returns on treasury bills often represent?
A. Federal funds rate
B. Bank prime rate.
C. Inflation rate
D. Risk-free rate
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
TopExamは君にCSC2の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社のCSC2問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCSI CSC2を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
弊社は無料CSI CSC2サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CSC2サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCSC2問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
CSC2試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のCSI CSC2をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCSI CSC2をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCSI CSC2を持っていることを保証します。
弊社のCSI CSC2を利用すれば試験に合格できます
弊社のCSI CSC2は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCSC2問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCSI CSC2を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCSC2問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
CSI Canadian Securities Course Exam2 認定 CSC2 試験問題:
1. What is the Sharpe ratio given the following information?

A) 0.4
B) 20
C) 1.5
D) 2.5
2. Soft-dollar arrangements can be used for which type of service?
A) Advice.
B) Sales.
C) Research.
D) Underwriting.
3. Which ratio, when showing a decreasing trend, suggests declining operating efficiency?
A) Debt/equity
B) Dividend payout
C) Return on common equity
D) Price-earnings
4. Which exchange trades all financial and equity futures and options listed for trading in Canada?
A) ICE NGX Canada
B) Canadian Securities Exchange
C) Montreal Exchange
D) Toronto Stock Exchange
5. What is one advantage of fund of hedge funds (FoHFs) as compared to single hedge funds?
A) FoHFs offer more diversification for the same amount of investment.
B) FoHFs entail lower costs and operating fees.
C) FoHFs employ more leverage to enhance the return potential.
D) FoHFs yield stronger returns than a single hedge fund.
質問と回答:
質問 # 1 正解: C | 質問 # 2 正解: C | 質問 # 3 正解: C | 質問 # 4 正解: C | 質問 # 5 正解: A |