質問 1:Which of the following standard behaviors in Position Management can be set differently using Position Types? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Respect workflow at Copy Position in Position Organizational Chart
B. Set or reset TBH status if an incumbent's FTE is changed
C. Trigger workflows on Job Information if the position changes are synchronized to the incumbents
D. Define a specific transition period for a group of positions
E. Transfer incumbents of the lower-level positions to a new manager if the current manager leaves their position
正解:A,B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 2:The manager has the ability to change the salary during the workflow
Which of the following options do you need to select for a new workflow to be triggered when the manager edits the salary?
A. Edit with Route Change
B. Edit without Route Change
C. No edit
D. Edit Attachment Only
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 3:What properties are available when using model base objects in business rules? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Visibility
B. Required
C. PII
D. Previous Value
E. Max-length
正解:A,B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 4:You need to create a one-to-many association from Location to Legal Entity. You also need to configure filtering of the Location field based on the Company field in the Job Information block.
What do you need to add to the data models? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. <field-criteria> as part of <hris-field="company">
B. <field-criteria> as part of <hris-field="location">
C. <association> as part of <hris-element id="jobInfo">
D. <association> as part of <hris-element id="location">
正解:B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 5:Which rule supports the Default_JobClass requirement?

A. Option A
B. Option C
C. Option D
D. Option B
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 6:You want the Timezone field to be pre-populated when the location record is changed in Job Info. How do you configure this?
A. Base Object: Job Information; Assigned to Timezone field as onChange
B. Base Object: Job Information; Assigned to Location field as onChange
C. Base Object: Location: Assigned to Timezone field as onChange
D. Base Object: Location; Assigned to Timezone field as onSave
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 7:Which condition must be used for the jobinfo_FTE_Comp rule?

A. Option A
B. Option C
C. Option D
D. Option B
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 8:How do you create country-specific fields for the Legal Entity object?
A. As a generic object with a composite association to the Legal Entity object
B. As an HRIS element in the Corporate Data Model with a composite association to the Legal Entity object
C. As an HRIS element in the Country Specific Field for Corporate Data Model with a Valid When association to the Legal Entity object
D. As a generic object with a Valid When association to the Legal Entity object
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 9:Which of the following are features of the clean core dashboard? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Customers can grant access to the dashboard to partners.
B. Customers can use the dashboard in the dev, test, and production tenants.
C. It can be accessed by using SAP For Me.
D. It can be used in all SAP S/4HANA Cloud editions.
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
SAP C_THR81_2405 認定試験の出題範囲:
| トピック | 出題範囲 |
|---|
| トピック 1 | - Scenario 2: Approvals for Self-Service: This domain of the exam covers the configuration of approvals for Self-Service.
|
| トピック 2 | - Employee Central Core: This domain covers different configurations to implement Employee Central Core such as foundation objects, HR objects, business rules, workflows, event reasons, and permissions.
|
| トピック 3 | - Position Management: The topics covered include various configurations for configuring Employee Central Position Management including business rules, permissions, and overseeing positions.
|
| トピック 4 | - Scenario 1: HR Transaction Rules: This domain covers procedures for automating human resource transactions.
|
| トピック 5 | - Managing Clean Core: This domain covers the process of evaluation and application of clean core principles to ERP to enhance business process agility. It also covers how to reduce adaptation activities and enhance creativity.
|
参照:https://learning.sap.com/certifications/sap-certified-associate-sap-successfactors-employee-central-core
弊社のSAP C_THR81_2405を利用すれば試験に合格できます
弊社のSAP C_THR81_2405は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_THR81_2405問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_THR81_2405を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
TopExamは君にC_THR81_2405の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_THR81_2405問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
弊社は無料SAP C_THR81_2405サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_THR81_2405サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_THR81_2405問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
C_THR81_2405試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のSAP C_THR81_2405をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_THR81_2405をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_THR81_2405を持っていることを保証します。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社のC_THR81_2405問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_THR81_2405を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。